| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi pomoc(nakon dobivenog odgovora slobodna brisite) u Znanost forumu; naime zanimaju me 2 rijeci stranog podrijetla koje imenuju ove dvije osobe: 1.osoba koja je svestrana(dakle ne sveznalica),... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | pomoc(nakon dobivenog odgovora slobodna brisite) naime zanimaju me 2 rijeci stranog podrijetla koje imenuju ove dvije osobe: 1.osoba koja je svestrana(dakle ne sveznalica),zanima se za razna podrucja u zivotu.... 2.osoba koja u zivotu ne prihvaca pravila/naredbe od drugih,stvari zeli raditi na svoj nacin,ne voli naredbe od drugih.... nesto u tom smislu dakle trazim sofisticirane izraze stranog podrijetla
__________________ I am what I am... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoc(nakon dobivenog odgovora slobodna brisite) Ševa, mislim da je mislio na tuđice... ![]() 1. homo universalis/renesansni čovjek (u prenesenom značenju) ili erudit (ali to je više intelektualni kontekst- osoba širokog obrazovanja) A za 2 ću morati razmisliti, možda mi nešto padne na pamet...
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #4 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,468
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoc(nakon dobivenog odgovora slobodna brisite) ![]() još sam pospan i rastresen bio. sad sam tek skužio da se ne traže engleske riječi. ![]() 1. polivalentna osoba 2. isto razmišljam.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoc(nakon dobivenog odgovora slobodna brisite) 2. emo ![]() (dosadno mi je) anarhoindividualan možda...
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care Zadnji Uredio dorina : 09-05-08 u 17:54. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoc(nakon dobivenog odgovora slobodna brisite) Klaić bejbe, Klaić ![]() Zakaj? Krleža spomiinje tu riječ isto...
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
![]() |
« Što bi lakše prihvatili?
|
Neprimjeceno trunula 40 godina u stanu stambene zgrade u centru Zagreba »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:48.

isto razmišljam..