| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi psovanje - spontanost ili dvoličnost.?? u Znanost forumu; Iako je aktivna tema...da li psujete i s obzirom na neke istupe....nameće se pitanje koliko smo mi hrvati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Iako je aktivna tema...da li psujete i s obzirom na neke istupe....nameće se pitanje koliko smo mi hrvati spontani odnosno licemjerni i dvolični po pitanju psovanja...?? Svi se kao zgražaju kad čuju psovku, posebno na javnim mjestima, na televiziji, odraz nekulture i neodgoja, ali nitko ne želi priznati da smo mi nacija koja psuje i prostači na svakom koraku, manje više svi i da nam je to u mentalitetu. Kad sam bio vani,jednom prilikom među našim ljudima, onda bez obzira što ne znaju psovati, ali se trude, oni su to pripisiali nekim drugim balkanskim narodima iz bivše juge, mi Hrvati to ne radimo. Jučer je curka opsovala nekoliko puta u nastupu na tv-u i svi su zgroženi, a sami skidaju sve redom od majke do apostola i pri tome msilim da je teže na tv-u opsovati nego biti fin, iako možda da je neki umjetnik to napravio ili neki uglednik, sportaš, ne bi nitko zamjerio, čak bi nekima i bilo simpatično. Negdje u bontonu sam pročitao....pravi gospodine ne podriguje i ne prostači niti kada je sam!
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 393
![]() | Re: psovanje - spontanost ili dvoličnost.?? Citat:
jebe mi se za bonton, radije cu srati umjesto da budem pun govana
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: psovanje - spontanost ili dvoličnost.?? Iskreno, ružno mi je da vidim na sred ulice da neko psuje,podriguje ili tako nešto što ne priliči mestu! Normalno je iznervirati se ali meni nije normalno psovati bilo gde! Takve ljude nazivam prostim ljudima koji ne biraju mesto i vreme šta če uraditi a to znači da ne znaju da se kontrolišu!Samokontrola je najveća osobina koju lično cenim!
__________________ ♥ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:24.