Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; slažem se s tobom i mislim da bi tako trebao razmišljat svaki čovjek ali nažalost ne razmiš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-09-07, 20:26   #121 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 66
join_me se izdvaja iz mase
Re: Rasizam ???

slažem se s tobom i mislim da bi tako trebao razmišljat svaki čovjek ali nažalost ne razmišljaju svi tako i ljudi su puni predrasuda i svih ti sranja samo neznam čemu...pa svi smo ljudi bitno je samo ono kakvi smo zapravo iznutra a ne izvana....
join_me je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 16:02   #122 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,584
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Da, ne znam točno što je bilo to u Sloveniji. Nisam rekla da su Slovenci bezobrazni jer nisam sklona generaliziranju!
Istina, citirao sam dvije izjave, ali nisam točno naveo koja je čija.
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-09-07, 19:46   #123 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,497
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Aha.. ma ok, sorry.
Odgovori sa citatom
Star 05-10-07, 18:46   #124 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

nikako!!! To je za glupe ljude
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 00:06   #125 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 30
Poruka: 290
denamo se izdvaja iz mase

im mater crnacku...
denamo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 05:14   #126 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Sak maj blek dik kok, big kok!!!

ima nešto u tim crnačkim dikovima što mene opsjeda, jednostavno zakon mi je u psovku uvalit to
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 14:45   #127 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,396
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Svašta
Tako mi je svejedno koga će mi možda jednoga dana kći ili sin dovesti u familiju...ako će oni živjeti kako treba, apsolutno mi svejedno.
Bilo bi mi jedino malo krivo ako je ta osoba nekršćanin - ali i to su ljudi i nemora značiti da su loši.
Kao da smo mi koji smo bijeli i kršćani divne, krasne i savršene osobe!
Da smo tako divni, ne bi postojalo pitanje rasizma i tih krajnje smiješnih podjela na ljude po vjeri i boji kože!
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 15:48   #128 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 444
skin2yard je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: mishvg Pogledaj Poruke
Daj ne njajke!!! Poceli su se gnojit ovdje sve vise i vise,pogledas na bilo koji kut ygrade kad ono tamo kineski shop ili raskrce-cigic!!! Odlayimo polako u k...c!!!
ti si konj!

ja sam 15 godina zivio u svicarskoj i vikali su da sam jebeni srbin (a sto je najgore...uopce nisam) i da sam zeljan samo rata, dozivio sam sve...od vrijedanja, batina, pa su cak i doslovno pljuvali po meni....

ja ne bi pljunuo, nego bi se tebi najrade posrao u facu nakon ove izjave...

ovo je bilo vrijedno ban-a
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 15:57   #129 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,497
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ako si ti doživio vrijeđanje i batine onda samo zamisli kako je onim žrtvama (pederi, Romi, itd.) skinheadsa a i ostalih zatucanih i primitivnih ljudi među nama. Nažalost ovakvih kakav je on ima jako puno.
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 16:32   #130 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-10-07
Godina: 23
Poruka: 510
erinies se izdvaja iz maseerinies se izdvaja iz maseerinies se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Sak maj blek dik kok, big kok!!!

ima nešto u tim crnačkim dikovima što mene opsjeda, jednostavno zakon mi je u psovku uvalit to

procitaj se ponovno kako ti ovo zvuci?

rasizam je za zadrte,neznam zasto uopce postoji potreba raspravljat o toj temi u 21.stoljecu.u savrsenom svijetu bi se trebalo podrazumijevati da postoje ljudi raznih boja koze,bas kao sto postoje ljudi razlicitog karaktera.
nazalost ovaj svijet je toga svjestan,al uvijek traze neki razlog/zrtvu za mrznju.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rasizam

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113