Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; Ja bih se složila s Anthlonom - da postoji neki specifičan miris (koji ima i svaka osoba), ali to je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-12-07, 14:21   #161 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,050
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Rasizam ???

Ja bih se složila s Anthlonom - da postoji neki specifičan miris (koji ima i svaka osoba), ali to je daleko od smrada...
S menom na godini je crnac i dečko je stvarno super, a ako će mo o higijenskim navikama prednjači daleko ispred viška bjelaca na istome mjestu.
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 19:57   #162 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 483
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

crn, bjel, žut, crven, ljubičasti, zeleni...
ma sve oke...

ljudi trebaju da shvate da je različitost bogatstvo ovog svjeta koje tako rado nazivamo civilizacijom!
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 20:13   #163 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 2,004
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

svaki covijek ima svoj specifican miris.tako i crnci samo sto njihov je malo jaci od nasega.To neznaci da smrde ili da se ne peru nego imaju urodjeno jaci miris tijela.netreba ih zato prozivat da smrde.ljudi su ljudi koje god boje koze bili.
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 23:26   #164 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Chica_latina

Datum registracije: 18-08-07
Poruka: 296
Chica_latina se izdvaja iz mase

Ja ne volim šnjofat ljude,ali sam zamjetila da ljeti svi jako smrde,osim mene naravno...šala...
Svačije tijelo izlučuje neki miris,u nekih je to inenzivnije,ali ako se često pereš sve je ok
Chica_latina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 23:50   #165 (permalink)
No End In Sight

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,389
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Citat:
Pravi autor: mrkyblu Pogledaj Poruke
ljudi su ljudi koje god boje koze bili.
neki su crni, neki bijeli, neki vise smrde, neki manje heheehhe

p.s. salim se
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 23:52   #166 (permalink)
Regularni forumas

A meni baš bijelci izgledaju kao da jako smrde,pogledajte malo
Chica_latina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 00:05   #167 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,734
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ma kakav rasist....nedaj boze....meni su ti ljudi cak forni za videt...imam i frenda koji je inace crni...korijene vuce negdje odozdola....cist normalna osoba....postujem ga ko i svakog drugog frenda....opcenito protiv ljudi drugih rasa uopce nisam....pa brate cemu to protivljenje...i oni su ljudi...
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 18:39   #168 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-08-07
Poruka: 26
Zlo prase se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ronaldinho_girl Pogledaj Poruke
ni ja baš ne volim rome ,al ne bi nikada ovako nešto grozno rekla...
Zato je bolje biti licemjeran jer nije "in" reći što misliš?

Osobno, nisam rasist.

Zadnji Uredio Zlo prase : 05-01-08 u 18:42.
Zlo prase je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 19:17   #169 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,665
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
ma kakav rasist....nedaj boze....meni su ti ljudi cak forni za videt...imam i frenda koji je inace crni...korijene vuce negdje odozdola....cist normalna osoba....postujem ga ko i svakog drugog frenda....opcenito protiv ljudi drugih rasa uopce nisam....pa brate cemu to protivljenje...i oni su ljudi...
To su najjače.

Ja nisam rasist ja imam 4 crna frenda.
KAKO ZNAŠ KOLKO IH JE AKO NISI RASIST(Pervan)
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 00:14   #170 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Zlo prase Pogledaj Poruke
Zato je bolje biti licemjeran jer nije "in" reći što misliš?

Osobno, nisam rasist.
To je ono najgore,bolje reci istinu.
Što ti vrijedi ako ih prihvačaš,ali ih ipak ne želiš u svojoj blizini.
Nama u Hrvatskoj,pogotovo u manjim sredinama,još je uvijek neobično vidjeti osobu druge rase,pogotovo crnca. Zato uvijek kad ga vidiš odmjeriš ga od glave do pete,još pogotovo ako izgleda dobro.
Mislim da nisam rasist. Do sada nisam gajila nikakvu mržnju i predrasude prema osobama mongoloidne i negroidne rase,isto tako ni prema romima.
A ti,Ronaldinho_girl ,sigurno ne nazivaš Rome Romi u svakodnevnom govoru. Mislim,to mi ne smeta i nije moj problem,ali mrzim kada je netko dvoličan jer se boji mišljenja sredine,a Romu se sigurno nećeš približiti i uvijek ćeš ga gledati s određene distance.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rasizam

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114