Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; Nisam rasistica ni po kojem pitanju. Nemam apsolutno ništa protiv ljudi druge boje kože, druge vjere, druge seksualne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-09-07, 21:53   #101 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,141
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase
Re: Rasizam ???

Nisam rasistica ni po kojem pitanju. Nemam apsolutno ništa protiv ljudi druge boje kože, druge vjere, druge seksualne orijentacije ili različitih političkih uvjerenja od mene. Jednostavno smatram da su to stvari po kojima ne možemo nekoga suditi. Ja ne osuđujem čak niti rasiste. Žalim ih. Žalim ih jer u današnje vrijeme imaju takav stav.

Zadnji Uredio M@tej@ : 17-09-07 u 21:59.
M@tej@ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 23:29   #102 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 66
join_me se izdvaja iz mase

stvarno ne volim i ne kužim rasiste..to je tako glupooo...pa svi smo jednaki..ko da je bitno koje smo boje...ja baš obožavam crnce,oni su mi baš nešto posebnooo...i ne kužim ljude kojima smetaju..to je tako jadno i primitivno razmišljanje..ali jbg..ima nas svakakvih..samo nadam se da če se ta rasistička mišljenja malo smanjit i da če neki ljudi shvatit da smo svi zapravo jednaki...eto malo pametovanja...hehe
join_me je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 23:34   #103 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,342
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Zanimljivo kako svi osuđuju rasizam (i to je pohvalno)... ali većina tih istih koji osuđuju rasizam kada vide "cigića" na cesti najradije bi pljuvali za njim.
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 15:41   #104 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ili ciganku..al to je zhalosno..ja priznam nisam dal cigiću da igra s nama nogač..onda je došel veliki cigan i počel mi srat da zake nesmije igrat zato jer je cigan..velim ne..nego zato jer nezna igra...e nedash mu jer je cigan.,.a veli pogle hamdiju..ima milju a nema školu da i kaj bi ja sad trebal?
a kad kazhemo i peder..i to je rasizam..dobre veliš wamPica..svi to osuđuju a svi se ko majmuni ponašamo..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 15:58   #105 (permalink)
Starter

da istina..netreba ni cigiče osuđivat niti ih pravit manje vrijednima ali ono to često čine sami svojim ponašanjem...a svi znamo kakvo je to njihovo ponašanje...sami se znaju krivo postavit pa ih ljudi onda još više zamrze....jbg....
join_me je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 16:36   #106 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,807
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Zanimljivo kako svi osuđuju rasizam (i to je pohvalno)... ali većina tih istih koji osuđuju rasizam kada vide "cigića" na cesti najradije bi pljuvali za njim.
"cigići" (kako ih ti zoveš) nisu osuđivani zbog svoje rase, vjere i sl. nego zbog svojeg ponašanja. Meni ne smeta ni jedan rom dok god se on ponaša kao i mi i sve ok al jebiga normalno kad ti dođu njih 20 tuć jednog bezveze i tako par puta da ćeš ih zamrzit. To nema nikakve veze s tim šta su oni romi , nego samo i isključivo s njihovim ponašanjem. Naravno, čast izuzecima, ali većina roma je takvo i onda mi imamo mišljenje nažalost takvo i prema onima koji nisu ništa krivi.

Inače šta se tiče rasizma, nisu mi jasni ti rasisti, koji kurac im smeta dal je netko bijel, crn ili žut, šta bi im to trebalo značit?
Stvarno mi to ne ide u glavu, i ti ljudi su stvarno veliki primitivci i budale.
Ive_ri je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 16:39   #107 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

vajt pava...nekakava kemija u glavi i jebga..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 17:17   #108 (permalink)
Starter

pa slažem se s tobom ive_ri...to sam i ja rekla da se oni sami nameču kao loši s tim ponašanjem..u mojoj školi dok sam još išla u osnovnu ih je bilo jakoo puno i sami bi izazivali tuče,dirali drugu djecu...neam naprotiv ništa protiv njih niti mi smetaju i oni su ljudi kao i svi mi ali oni se često sami stavljaju u neugodne situacije....
join_me je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 19:14   #109 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,342
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
"cigići" (kako ih ti zoveš) nisu osuđivani zbog svoje rase, vjere i sl. nego zbog svojeg ponašanja. Meni ne smeta ni jedan rom dok god se on ponaša kao i mi i sve ok al jebiga normalno kad ti dođu njih 20 tuć jednog bezveze i tako par puta da ćeš ih zamrzit. To nema nikakve veze s tim šta su oni romi , nego samo i isključivo s njihovim ponašanjem. Naravno, čast izuzecima, ali većina roma je takvo i onda mi imamo mišljenje nažalost takvo i prema onima koji nisu ništa krivi.
Ja ih ne zovem "cigići", nego sam samo upotrijebila taj naziv kojim ih većina zove. Inače su za mene Romi, i ljudi kao i svi drugi. Ali budimo realni... licemjerno je osuđivati rasizam, a kad padnu maske vrijeđamo ih ko kakve životinje i samim time pokazujemo kakvi smo mi a ne oni. I nisu oni osuđivani. Nego ih se tretira kao nižu rasu. I može pričat tko što hoće to je tako.

Zadnji Uredio Wamp : 18-09-07 u 19:16.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 19:19   #110 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Ive_ri je dobro rekao. Više su si sami krivi, iako nisu svi isti. Ja sam išao u Pehlin (ovi iz Rijeke znaju što to znači) i bilo je (rijetki primjeri) normalnih Roma.

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rasizam

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114