| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; nisam nikog imenovao....rekao sam generalno...a ti ako si se nasao uvrijđenim...tvoj problem... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #213 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
jesam, i bio vani i na partyju i druzio se s njih dvojicom, i bili su ok zajebanti, i nisu bas znali hrvatski pa je bilo krepanje od smjeha kad su pricali, al ok su ljudi i sve 5 ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #214 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Italija Godina: 18
Poruka: 54
![]() | Re: Rasizam ??? Smatram da su sve osobe jednake na humanoj razini, no ipak ne mozemo zanemariti razlike medju kulturama koje nas cine medjusobno razlicitima. Misljenja sam jednostavno da, ukoliko se prelazi u drzavu razlicitu od domovine s kulturom razlicitom od domovine i pravilima razlicitim od domovine, se treba razlicitostima prilagoditi. Pri promjeni kulturnog ambijenta prilici ne imponirati nativnoj vecini vlastitu kulturu u duhu koje smo odgojeni, buduci da to ne moze nego smetati. Koncept je jednostavan: ne radi drugome sto ne zelis da tebi bude ucinjeno. Dakle, isto kao sto se nama ne bi svidjelo da u Hrvatskoj nacionalna manjina uvede svoja pravila uz koja su odgojeni, isto tako ne prilici ni nama da tu "tudjoj" zemlji radimo sto zelimo. U rasizma, dakle, nije pitanje fizickih atributa koliko kulturnih karakteristika i nacina ponasanja. Ne smatram se rasistom, dakle, ako ne podnosim tunizijce koji mi redovno pred zgradom fuckaju i vicu "hei bella", jednostavno ne toleriram njihovo ponasanje.
__________________ "Pice uklanja banalnost, a kad bi se dovoljno cesto mogao skloniti od banalnosti, mozda bi izbjegao da i sam postanes banalan." (Bukowski) |
| | |
| | #216 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Rasizam ??? dosao sam ovde iz nekih drugih razloga a ne raspravljat o rasizmu pa mi oprostite za to. Hteo bi da postavim jedno pitanje pa sam misleo ovde ću da nađem odgovor. Stavio ja pitanje tamo gde obićno obitavam, pod sex rubrika al mi odgovori sve nešto u zajebanciji pa sam shvatio da me ne shvacaju ozbiljno. Što se tiće rasizma ne gledam na druge rase kao rase. Znaći kad ugledam crnkinju, kineskinju il indijanku ne pomislim na rasu već na druženje i pričanje. Tako isto i sa muškima. Ono hteo bi da pričam o njihovim stvarima i mojim pa da se i izjadamo i tako dalje. Popijemo i sve to. Ako je neko jako crn ono sviđa mi se, recimo jako crna žena. Boja kože i kovrđava kosa. Volim i japance, ono kultura, telovežba, sklad i sve ostalo pa kad nekog upoznam i još ktome ako se nećim time bavi jebeno me zanima pa bi hteo nešto da naučim i družim se sa njim. Eto toliko o tome a sada moje pitanje ako smem. crna+bela=mulat (to znam) crna+žuta= crna+crvena= žuta+crvena= žuta+bela= crvena+bela= fale mi imena za mešanje rasa pa ako neko zna unapred se zafaljujem.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #219 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Rasizam ??? ma vi mene prčite udružio se kamen pa me prči li ga prči evo ševe sad će da se sve razjasni fala bogu agnes mi cemo tamo na seksu da se potucamo ![]()
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #220 (permalink) | |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: rasizam |
« Dame i gospoda
|
Roditeljstvo »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:40.