Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi psovanje - spontanost ili dvoličnost.?? u Znanost forumu; Iako je aktivna tema...da li psujete i s obzirom na neke istupe....nameće se pitanje koliko smo mi hrvati ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-02-08, 08:55   #1 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow psovanje - spontanost ili dvoličnost.??

Iako je aktivna tema...da li psujete i s obzirom na neke istupe....nameće se pitanje koliko smo mi hrvati spontani odnosno licemjerni i dvolični po pitanju psovanja...??

Svi se kao zgražaju kad čuju psovku, posebno na javnim mjestima, na televiziji, odraz nekulture i neodgoja, ali nitko ne želi priznati da smo mi nacija koja psuje i prostači na svakom koraku, manje više svi i da nam je to u mentalitetu.

Kad sam bio vani,jednom prilikom među našim ljudima, onda bez obzira što ne znaju psovati, ali se trude, oni su to pripisiali nekim drugim balkanskim narodima iz bivše juge, mi Hrvati to ne radimo.

Jučer je curka opsovala nekoliko puta u nastupu na tv-u i svi su zgroženi, a sami skidaju sve redom od majke do apostola i pri tome msilim da je teže na tv-u opsovati nego biti fin, iako možda da je neki umjetnik to napravio ili neki uglednik, sportaš, ne bi nitko zamjerio, čak bi nekima i bilo simpatično.

Negdje u bontonu sam pročitao....pravi gospodine ne podriguje i ne prostači niti kada je sam!
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 17:15   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 393
skin2yard je zabranio reputaciju
Re: psovanje - spontanost ili dvoličnost.??

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
Iako je aktivna tema...da li psujete i s obzirom na neke istupe....nameće se pitanje koliko smo mi hrvati spontani odnosno licemjerni i dvolični po pitanju psovanja...??

Svi se kao zgražaju kad čuju psovku, posebno na javnim mjestima, na televiziji, odraz nekulture i neodgoja, ali nitko ne želi priznati da smo mi nacija koja psuje i prostači na svakom koraku, manje više svi i da nam je to u mentalitetu.

Kad sam bio vani,jednom prilikom među našim ljudima, onda bez obzira što ne znaju psovati, ali se trude, oni su to pripisiali nekim drugim balkanskim narodima iz bivše juge, mi Hrvati to ne radimo.

Jučer je curka opsovala nekoliko puta u nastupu na tv-u i svi su zgroženi, a sami skidaju sve redom od majke do apostola i pri tome msilim da je teže na tv-u opsovati nego biti fin, iako možda da je neki umjetnik to napravio ili neki uglednik, sportaš, ne bi nitko zamjerio, čak bi nekima i bilo simpatično.

Negdje u bontonu svam pročitao....pravi gospodine ne podriguje i ne prostači niti kada je sam!
karakteristike pravog gospodina su odredili neki ljudi koji imaju previse para i vremena pa hodaju po cajankama u drustvu drugih takvih imbecila, te pricaju o sranjima koja nikog nezanimaju, uzivaju ubijajuci zivotinje kad bez ikakvog razloga idu u lov koji je po njima takoder gospodski sport....

jebe mi se za bonton, radije cu srati umjesto da budem pun govana
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 21:16   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 2,921
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg
Re: psovanje - spontanost ili dvoličnost.??

Iskreno, ružno mi je da vidim na sred ulice da neko psuje,podriguje ili tako nešto što ne priliči mestu! Normalno je iznervirati se ali meni nije normalno psovati bilo gde! Takve ljude nazivam prostim ljudima koji ne biraju mesto i vreme šta če uraditi a to znači da ne znaju da se kontrolišu!Samokontrola je najveća osobina koju lično cenim!
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103