| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; jer nas je sve manje a njih sve više koliko kuzim... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #97 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? E pa obzirom kakvo ti je mišljenje, mislim da je najpametnije da ga zadržiš za sebe
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 451
![]() | Re: Rasizam ??? da, takvo misljenje nije zdravo....zbog takvih likova se i raspravlja o rasismu
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 13-08-07
Poruka: 131
![]() | Re: Rasizam ??? O ovoj temi bi se mogko pricati i pricati, ali mislim da na Forumu ima dosta ljudi koji su nekompetentni da bi govorili o crncima kao o rasi i sl. Ne kazem ni ja da znam previse o njima ali ali znam dovoljno da ih ne treba suditi po tome ako ih sretnu jedanput u par dana ili vise na ulici ili ih vide na tv-u. Tko od nas ima prijatelja ili znanca crnca? Tko je zivio ili radio sa crncima pa da moze govoriti o njima? Kakve su to gluposti? Koliko ima samo crnih pjevaca, sportasa, glumaca, znanstvenika......Pred Bogom smo svi jednaki, a ima ih koji rade rasne razlike, a ujedno su i "veliki" vjernici. Bijela rasa? Zar smo mi toliko superiorni? Mozda smo bili superiorni ali vise sigurno nismo. Ako se u buducnosti izabere crni Papa hocemo li prestati ici u Crkvu? ![]() |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-06 Godina: 17
Poruka: 423
![]() | Re: Rasizam ??? i ja rasizam,nacizam,antisemitizam,pedofilizam,pederluk i ostale gadarije koje zavrasavaju na IZAM ![]() (pederluk nije na izam, a moze napisati: pedericIZAM pa opet isto bude...hahahaha ) |
| | |
![]() |
| Tagovi: rasizam |
« Dame i gospoda
|
Roditeljstvo »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:32.