| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: meladazd crnci smrde sve što je živo smrdi kad-tad...i ja i ak nisi znao i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,084
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? ![]() sve što je živo smrdi kad-tad...i ja i ak nisi znao i ti isto... znoj je normalna ljudska izlučevina sa nekoliko jako dobrih funkcija...samo što zna smrdit s vremena na vrijeme...i javlja se obično u svih ljudi... ![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #153 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? A koliko puta si bio u prigodi njušit crnca za kojeg pouzdano znaš da se upravo oprao?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #158 (permalink) |
| charolastra | Re: Rasizam ??? Glupost, svatko smrdi ako se ne pere
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #159 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Rasizam ??? Naravno da svatko od nas nosi sa sobom svoj miris koji se usljed loše higijene pretvara u nešto drugo. No, ja bih se složio s meladazdom dobrim dijelom. Imao sam priliku družiti se s crncima i uvjeriti se da imaju nekakav snažan, osebujan miris. Ne bih to nazvao smradom već karakterističnim mirisom. Vozio sam jednoga tamnoputog košarkaša iz Osijeka na Pleso i jedva sam čekao da dođem do naplatnih kućica kako bih bar na trenutak udahnuo čistog zraka. U skučenom prostoru taj se miris jako osjeti. Vjerojatno i oni misle da mi imamo neki njima čudan miris tijela. Stvar navike. P.S. Obožavam pisati u ovim uskim kućicama za brzi odgovor.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
![]() |
| Tagovi: rasizam |
« Dame i gospoda
|
Roditeljstvo »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:51.