ovako,
postoje dobri i loši ljudi a sad čisto me zaboli koje su rase..
Raspravljate o temi Rasizam ??? u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Jeste li rasista i što mislite o osobama druge boje kože??...
"I'm going to make him an offer he can't refuse"
ovako,
postoje dobri i loši ljudi a sad čisto me zaboli koje su rase..
[sigpic][/sigpic]
slažem se, neman nista protiv crnaca i slicnih a najgore mi je kad neko nesto sere vidi crnje treba ga pribit i slicno .WTF
E i zaboravija san spomenit,moj rođo inace rasista ima svoju teoriju koja glasi ovako:
''nemrzim ja crnce,ja mrzim mišanje rasa,sta ce ti glupi crnci došli iz Afrike i sad misle da su face''![]()
nije on kriv![]()
Zadnji Uredio wonderwall : 23-03-07 u 16:35
ide ide ide...ode
Da , to je zbilja jedan od najvećih problema hrvatskog društva danas ... preplaviše nas crnci ... kud god se okreneš oni.
naravno da postoje stereotipovi, al da me puno brine da li je čovjek crn, bijel, žut ili već što ne. ako je dobar, je dobar, nema to veze s bojom.
Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'
Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
Apsolutno sam protiv rasizma...
Eh, sad tu svi pričaju da nisu rasistiZnate što to znači? Da biste se mogli vjenčati sa osobom druge boje kože....da biste bili jednako sretni da vam se kćer uda za crnca kao i da se uda za bijelca....i da sad ne nabrajam
Koja god definicija rasizma bila, ja nisam rasist niti ću to ikada biti! Ljudi su ljudi, i kao što je Slay rekao- u svakoj rasi, u svakoj naciji ima onih dobrih i onih loših![]()
mrzim rasizam i crnce![]()
![]()
![]()
sprdam se...
bmk si zut,crn,crven,ljubicast...sta god![]()
svi ljudi su meni isti...osim pedofila e njih bi uffff![]()
samo rakija.......i Osjecko![]()
Pa pedofili nisu rasa![]()
![]()
![]()
I ja ih mrzim!!!!![]()