| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Prijatelj ili prijateljica...? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: mama tko moze jace prdnuti? Ma ni meni nije jasno u čemu se to tko ima natjecati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #35 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prijatelj ili prijateljica...? u vezi ovog s natjecanjem, moj je frend npr. rasturao faks dok meni nije išlo i to me motiviralo da se trgnem. nije to bilo baš natjecanje niti rivalstvo, ali bila je dobra motivacija i baš mi je dobro došlo da se trgnem! ![]() u to vrijeme (18-19 godina), kad bi mi starci trubili, kroz jedno bi mi uho ušlo, a na drugo izašlo, a skroz drugačije čuti isto od frendova i vidjeti kako drugima ide, i ta panika 'da im neću biti ravan'. off: pa valjda 'najveća rospija' može najjače prdnut! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) Zadnji Uredio ševa : 11-01-07 u 12:06. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Purger | Re: Prijatelj ili prijateljica...? Da otvorimo i tu anketu Eow bi opet pobijedila... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Prijatelj ili prijateljica...? Ja se bolje i ugodnije osjecam u muskom drustvu, i imam par bas jako dobrih muskih prijatelja s kojima stvarno mogu o svemu pricati. Ali isto tako imam i par prijateljica s kojima sam jako duo dobra, i jako se volimo i uvijek smo jedna uz drugu. Mogu reci da imam 2 muska prijatelja i 2 prijateljice (to su oni kojima mogu sve reci i koji ce uvijek biti uz mene). A kad smo vani recimo i ima vise zenskih osoba, nekak mi je bolje s muskima jer manje tracaju, a ja nisam bas uvijek raspolozena za to ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #40 (permalink) |
| charolastra | Re: Prijatelj ili prijateljica...? I? Tko je pobijedio? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: prijatelj, prijateljica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:28.

Ali nažalost, takvih cura ima 

pusa