Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Prijatelj ili prijateljica...? u Znanost forumu; Ljudi, ne mogu vam ja biti stalno online. Ali Kikiju sam ponudio svoju pomoć kao i svima vama da malo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-01-07, 13:50   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 54
Subrino se izdvaja iz mase
Re: Prijatelj ili prijateljica...?

Ljudi, ne mogu vam ja biti stalno online. Ali Kikiju sam ponudio svoju pomoć kao i svima vama da malo poradimo na ovom forumu da ga ojačamo.

Osobno preferiram ženske prijateljice jer su pune razumijevanja i nisu primitivne, dobar dio nije i jer mi se čine povjerljive.

Muški prijatelji su naravno i odlični, s njima se može o svemu razgovarati, ali činjenica je da bliskost nija toliko jaka kao sa ženskim prijateljicama.

A što vi mislite, je li moguće uopće žensko - muško prijateljstvo?
Subrino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-01-07, 14:04   #12 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,461
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Naravno da je moguće...
Znam iz iskustva !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-01-07, 14:47   #13 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,218
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Moguće je, iako nažalost rijetko jer uvijek postoji neka privlačnost pogotovo ako su oboje zgodni, ali po meni su muškarci bolji prijatelji od žena, jer nisu skloni ljubomori i tračanju... ja od ženskih imam samo jednu ali vrijednu iskrenu prijateljicu.. ono sve ostalo je paravan, nažalost..
Odgovori sa citatom
Star 06-01-07, 15:38   #14 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,461
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ja ne bi dijelio po spolu tko je bolji prijatelj...
To ovisi o puno stvari...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-07, 15:46   #15 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,206
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Moguće je, iako nažalost rijetko jer uvijek postoji neka privlačnost pogotovo ako su oboje zgodni, ali po meni su muškarci bolji prijatelji od žena, jer nisu skloni ljubomori i tračanju... ja od ženskih imam samo jednu ali vrijednu iskrenu prijateljicu.. ono sve ostalo je paravan, nažalost..
Potpisujem.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-07, 15:59   #16 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Ja ne bi dijelio po spolu tko je bolji prijatelj...
To ovisi o puno stvari...
Slažem se!

Mislim, i ja imam prijateljicu koju mi ne može zamijeniti niti jedan muški niti jedan ženski prijatelj Ali isto tako imala sam i puno prijatelja koji su meni sve govorili i kojima sam ja sve govorila....i nikad nisam ni pomislila na tog prijatelja kao na dečka, a nije da nisu bili zgodni.

Wamp....a što je sa P-om? Po tvome je i između nas dvoje bila neka privlačnost A i sama znaš da sam sve o njemu znala i on sve o meni....naravno dok je trajalo....a i sama znaš zašto je prestalo
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-07, 16:26   #17 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Koji P jebote led ahahhahahahah da nije moj P??? ahahhahaha

Pa napisala sam da je moguće muško - žensko prijateljstvo i da vjerujem u to.. samo da je rijetkost..
Odgovori sa citatom
Star 06-01-07, 16:31   #18 (permalink)
Zlatni Član

Ne nego je tvoj bivši P
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-07, 16:34   #19 (permalink)
Cobeta

aaaaaa pa da, da... pa nisam ja ništa rekla za to, kažem da je moguće, i poželjno
Odgovori sa citatom
Star 06-01-07, 16:36   #20 (permalink)
Zlatni Član

eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prijatelj, prijateljica

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108