Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; nisam nikog imenovao....rekao sam generalno...a ti ako si se nasao uvrijđenim...tvoj problem...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-05-08, 08:13   #211 (permalink)
No End In Sight

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,389
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB
Re: Rasizam ???

nisam nikog imenovao....rekao sam generalno...a ti ako si se nasao uvrijđenim...tvoj problem
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 17:26   #212 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 33
Poruka: 557
Optimyst se izdvaja iz maseOptimyst se izdvaja iz maseOptimyst se izdvaja iz mase

ja se uopće nisam našao,a kamoli uvrijeđen...
idem se tražit...
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 08:21   #213 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,080
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
Da li je iko od vas druzio se s nekim druge boje koze?
Pretpostavljam da veliki broj nije...Sto znaci da pola vas lupaju da nisu rasisti, a u ustvari mozda i jesu... Niste ni imali priliku da o tome kako treba prosudite...

Evo npr moj drug je naravno imao svatanje o crnicam kao i vecina vas, ali kad je otisao u ameriku, i kad je poce da viđa crnce koji dolaze u piđamama na fax, spavaju na faxu, ne peru zube, dobacuju svima redom itd...promjenio je misljenje..

Zato promislite 2 puta prije nego sto nesto napisete, a ustavri niste ni sigurni u to..

jesam, i bio vani i na partyju i druzio se s njih dvojicom, i bili su ok zajebanti, i nisu bas znali hrvatski pa je bilo krepanje od smjeha kad su pricali, al ok su ljudi i sve 5
driver1zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 13:04   #214 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-06-08
Godina: 18
Poruka: 54
tsukiko se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Anthony Pogledaj Poruke
Jeste li rasista i što mislite o osobama druge boje kože??
Smatram da su sve osobe jednake na humanoj razini, no ipak ne mozemo zanemariti razlike medju kulturama koje nas cine medjusobno razlicitima. Misljenja sam jednostavno da, ukoliko se prelazi u drzavu razlicitu od domovine s kulturom razlicitom od domovine i pravilima razlicitim od domovine, se treba razlicitostima prilagoditi. Pri promjeni kulturnog ambijenta prilici ne imponirati nativnoj vecini vlastitu kulturu u duhu koje smo odgojeni, buduci da to ne moze nego smetati. Koncept je jednostavan: ne radi drugome sto ne zelis da tebi bude ucinjeno. Dakle, isto kao sto se nama ne bi svidjelo da u Hrvatskoj nacionalna manjina uvede svoja pravila uz koja su odgojeni, isto tako ne prilici ni nama da tu "tudjoj" zemlji radimo sto zelimo.
U rasizma, dakle, nije pitanje fizickih atributa koliko kulturnih karakteristika i nacina ponasanja.
Ne smatram se rasistom, dakle, ako ne podnosim tunizijce koji mi redovno pred zgradom fuckaju i vicu "hei bella", jednostavno ne toleriram njihovo ponasanje.
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 19:32   #215 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-05-08
Poruka: 58
caramella se izdvaja iz mase

smatram da kao ljudi svi jednako vrijedimo i nikad na nekoga tko je druge boje kože nisam gledala s bilo kakvim prijezirom
caramella je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 16:03   #216 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,363
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

dosao sam ovde iz nekih drugih razloga a ne raspravljat o rasizmu pa mi oprostite za to. Hteo bi da postavim jedno pitanje pa sam misleo ovde ću da nađem odgovor. Stavio ja pitanje tamo gde obićno obitavam, pod sex rubrika al mi odgovori sve nešto u zajebanciji pa sam shvatio da me ne shvacaju ozbiljno.

Što se tiće rasizma ne gledam na druge rase kao rase. Znaći kad ugledam crnkinju, kineskinju il indijanku ne pomislim na rasu već na druženje i pričanje. Tako isto i sa muškima. Ono hteo bi da pričam o njihovim stvarima i mojim pa da se i izjadamo i tako dalje. Popijemo i sve to. Ako je neko jako crn ono sviđa mi se, recimo jako crna žena. Boja kože i kovrđava kosa. Volim i japance, ono kultura, telovežba, sklad i sve ostalo pa kad nekog upoznam i još ktome ako se nećim time bavi jebeno me zanima pa bi hteo nešto da naučim i družim se sa njim. Eto toliko o tome a sada moje pitanje ako smem.
crna+bela=mulat (to znam)
crna+žuta=
crna+crvena=
žuta+crvena=
žuta+bela=
crvena+bela=
fale mi imena za mešanje rasa pa ako neko zna unapred se zafaljujem.

"Bolje svašta jesti nego svašta govoriti."
saban sajnovic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 16:10   #217 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 26
Poruka: 1,455
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Šabane, da ti ja pomognem

Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 16:38   #218 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Šabane pita si ovo na pet tema dosad..

to je valjda ono kad ti uđe u glavu i ne izlazi dok se ne sazna....
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 16:40   #219 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,363
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

ma vi mene prčite
udružio se kamen pa me prči li ga prči
evo ševe sad će da se sve razjasni
fala bogu

agnes mi cemo tamo na seksu da se potucamo

"Bolje svašta jesti nego svašta govoriti."
saban sajnovic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 18:22   #220 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,399
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
dosao sam ovde iz nekih drugih razloga a ne raspravljat o rasizmu pa mi oprostite za to. Hteo bi da postavim jedno pitanje pa sam misleo ovde ću da nađem odgovor. Stavio ja pitanje tamo gde obićno obitavam, pod sex rubrika al mi odgovori sve nešto u zajebanciji pa sam shvatio da me ne shvacaju ozbiljno.

Što se tiće rasizma ne gledam na druge rase kao rase. Znaći kad ugledam crnkinju, kineskinju il indijanku ne pomislim na rasu već na druženje i pričanje. Tako isto i sa muškima. Ono hteo bi da pričam o njihovim stvarima i mojim pa da se i izjadamo i tako dalje. Popijemo i sve to. Ako je neko jako crn ono sviđa mi se, recimo jako crna žena. Boja kože i kovrđava kosa. Volim i japance, ono kultura, telovežba, sklad i sve ostalo pa kad nekog upoznam i još ktome ako se nećim time bavi jebeno me zanima pa bi hteo nešto da naučim i družim se sa njim. Eto toliko o tome a sada moje pitanje ako smem.
crna+bela=mulat (to znam)
crna+žuta= zambiji, mislim
crna+crvena=
žuta+crvena=
žuta+bela= mestici
crvena+bela=
fale mi imena za mešanje rasa pa ako neko zna unapred se zafaljujem.
evo, to su nazivi, koliko se sjećam iz gimnazije. s tim da crvena rasa u znanosti ne postoji. pretpostavljam da si mislio na indijance, ali oni su naziv crvenokošci dobili zbog boja koje su nanosili na tijelo.
Odgovor
Tagovi: rasizam

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114