| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; Nisam rasistica ni po kojem pitanju. Nemam apsolutno ništa protiv ljudi druge boje kože, druge vjere, druge seksualne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Nisam rasistica ni po kojem pitanju. Nemam apsolutno ništa protiv ljudi druge boje kože, druge vjere, druge seksualne orijentacije ili različitih političkih uvjerenja od mene. Jednostavno smatram da su to stvari po kojima ne možemo nekoga suditi. Ja ne osuđujem čak niti rasiste. Žalim ih. Žalim ih jer u današnje vrijeme imaju takav stav.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. Zadnji Uredio M@tej@ : 17-09-07 u 21:59. |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 66
![]() | Re: Rasizam ??? stvarno ne volim i ne kužim rasiste..to je tako glupooo...pa svi smo jednaki..ko da je bitno koje smo boje...ja baš obožavam crnce,oni su mi baš nešto posebnooo...i ne kužim ljude kojima smetaju..to je tako jadno i primitivno razmišljanje..ali jbg..ima nas svakakvih..samo nadam se da če se ta rasistička mišljenja malo smanjit i da če neki ljudi shvatit da smo svi zapravo jednaki... eto malo pametovanja...hehe |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Zanimljivo kako svi osuđuju rasizam (i to je pohvalno)... ali većina tih istih koji osuđuju rasizam kada vide "cigića" na cesti najradije bi pljuvali za njim. ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? ili ciganku..al to je zhalosno..ja priznam nisam dal cigiću da igra s nama nogač..onda je došel veliki cigan i počel mi srat da zake nesmije igrat zato jer je cigan..velim ne..nego zato jer nezna igra...e nedash mu jer je cigan.,.a veli pogle hamdiju..ima milju a nema školu da i kaj bi ja sad trebal? a kad kazhemo i peder..i to je rasizam..dobre veliš wamPica..svi to osuđuju a svi se ko majmuni ponašamo.. |
| | |
| | #105 (permalink) |
![]() | Re: Rasizam ??? da istina..netreba ni cigiče osuđivat niti ih pravit manje vrijednima ali ono to često čine sami svojim ponašanjem...a svi znamo kakvo je to njihovo ponašanje...sami se znaju krivo postavit pa ih ljudi onda još više zamrze....jbg.... |
| | |
| | #106 (permalink) | |
| nick kombinira | Re: Rasizam ??? Citat:
Inače šta se tiče rasizma, nisu mi jasni ti rasisti, koji kurac im smeta dal je netko bijel, crn ili žut, šta bi im to trebalo značit? Stvarno mi to ne ide u glavu, i ti ljudi su stvarno veliki primitivci i budale. | |
| | |
| | #108 (permalink) |
![]() | Re: Rasizam ??? pa slažem se s tobom ive_ri...to sam i ja rekla da se oni sami nameču kao loši s tim ponašanjem..u mojoj školi dok sam još išla u osnovnu ih je bilo jakoo puno i sami bi izazivali tuče,dirali drugu djecu...neam naprotiv ništa protiv njih niti mi smetaju i oni su ljudi kao i svi mi ali oni se često sami stavljaju u neugodne situacije.... |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 18-09-07 u 19:16. | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Rasizam ??? Ive_ri je dobro rekao. Više su si sami krivi, iako nisu svi isti. Ja sam išao u Pehlin (ovi iz Rijeke znaju što to znači) i bilo je (rijetki primjeri) normalnih Roma.
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
![]() |
| Tagovi: rasizam |
« Smrtna kazna
|
Da li psujete??? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:51.

eto malo pametovanja...hehe