| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; Ja bih se složila s Anthlonom - da postoji neki specifičan miris (koji ima i svaka osoba), ali to je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Ja bih se složila s Anthlonom - da postoji neki specifičan miris (koji ima i svaka osoba), ali to je daleko od smrada... S menom na godini je crnac i dečko je stvarno super, a ako će mo o higijenskim navikama prednjači daleko ispred viška bjelaca na istome mjestu.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #162 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Rasizam ??? crn, bjel, žut, crven, ljubičasti, zeleni... ma sve oke... ljudi trebaju da shvate da je različitost bogatstvo ovog svjeta koje tako rado nazivamo civilizacijom!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #163 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? svaki covijek ima svoj specifican miris.tako i crnci samo sto njihov je malo jaci od nasega.To neznaci da smrde ili da se ne peru nego imaju urodjeno jaci miris tijela.netreba ih zato prozivat da smrde.ljudi su ljudi koje god boje koze bili.
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| | |
| | #167 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Rasizam ??? ma kakav rasist....nedaj boze....meni su ti ljudi cak forni za videt...imam i frenda koji je inace crni...korijene vuce negdje odozdola....cist normalna osoba....postujem ga ko i svakog drugog frenda....opcenito protiv ljudi drugih rasa uopce nisam....pa brate cemu to protivljenje...i oni su ljudi...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #169 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
Ja nisam rasist ja imam 4 crna frenda. KAKO ZNAŠ KOLKO IH JE AKO NISI RASIST (Pervan) | |
| | |
| | #170 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-08-07
Poruka: 296
![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
Što ti vrijedi ako ih prihvačaš,ali ih ipak ne želiš u svojoj blizini. Nama u Hrvatskoj,pogotovo u manjim sredinama,još je uvijek neobično vidjeti osobu druge rase,pogotovo crnca. Zato uvijek kad ga vidiš odmjeriš ga od glave do pete,još pogotovo ako izgleda dobro .Mislim da nisam rasist. Do sada nisam gajila nikakvu mržnju i predrasude prema osobama mongoloidne i negroidne rase,isto tako ni prema romima. A ti,Ronaldinho_girl ,sigurno ne nazivaš Rome Romi u svakodnevnom govoru. Mislim,to mi ne smeta i nije moj problem,ali mrzim kada je netko dvoličan jer se boji mišljenja sredine,a Romu se sigurno nećeš približiti i uvijek ćeš ga gledati s određene distance.
__________________ Sad tek vidimo da je Orwell bio optimist. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: rasizam |
« Dame i gospoda
|
Roditeljstvo »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:34.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics