| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Prijatelj ili prijateljica...? u Znanost forumu; Što više preferirate? Prijatelje ili prijateljice? Zašto je tako teško imati dobre prijatelje...kojima se možeš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 53
![]() | Što više preferirate? Prijatelje ili prijateljice? Zašto je tako teško imati dobre prijatelje...kojima se možeš povjeravati...mislim...tako je teško naći dobre prijatelje... Gdje se bolje osjećate, u muškom ili ženskom društvu? Zašto su ženske komplicirane...a muškarci tvrdoglavi i hladni? U čemu je problem pa žensko-muško prijateljstvo sve teže i teže opstaju... ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijatelj ili prijateljica...? Muško i žensko su prijatelji sve do trenutka dok se ne stvori (ajmo reči) "iskra" između njih, to je faza kada oni dvoje prestaju biti prijatelji, te "zabriju" ili se raziđu. Ugodnije mi je u muškom društvu (nisam peder) nego zato što mogu "biti svoj". Ako nemam niti najmanjih mogućnosti kod nekih ženskih ili nekih koristi, totalno izbjegavam njihovo društvo. Ženske su komplicirane... Zato što imaju neke svoje potrebe... A koji je muški tvrdoglav..? Šta mi dižeš tlak? ![]() Zadnji Uredio ice : 05-01-07 u 21:22. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Prijatelj ili prijateljica...? Meni je u principu svejedno.... Imam prijateljice koje obožavam i za koje znam da one mene obožavaju i sretna sam zbog toga.... Ali prije sam uvijek imala najbolje prijatelje jer je uvijek bio slučaj ili da su cure bile prevelike babe ili su uvijek na nešta bile ljubomorne....to ja ne smatram nikakvim prijateljstvom! Tako da su meni i prijatelji i prijateljice super ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijatelj ili prijateljica...? E ja se puno bolje slažem sa dečkima nego sa curama, imam dosta prijatelja i s njima o svemu razgovaram i na svašta se zezamo. Cure su malo zajedljivije i to ne volim, mada imam tri frendice s kojima sam jako dobra, međutim više volim biti s dečkima.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Prijatelj ili prijateljica...? Apsolutno mi je svejedno jel muško ili žensko,bitno je da je dobra osoba !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Prijatelj ili prijateljica...? Subrino , ajd ti meni reci , al onako iskreno , jesi ti kod Kikija na platnom spisku? ![]() 51 post i 19432 otvorena topica. I to većinom otvori temu , a ništa o njoj sam ne kaže. ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Prijatelj ili prijateljica...? Citat:
...ontopic-nije bitno kojeg je spola ako je osoba na mjestu, ali ipak mala prednost prijateljima (čisto zato jer ni pod bilo kakvim uvjetima ne bi mogao doći u napast za nečim više ).
__________________ ...over and out for a while... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: prijatelj, prijateljica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:46.