| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; slažem se s tobom i mislim da bi tako trebao razmišljat svaki čovjek ali nažalost ne razmiš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 66
![]() | Re: Rasizam ??? slažem se s tobom i mislim da bi tako trebao razmišljat svaki čovjek ali nažalost ne razmišljaju svi tako i ljudi su puni predrasuda i svih ti sranja samo neznam čemu...pa svi smo ljudi bitno je samo ono kakvi smo zapravo iznutra a ne izvana.... ![]() |
| | |
| | #127 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,396
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Svašta ![]() Tako mi je svejedno koga će mi možda jednoga dana kći ili sin dovesti u familiju...ako će oni živjeti kako treba, apsolutno mi svejedno. Bilo bi mi jedino malo krivo ako je ta osoba nekršćanin - ali i to su ljudi i nemora značiti da su loši. Kao da smo mi koji smo bijeli i kršćani divne, krasne i savršene osobe! Da smo tako divni, ne bi postojalo pitanje rasizma i tih krajnje smiješnih podjela na ljude po vjeri i boji kože!
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #128 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 444
![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
ja sam 15 godina zivio u svicarskoj i vikali su da sam jebeni srbin (a sto je najgore...uopce nisam) i da sam zeljan samo rata, dozivio sam sve...od vrijedanja, batina, pa su cak i doslovno pljuvali po meni.... ja ne bi pljunuo, nego bi se tebi najrade posrao u facu nakon ove izjave... ovo je bilo vrijedno ban-a ![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Ako si ti doživio vrijeđanje i batine onda samo zamisli kako je onim žrtvama (pederi, Romi, itd.) skinheadsa a i ostalih zatucanih i primitivnih ljudi među nama. Nažalost ovakvih kakav je on ima jako puno.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #130 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 510
![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
![]() procitaj se ponovno kako ti ovo zvuci? rasizam je za zadrte,neznam zasto uopce postoji potreba raspravljat o toj temi u 21.stoljecu.u savrsenom svijetu bi se trebalo podrazumijevati da postoje ljudi raznih boja koze,bas kao sto postoje ljudi razlicitog karaktera. nazalost ovaj svijet je toga svjestan,al uvijek traze neki razlog/zrtvu za mrznju. ![]() ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: rasizam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:05.