| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Politologija-izbjegavanje sukoba na Balkanu u Znanost forumu; Ne bavim se politologijom, a trebam napisati kratki esej o tome je li pristupanje balkanskih zemalja EU jedini način da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-03-07 Godina: 2
Poruka: 11
![]() | Politologija-izbjegavanje sukoba na Balkanu Ne bavim se politologijom, a trebam napisati kratki esej o tome je li pristupanje balkanskih zemalja EU jedini način da te zemlje opet ne zapadnu u međusobne sukobe. Stoga molim cijenjene forumaše (koji su bliži ovoj tematici) da me upute na par stranica gdje bih mogao pročitati koji rad na tu temu. Zahvaljujem |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 893
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Politologija-izbjegavanje sukoba na Balkanu Znao sam da ima veze sa MES-om....I to vjerojtano imaš kod Grubiše....Ovako:nemam ti nekih linkova za ponuditi,ali....Znam da je 1989. ili 1990. Marković (tadašnji predsjednik predsjedništva SFRJ) dobio upravo takvu ponudu od EU (tj. tadašnje EZ). Dakle, ponudili su instant članstvo SFRJ u EZ i još cca 5 milijardi dolara za 'gospodarstvo'. Naravno da je ta ponuda bila odbijena....E, sad probaj pronaći neku literaturu o tome događaju....Nadalje pogledaj na internet stranicama EU njihov stav o etničkim sukobima i njihovim načinima reguliranja istih (osim weba u tome ti može pomoći i Info centar EU koji ti se nalazi na Đamiji -nedaleko od faksa)...Nadalje, možeš uzeti i primjere uspješno riješnih etničkih problema unutar EU (južni Tirol, Danci u Njemačkoj, Njemci u Danskoj, Finci u Švedskoj,...)Eto to mi trenutno pada na pamet, ako se još nečega sjetim napisati ću ovdje.... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Politologija-izbjegavanje sukoba na Balkanu Sukobi na Balkanu su cool, tako se neke ništarije mogu obogatiti preko noći i postati nešto, a glupa raja ionako ne zna što bi sa svojim ispraznim životom, jer su joj prethodno isprali mozak. Rat na Balkanu, da, svakako da i to kao trajno stanje. Pa to imamo već odavno! |
| | |
![]() |
| Tagovi: balkanu, sukoba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:24.