| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Prijatelj ili prijateljica...? u Znanost forumu; Ljudi, ne mogu vam ja biti stalno online. Ali Kikiju sam ponudio svoju pomoć kao i svima vama da malo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 54
![]() | Re: Prijatelj ili prijateljica...? Ljudi, ne mogu vam ja biti stalno online. Ali Kikiju sam ponudio svoju pomoć kao i svima vama da malo poradimo na ovom forumu da ga ojačamo. Osobno preferiram ženske prijateljice jer su pune razumijevanja i nisu primitivne, dobar dio nije i jer mi se čine povjerljive. Muški prijatelji su naravno i odlični, s njima se može o svemu razgovarati, ali činjenica je da bliskost nija toliko jaka kao sa ženskim prijateljicama. A što vi mislite, je li moguće uopće žensko - muško prijateljstvo? |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Purger | Re: Prijatelj ili prijateljica...? Naravno da je moguće... Znam iz iskustva !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijatelj ili prijateljica...? Moguće je, iako nažalost rijetko jer uvijek postoji neka privlačnost pogotovo ako su oboje zgodni, ali po meni su muškarci bolji prijatelji od žena, jer nisu skloni ljubomori i tračanju... ja od ženskih imam samo jednu ali vrijednu iskrenu prijateljicu.. ono sve ostalo je paravan, nažalost..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Purger | Re: Prijatelj ili prijateljica...? Ja ne bi dijelio po spolu tko je bolji prijatelj... To ovisi o puno stvari...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,206
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijatelj ili prijateljica...? Citat:
![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Prijatelj ili prijateljica...? Citat:
Mislim, i ja imam prijateljicu koju mi ne može zamijeniti niti jedan muški niti jedan ženski prijatelj Ali isto tako imala sam i puno prijatelja koji su meni sve govorili i kojima sam ja sve govorila....i nikad nisam ni pomislila na tog prijatelja kao na dečka, a nije da nisu bili zgodni.Wamp....a što je sa P-om? Po tvome je i između nas dvoje bila neka privlačnost A i sama znaš da sam sve o njemu znala i on sve o meni....naravno dok je trajalo....a i sama znaš zašto je prestalo ![]() | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijatelj ili prijateljica...? Koji P jebote led ahahhahahahah da nije moj P??? ahahhahaha ![]() Pa napisala sam da je moguće muško - žensko prijateljstvo i da vjerujem u to.. samo da je rijetkost..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: prijatelj, prijateljica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:13.

Ali Kikiju sam ponudio svoju pomoć kao i svima vama da malo poradimo na ovom forumu da ga ojačamo.

Ali isto tako imala sam i puno prijatelja koji su meni sve govorili i kojima sam ja sve govorila....i nikad nisam ni pomislila na tog prijatelja kao na dečka, a nije da nisu bili zgodni.
A i sama znaš da sam sve o njemu znala i on sve o meni....naravno dok je trajalo....a i sama znaš zašto je prestalo 
da nije moj P??? ahahhahaha