| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; Ja ne mislim da su si sami krivi. To što u vašem gradu nema (navodno) normalnih Roma to je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,526
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Ja ne mislim da su si sami krivi. To što u vašem gradu nema (navodno) normalnih Roma to je druga stvar. Sorry ali znam primjere gdje je mala Romkinja bila izvrijeđana od strane odrasle osobe... bez ikakvog razloga. Jel to dijete zaslužilo?! Ma dajte... ja osobno znam ljude koji nisu Romi, ali su itekako CIGANI, i tako se ponašaju. Što sad, da počnem mrziti Hrvate zbog njih? ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #112 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,480
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
svaka riječ ti je na mjestu , inače ne razumijem guranje ljudi u vreće i etiketiranje vreća
__________________ -misic- | |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Rasizam ??? Pa govorim da ih rijetko kad prvi tko vrijeđa i to je retardirano (onda si kao i on)... al puno su češće situacije gdje oni započinju kavgu da se tako izrazim... stereotipovi su takvi i tu nema pomoći
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #114 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Ima pomoći i mora biti pomoći, pogotovo u slučaju kad su diskriminirani. Od takvih koji su nekulturni i bezobrazni treba se sklanjati. Ma neću se uopće upuštat u raspravu jer ću se samo uzrujat.. ali neke stvari su stvarno nepravedne. Ko onaj slučaj u Sloveniji kad su cijelo selo Roma istjerali...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 66
![]() | Re: Rasizam ??? e taj primjer ti je odličan...al to je užasno bezobrazno od tih slovenaca što su ih sve htjeli istjerat..ionako su svi siromašni,jedva imaju šta za jest a ovi ih još tjeraju to samo pokazuje kako razmišlja mozak nekog primitivca...ah... |
| | |
| | #116 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
A evo vam jedan svjež primjer, od prije tjedan dana, da možete opet pričat kak su Slovenci bezobrazni, a Romi jadni i nezaštićeni: Romi su čovjeku ukrali psa. Ovaj je otišao na policiju i u pratnji policije otišao u njihovo naselje po psa. Nakon što je vratio psa, Romi su mu istu noć zaklali najboljeg konja iz ergele koju posjeduje, vrijednog 25 000 eura. I znate koja je kazna za to? Nikakva! Našli su sjekiru, noževe i ostalo čime su raskomadali konja u njihovom naselju, ali naravno da to "nitko od njih nije napravio"i da oni "ne znaju o čemu se uopće radi"!
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? | |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 66
![]() | Re: Rasizam ??? pa ok....ja sam i rekla da su i oni večinom sami krivi za svoj položaj u društvu zbog tog svog ponašanja..ali nisu svi takvi...u ovom slučaju se slažem s tobom ali ima i onih koji ne rade takva sranja ali ih ljudi znaju osuđivat.... |
| | |
| | #118 (permalink) |
| charolastra | Re: Rasizam ??? Nažalost koliko god se pravili tolerantni još uvijek imamo neke predrasude i averzije prema onima koji su "drugačiji" Ja se uvijek zapitam kako bi mi bilo da je situacija obrnuta i da sam ja taj kojeg se diskriminira. Žalosno što je tako ali nadam se da će se sa vremenom stvari promijeniti i da neće biti ljudi koje gledamo na taj način. Do tad mogu samo suosjećati sa njima. A što se tiče toga da su oni takvi kao narod, apsolutno nije istina jer onda su mnogi od nas "cigani" po tom kriteriju ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #119 (permalink) | |
Ovaj slučaj što si naveo je za svaku osudu, ali ja ću i dalje cijenit Rome kao narod i smatrati ih sebi ravnopravnima, i neću začepit nos kad malo Ciganče prolazi kraj mene, da se dijete osjeća ko zadnje govno, i neću danas-sutra diskriminirati na poslu nikoga samo zato jer je Rom, peder ili crnac...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 18-09-07 u 21:20. | |
| | |
| | #120 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Nisam rasist ni po kojim kriterijima. Što se tiče "cigana", već sam u nekoj prijašnjoj temi rekla: Romi su za mene nacionalna manjina, a "cigani" svi primitivci, debili, kreteni, bili oni Romi, Hrvati, crnci, pederi itd.....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: rasizam |
« Dame i gospoda
|
Roditeljstvo »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:21.

svaka riječ ti je na mjestu , inače ne razumijem guranje ljudi u vreće i etiketiranje vreća