| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Pišete li " neću " ili " ne ću " ? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: mico75 Sad si pljuno na sopstveni jezik. Ti takođe onako kako izgovaraš tako pišeš,zar nisi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Pišete li " neću " ili " ne ću " ? Citat:
Kao drugo: ja pišem onako kako su me naučili roditelji i nastavnici u školi... po Hrvatskom pravopisu (naravno da mi izleti koje slovo viška ili manjka ili zamjenim koje slovo ili zaboravim otkucati razmak... ali u ovako malom tekstu 3 pogreške je previše! + nemaš razmak između točke, zareza itd. ne ne pišem kako i izgovaram jer ima riječi koje ne znaš kako napisati ako ih nikad nisi vidio napisane ili nisi naučio. moraš razlikovati -ije/-je i č/ć to što si ti provalio je najveća glupost koju sam čula. naravno da pišeš kad nešto izgovaraš ali PRVO MORAŠ ZNATI NAPISATI RIJEČ PRAVOPISNO TOČNO!
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš Zadnji Uredio icegirl : 29-09-08 u 20:00. | |
| | |
| | #142 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pišete li " neću " ili " ne ću " ? A bogme ti ne znaš ni pričati!!! i već vidim gdje si rođen ![]() OT: glupo mi zvuči ne ću jer se u brzom čitanju pogubim. u biti nisam ni primjetila da igdje tako piše. nitko to u školi ne traži i nitko ne piše tako.
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #143 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li " neću " ili " ne ću " ? neću
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #146 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 273
![]() | Re: Pišete li " neću " ili " ne ću " ? Citat:
![]()
__________________ "Budite onakvi kakvi želite izgledati." (Sokrat) | |
| | |
| | #147 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li " neću " ili " ne ću " ? Citat:
a ja kako sam na forumu, pocet cu govorit hrvatski ![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! | |
| | |
| | #150 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-08
Poruka: 48
![]() | Re: Pišete li " neću " ili " ne ću " ? pišem neću, nećete, ćete, greška (a ne griješka), sport (a ne šport), a ono šta mi je najgore čujem jučer u tramvaju.. slijedeća je stanica grrrrrrrrrrrrrr... otkad to koristimo???? |
| | |
![]() |
| Tagovi: pravopis |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:23.

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!