Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: DinoB Da li je iko od vas druzio se s nekim druge boje koze? Pretpostavljam da veliki ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-05-08, 16:16   #201 (permalink)
No End In Sight

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,389
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB
Re: Rasizam ???

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
Da li je iko od vas druzio se s nekim druge boje koze? Pretpostavljam da veliki broj nije...Sto znaci da pola vas lupaju da nisu rasisti, a u ustvari mozda i jesu... Niste ni imali priliku da o tome kako treba prosudite...

Evo npr moj drug je naravno imao svatanje o crnicam kao i vecina vas, ali kad je otisao u ameriku, i kad je poce da viđa crnce koji dolaze u piđamama na fax, spavaju na faxu, ne peru zube, dobacuju svima redom itd...promjenio je misljenje..

Zato promislite 2 puta prije nego sto nesto napisete, a ustavri niste ni sigurni u to..
rekao sam ja druga boja koze..a kad sam primjer naveo onda sam upotrijebio rijec crnac, zato sto su crnci bili u pitanju
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 16:18   #202 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,526
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ma znam, kužim. Ali svi spominju njih, zato sam ono rekla.
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 16:21   #203 (permalink)
No End In Sight

DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Slazem se..Vjerovatno sto kineza, palestinca i sl.. nema kod nas..Mada sumnjam i da ih ima da bi bi se promjenilo misljenje..Crnci bi ostali br.1
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 16:25   #204 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,143
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

kako nema kineza, a svi silni kona šopovi?

ma poznam jednog crnca, dođe u pivnicu u koji zalazim i lik je legenda

a upoznao sam ih nekoliko i ljudi kao i svi drugi

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 16:32   #205 (permalink)
No End In Sight

pa dobro..ima kineza

a niko ne kaze da nisu ljudi..vec samo govorimo da vecina ljudi koji su ostavili komentare ne znaju kako treba nikog druge boje koze...a cim ne znaju odma ne mogu racionalno ni pricati o tome da li su rasisti ili ne..a i naveo sam primjer...
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 16:36   #206 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,255
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
kako nema kineza, a svi silni kona šopovi?

ma poznam jednog crnca, dođe u pivnicu u koji zalazim i lik je legenda

a upoznao sam ih nekoliko i ljudi kao i svi drugi
i ziher frajer prodaje po sajmovima jelda?? tko njeg nezna
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 20:51   #207 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 26-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,854
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

brat od frenda koji ide sa mnom u razred je išao studirati u SAD i frend mi kaže da njegov buraz kaže da su crnci sasvim normalni ljudi i da više skoro nema rasizma u americi,mislim na crnce...
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 20:58   #208 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,759
dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

reci frendu da kaže burazu da to nije baš tako kako se čini.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 22:18   #209 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,143
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
i ziher frajer prodaje po sajmovima jelda?? tko njeg nezna
zapravo radi u vojsci

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 23:52   #210 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 33
Poruka: 557
Optimyst se izdvaja iz maseOptimyst se izdvaja iz maseOptimyst se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
pa dobro..ima kineza

a niko ne kaze da nisu ljudi..vec samo govorimo da vecina ljudi koji su ostavili komentare ne znaju kako treba nikog druge boje koze...a cim ne znaju odma ne mogu racionalno ni pricati o tome da li su rasisti ili ne..a i naveo sam primjer...

Eto vidiš kako ti znaš da većina od nas ništa ne zna,a kamoli o čemu govori,i dabome da znaš bolje od mene samoga dal sam rasist il nisam...kandidiraj se za predsjednika,pa da ti oduševljeni kličemo!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rasizam

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114