| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; Jeste li rasista i što mislite o osobama druge boje kože??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-02-07 Lokacija: Malo misto-SPLIT Godina: 20
Poruka: 63
![]() | slažem se, neman nista protiv crnaca i slicnih a najgore mi je kad neko nesto sere vidi crnje treba ga pribit i slicno .WTF ![]() E i zaboravija san spomenit,moj rođo inace rasista ima svoju teoriju koja glasi ovako: ''nemrzim ja crnce,ja mrzim mišanje rasa,sta ce ti glupi crnci došli iz Afrike i sad misle da su face'' nije on kriv ![]()
__________________ Ej sviđas se ovoj mojoj priji,ali stvarno neznam zašto... Zadnji Uredio wonderwall : 23-03-07 u 15:35. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Rasizam ??? Da , to je zbilja jedan od najvećih problema hrvatskog društva danas ... preplaviše nas crnci ... kud god se okreneš oni.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Rasizam ??? naravno da postoje stereotipovi, al da me puno brine da li je čovjek crn, bijel, žut ili već što ne. ako je dobar, je dobar, nema to veze s bojom.
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Rasizam ???
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Rasizam ??? Apsolutno sam protiv rasizma...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Rasizam ??? Eh, sad tu svi pričaju da nisu rasisti Znate što to znači? Da biste se mogli vjenčati sa osobom druge boje kože....da biste bili jednako sretni da vam se kćer uda za crnca kao i da se uda za bijelca....i da sad ne nabrajam ![]() Koja god definicija rasizma bila, ja nisam rasist niti ću to ikada biti! Ljudi su ljudi, i kao što je Slay rekao- u svakoj rasi, u svakoj naciji ima onih dobrih i onih loših ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: rasizam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:32.