| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; Boja koze je nevazna stvar ,svi smo ljudi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #184 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: većinom tu negdje Godina: 25
Poruka: 535
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? naravno, nemam ništa protiv drugih rasa naročito ne protiv crnaca mmmmmmmmmmmmm. mrzim glupe rasiste koji osuđuju ljude samo zato kaj imaju drugu boju kože, a to kaj im je najbolji prijatelj, susjed..... kreten, pedofil, tuće i maltretira obitelj...... i da ne nabrajam više to im nije uopće bitno i čini im se skroz normalnim! nisu mi jasni takvi ljudi!! |
| | |
| | #189 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Rasizam ??? vidish tak je to.. ja se malo tu i tam na forumu zajebavaju i odma me smatraju kretenom..al nema veze ja sam sebi super..je da.. mah to je tak.. rasizam je svugdje oko nas
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
![]() |
| Tagovi: rasizam |
« Dame i gospoda
|
Roditeljstvo »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:44.

ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.