| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; lileag za ovo dobijas rep+ , nevolim rasizam i rasisticke seljacine, svi smo isti i od krvi i od mesa, svi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #231 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? lileag za ovo dobijas rep+ , nevolim rasizam i rasisticke seljacine, svi smo isti i od krvi i od mesa, svi isto disemo, svi isto jedemo, zivimo, prema tome kaj glumite bogove kad ste ispod onog prosjaka na ulici ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #232 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-08-08
Poruka: 5
![]() | dalmatinac je dalmatinac bija on vlaj ili bodul sve ti je to ista pašta samo šta su boduli malo škrtiji a vlaji ipak imaju dobro srce i dušu. ako nisi zna vlaji su sa sela a to su još najbolji ljudi. samo nismo tu da bi raspravljali o dalmatincima, eto ti si tipičan primjer hrvata koji se uvridi na istinu. ja preporučam svima koji mogu van granica ove države neka idu. jednostavno sam zgrožena temama rasizma, toliko je danas u životu bitnijih stvari nego brinuti se tko je kakav. najveći problem današnjice je metafizičko oglupljenje ljudi, gdje su takvi u krugu u kojemu se samo mari do materijalnih stvari, izgleda i prestiža.....a iz toga ćemo se mi teško izvući. malo njih gleda naprijed i u neku bolju budućnost. upravo zato šta se osvrtaju na to tko šta radi i tko će šta reći. Najpoznatija hrvatska rečenica je "ŠTA ĆE LJUDI REĆI" Zadnji Uredio ševa : 11-08-08 u 15:55. |
| | |
| | #233 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? al ima nas drugacijima, a to kaj ce ljudi reci nabijem na onu stvar, ako si dovoljna seljacina i nemas svoje ja i svoj ponos i sebe, i gledas kaj ce ko rec o tebi i kaj ce komentirat o tebi zalim takvu osobu, jer takva osoba ne zasluzuje nikakvo postovanje, svaki covjek je rodjen drugaciji, druge rase, drugih obicaja i u tome je i ljepota zivljenja, a da smo svi isti bilo bi dosadno, kulture iste , vjere iste sve isto, daj ljudi udjite u stvarnost, a te ideale da se svakom covjeku moras svidjet i napraviti ces sve sam da bi bio netko i nesto , ma to je zalosno, zelio bih da se takva osoba nadje na mjestu crnca koji bjezi pred 30 primitivaca koji se oce pokazati, pa bi onda vidjeo ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #234 (permalink) |
![]() | Re: Rasizam ??? I evo opet ja još malo se nadovezujem.....sama na sebe..... prošli tjedan je održan koncert od Lennya Krevitza na kojemu se okupilo nekoliko tisuća ljudi (nije meni žao Lenny je super i rado ga poslušam) a samo dan prije se u poznatom dalm.baru održavao humanitarni koncert na kojemu se okupilo svega sto ljudi, gdje se skupljalo za teško oboljelog dječaka. u tom baru je svaki dan masa ljudi i svi gradski pozeri i pozerice se tu svakodnevno okupljaju, kao šta sam već navela da budu viđeni (ajme seljaštva-ZLO MI JE) a taj tad kad je trebalo dati odnosno platiti 20kn za to dijete nitko od tih faca se nije pojavio a dan poslije desetak tisuća ljudi. pa zar to nije žalosno, i onda se takve seljačine usude pljuvati po ljudima druge nacionalnosti i boji kože. kad je u pitanju humanost malo tko će se odazvati,,,,,,,,,,, PREŽALOSNO LJUDI MOJI........trebamo se mi još kruha najesti dok se naučimo osnovnoj kulturi. |
| | |
| | #235 (permalink) | |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
a sto se tice toga s koncertima, jedan thompson napunio maksimir, a dodju vrhunski glazbenici pa ni aqarius ne bude pun... npr. o humanitarnim akcijama stvarno vise ne zelim raspravljati... reka san svoje... e da i ovo odlazi u offtopic...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. Zadnji Uredio Sahataba : 11-08-08 u 13:19. | |
| | |
| | #236 (permalink) |
![]() | Re: Rasizam ??? bilo bi krasno kad di svi mi ljudi sa širokim pogledom na svijet mogli nešto izmjeniti. valjda nam jedino preostaje ovako razglabati pa se možda čitajući netko i osvjesti malo. nebi opet bilo dobro da smo svi isti, ali napad na nekoga se ne može tolerirati. |
| | |
| | #237 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? oprosti ali thompson pjeva domoljubne pijesme, a mene bas zanima svi imaju sve jebene drzave imaju svoje pjevace koji pjevaju svoje domoljubne pijesme, a mi niti svoje neznamo cijeniti i postivati, pa kakav smo mi tu narod , a kaj se tice tih dobrotvornih, prije ce novce dati neki stranac i hrvatska sirotinja nego neki mamin bogatuncic sin, seljacina nis vise ![]()
| | |
| | #238 (permalink) |
![]() | Re: Rasizam ??? pa tu se i krije problem, šta neznamo cjeniti svoje a kamoli tuđe. ma ljudima je danas teško reći dobar dan.................................................................................................................................................... a ti šta glume face i bogataše to su obični iskompleksirani gadovi. za mene je vridniji čovik koji je jutros čistija ulicu nego moj šef koji je u uredu do mene. jer je tatin sinčić koji ne cijeni nikoga i koji misli da je sva pamet u njegovoj glavi, žena mu je samo komad mesa, a poslovni papir mu je viša matematika. takvi su većina tu kod nas u gradu i ja se uopće ne čudim curama šta su solo jer bolje im je tako nego biti sa lutkom napuhankom a u glavi dva graška. bez obzira je li fakultetski obrazovan ili nije ali onaj tko ne cijeni osnovne životne vrijednosti nije čovjek. |
| | |
| | #239 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: zagreb
Poruka: 990
![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
![]() | |
| | |
| | #240 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? ja sam protiv rasizma! samo zato sto npr neko ima drugu boju koze to ne znaci da je manje vrijedan! covjeka cijenim prema njegovim djelima a ne prema izgledu!
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
![]() |
| Tagovi: rasizam |
« Dame i gospoda
|
Roditeljstvo »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:34.

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!