Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; lileag za ovo dobijas rep+ , nevolim rasizam i rasisticke seljacine, svi smo isti i od krvi i od mesa, svi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-08-08, 12:37   #231 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,080
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase
Re: Rasizam ???

lileag za ovo dobijas rep+ , nevolim rasizam i rasisticke seljacine, svi smo isti i od krvi i od mesa, svi isto disemo, svi isto jedemo, zivimo, prema tome kaj glumite bogove kad ste ispod onog prosjaka na ulici
driver1zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-08-08, 12:38   #232 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-08-08
Poruka: 5
lileah se izdvaja iz mase
dalmatinac je dalmatinac bija on vlaj ili bodul sve ti je to ista pašta samo šta su boduli malo škrtiji a vlaji ipak imaju dobro srce i dušu.
ako nisi zna vlaji su sa sela a to su još najbolji ljudi.

samo nismo tu da bi raspravljali o dalmatincima, eto ti si tipičan primjer hrvata koji se uvridi na istinu.

ja preporučam svima koji mogu van granica ove države neka idu.

jednostavno sam zgrožena temama rasizma, toliko je danas u životu bitnijih stvari nego brinuti se tko je kakav.
najveći problem današnjice je metafizičko oglupljenje ljudi, gdje su takvi u krugu u kojemu se samo mari do materijalnih stvari, izgleda i prestiža.....a iz toga ćemo se mi teško izvući.
malo njih gleda naprijed i u neku bolju budućnost. upravo zato šta se osvrtaju na to tko šta radi i tko će šta reći. Najpoznatija hrvatska rečenica je "ŠTA ĆE LJUDI REĆI"

Zadnji Uredio ševa : 11-08-08 u 15:55.
lileah je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-08-08, 12:57   #233 (permalink)
dr.sc. Foruma

driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

al ima nas drugacijima, a to kaj ce ljudi reci nabijem na onu stvar, ako si dovoljna seljacina i nemas svoje ja i svoj ponos i sebe, i gledas kaj ce ko rec o tebi i kaj ce komentirat o tebi zalim takvu osobu, jer takva osoba ne zasluzuje nikakvo postovanje, svaki covjek je rodjen drugaciji, druge rase, drugih obicaja i u tome je i ljepota zivljenja, a da smo svi isti bilo bi dosadno, kulture iste , vjere iste sve isto, daj ljudi udjite u stvarnost, a te ideale da se svakom covjeku moras svidjet i napraviti ces sve sam da bi bio netko i nesto , ma to je zalosno, zelio bih da se takva osoba nadje na mjestu crnca koji bjezi pred 30 primitivaca koji se oce pokazati, pa bi onda vidjeo
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-08-08, 13:01   #234 (permalink)
Starter

I evo opet ja još malo se nadovezujem.....sama na sebe.....

prošli tjedan je održan koncert od Lennya Krevitza na kojemu se okupilo nekoliko tisuća ljudi (nije meni žao Lenny je super i rado ga poslušam) a samo dan prije se u poznatom dalm.baru održavao humanitarni koncert na kojemu se okupilo svega sto ljudi, gdje se skupljalo za teško oboljelog dječaka. u tom baru je svaki dan masa ljudi i svi gradski pozeri i pozerice se tu svakodnevno okupljaju, kao šta sam već navela da budu viđeni (ajme seljaštva-ZLO MI JE) a taj tad kad je trebalo dati odnosno platiti 20kn za to dijete nitko od tih faca se nije pojavio a dan poslije desetak tisuća ljudi. pa zar to nije žalosno, i onda se takve seljačine usude pljuvati po ljudima druge nacionalnosti i boji kože. kad je u pitanju humanost malo tko će se odazvati,,,,,,,,,,, PREŽALOSNO LJUDI MOJI........trebamo se mi još kruha najesti dok se naučimo osnovnoj kulturi.
lileah je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-08-08, 13:17   #235 (permalink)
0000000000000

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 8,930
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

Citat:
Pravi autor: lileah Pogledaj Poruke
samo nismo tu da bi raspravljali o dalmatincima, eto ti si tipičan primjer hrvata koji se uvridi na istinu.
ne nego ljudi koje ja znan i krugovi u kojima se ja krecem... nikad ne bi radili takve stvari... a ima puno "finih" usminkanih srolja koji rade to...

a sto se tice toga s koncertima, jedan thompson napunio maksimir, a dodju vrhunski glazbenici pa ni aqarius ne bude pun... npr. o humanitarnim akcijama stvarno vise ne zelim raspravljati... reka san svoje...

e da i ovo odlazi u offtopic...

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.

Zadnji Uredio Sahataba : 11-08-08 u 13:19.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-08-08, 14:11   #236 (permalink)
Starter

bilo bi krasno kad di svi mi ljudi sa širokim pogledom na svijet mogli nešto izmjeniti. valjda nam jedino preostaje ovako razglabati pa se možda čitajući netko i osvjesti malo.
nebi opet bilo dobro da smo svi isti, ali napad na nekoga se ne može tolerirati.
lileah je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-08-08, 14:11   #237 (permalink)
dr.sc. Foruma

oprosti ali thompson pjeva domoljubne pijesme, a mene bas zanima svi imaju sve jebene drzave imaju svoje pjevace koji pjevaju svoje domoljubne pijesme, a mi niti svoje neznamo cijeniti i postivati, pa kakav smo mi tu narod , a kaj se tice tih dobrotvornih, prije ce novce dati neki stranac i hrvatska sirotinja nego neki mamin bogatuncic sin, seljacina nis vise
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-08-08, 14:26   #238 (permalink)
Starter

pa tu se i krije problem, šta neznamo cjeniti svoje a kamoli tuđe.
ma ljudima je danas teško reći dobar dan....................................................................................................................................................
a ti šta glume face i bogataše to su obični iskompleksirani gadovi.
za mene je vridniji čovik koji je jutros čistija ulicu nego moj šef koji je u uredu do mene. jer je tatin sinčić koji ne cijeni nikoga i koji misli da je sva pamet u njegovoj glavi, žena mu je samo komad mesa, a poslovni papir mu je viša matematika. takvi su većina tu kod nas u gradu i ja se uopće ne čudim curama šta su solo jer bolje im je tako nego biti sa lutkom napuhankom a u glavi dva graška. bez obzira je li fakultetski obrazovan ili nije ali onaj tko ne cijeni osnovne životne vrijednosti nije čovjek.
lileah je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-08-08, 14:15   #239 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-06-08
Poruka: 990
korisnik62 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: lileah Pogledaj Poruke
pa tu se i krije problem, šta neznamo cjeniti svoje a kamoli tuđe.
ma ljudima je danas teško reći dobar dan....................................................................................................................................................
a ti šta glume face i bogataše to su obični iskompleksirani gadovi.
za mene je vridniji čovik koji je jutros čistija ulicu nego moj šef koji je u uredu do mene. jer je tatin sinčić koji ne cijeni nikoga i koji misli da je sva pamet u njegovoj glavi, žena mu je samo komad mesa, a poslovni papir mu je viša matematika. takvi su većina tu kod nas u gradu i ja se uopće ne čudim curama šta su solo jer bolje im je tako nego biti sa lutkom napuhankom a u glavi dva graška. bez obzira je li fakultetski obrazovan ili nije ali onaj tko ne cijeni osnovne životne vrijednosti nije čovjek.
Slažem se u potpunosti s tobom
korisnik62 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-09-08, 11:55   #240 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-08-08
Godina: 22
Poruka: 1,619
sanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono nešto

ja sam protiv rasizma! samo zato sto npr neko ima drugu boju koze to ne znaci da je manje vrijedan! covjeka cijenim prema njegovim djelima a ne prema izgledu!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rasizam

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114