| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; to je lako pitanje ako si u društvu gdje su bjelci zastupljeni 100%. nek na ovo pitanje radije odgovaraju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #191 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,377
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? to je lako pitanje ako si u društvu gdje su bjelci zastupljeni 100%. nek na ovo pitanje radije odgovaraju oni koji su neko vrijeme živjeli u rasno miješanom društvu. možda bi neki od vas tad odgovorili - ne smetaju mi, ali..hoću reći:nerijetko vani vidim društva: crnci za stolom s crncima, a bijelci s bjelcima. jesu rasisti? ne. al očito preferiraju drušvo svoje boje kože. ne mrze nikog, ali..
__________________ You only live twice |
| | |
| | #193 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 557
![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Bravo za tebe,a i za mene jer se slažem u potpunosti! Rasizam je još jedan oblik ograničenosti, primitivizma i gluposti ljudske koja je vječna ,neuništiva i nažalost još uvijek vrlo aktivna po ovom pitanju... I koja boli jer joj je bilo dozvoljeno da se raspojasa, tlači i ubija.Stoljećima.Rasizam je sramota civilizacije.
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #194 (permalink) |
| charolastra | Re: Rasizam ??? ti si rasist, mrziš rasiste ![]() šalim se naravno, pohvalno mišljenje
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #195 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Meni je ta raznolikost u boji kozhe simpaticna! A ono sto mrzim je bilo kakvo izbegavanje, omalovazavanje,....ljudi u zavisnoti od toga kojoj rasi, veri, naciji pripadaju!!!
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
| | #196 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? ma ja ne razumijem taj rasizam, ti klanovi i te gluposti, pa svi smo mi isti, isto razmisljamo, istu anatomiju tijela imamo, ni po cemu se ne razlikujemo osim normalno misljenju ponasanju i jos nekim sitnicama, al kaj je to razlog da se medjusobno mrzimo , ma to su gluposti ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #197 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 711
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? 2pac je reka: "'...Cause both black and white are smokin' crack tonight".. mrzim rasizam; ljudi su ljudi, bilo crni, bili, žuti, ljubičasti ili zeleni...al mislim da crnci više vriđaju sami sebe neg šta ih bijelci vriđaju (bar u zadnje vrime)...after all, sami sebi govore "whas uuuup, my nigga?" heh... ![]()
__________________ These iron bars can't hold my soul in. |
| | |
| | #198 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Rasizam ??? Da li je iko od vas druzio se s nekim druge boje koze? Pretpostavljam da veliki broj nije...Sto znaci da pola vas lupaju da nisu rasisti, a u ustvari mozda i jesu... Niste ni imali priliku da o tome kako treba prosudite... Evo npr moj drug je naravno imao svatanje o crnicam kao i vecina vas, ali kad je otisao u ameriku, i kad je poce da viđa crnce koji dolaze u piđamama na fax, spavaju na faxu, ne peru zube, dobacuju svima redom itd...promjenio je misljenje.. Zato promislite 2 puta prije nego sto nesto napisete, a ustavri niste ni sigurni u to..
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #200 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
Zašto svi kad je u pitanju rasizam odmah spominju crnce kad na našim prostorima živi narod koji je malo tamnije boje kože a diskriminiran je skoro jednako kao što su to bili crnci u Americi prije nekoliko desetljeća. Znam što pričam jer sam bila svjedokom svega i svačega. Ali slažem se da većina tvrdi kako nisu rasisti a možda su bar jednom imali predrasude prema nekome tko je bio druge boje kože ili su ga diskriminirali a da toga nisu ni svjesni.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 25-05-08 u 13:24. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: rasizam |
« Dame i gospoda
|
Roditeljstvo »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:29.

, ma to su gluposti