| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: DinoB Da li je iko od vas druzio se s nekim druge boje koze? Pretpostavljam da veliki ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #201 (permalink) | |
| No End In Sight | Re: Rasizam ??? Citat:
![]()
__________________ malosutra.org | |
| | |
| | #204 (permalink) |
| charolastra | Re: Rasizam ??? kako nema kineza, a svi silni kona šopovi? ![]() ma poznam jednog crnca, dođe u pivnicu u koji zalazim i lik je legenda a upoznao sam ih nekoliko i ljudi kao i svi drugi ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #205 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Rasizam ??? pa dobro..ima kineza ![]() a niko ne kaze da nisu ljudi..vec samo govorimo da vecina ljudi koji su ostavili komentare ne znaju kako treba nikog druge boje koze...a cim ne znaju odma ne mogu racionalno ni pricati o tome da li su rasisti ili ne..a i naveo sam primjer...
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #207 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Rasizam ??? brat od frenda koji ide sa mnom u razred je išao studirati u SAD i frend mi kaže da njegov buraz kaže da su crnci sasvim normalni ljudi i da više skoro nema rasizma u americi,mislim na crnce... ![]()
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #209 (permalink) |
| charolastra | Re: Rasizam ??? zapravo radi u vojsci ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #210 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 557
![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
Eto vidiš kako ti znaš da većina od nas ništa ne zna,a kamoli o čemu govori,i dabome da znaš bolje od mene samoga dal sam rasist il nisam...kandidiraj se za predsjednika,pa da ti oduševljeni kličemo!
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: rasizam |
« Dame i gospoda
|
Roditeljstvo »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:21.