| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; Nisam rasist,svi su ljudi jednaki... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #242 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Nisu svi ljudi jednaki.Naprotiv svi su razliciti. Ta razlicitost i daje svoju posebne draz. Postujuci te razlike,ljudi postaju bogatiji. Ali avaj, ne zele svi ljudi da svi ljudi budu bogati. To je i prouzrokovalo pojavu koju danas prepoznajemo kao rasizam a takve ljude nazivamo rasistima.Postaju takvi iz sopstvenog neznanja i to ih cini samo obicnom ruljom besnih pasa.
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
| | #243 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Rasizam ??? pa sad. rasizam.. ja sam onda pasivni.. dok si daleko od mene ..sve je ok..
__________________ .. ekspert s mobilnim tehnologijama... .. jako sam zao... .. svi me se boje.. izgledam ko strašilo .. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave... |
| | |
| | #244 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 1,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? rasizam; sirok pojam.. tu je nacionalnost,vjera, boja koze,itd itd.. Nisam rasistica,po tom pogledu sam otvorenih ociju,ne zaobilazim,dapace..znatizeljna sam i volim upoznavat razlicite ljude,svih rasa.. I drago mi je, jer mislim da bih popusila mnogo zivaca za razliku od onih tipova ljudi koji su po tom pogledu susdrzaniji i imaju neke granice ! |
| | |
| | #247 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
Itekako je sirok pojam.. ne radi se samo o crncima, bijelcima,zutima.. Ti cijepis moj komentar ,a ne citaš.. netreba boldat samo rasu,malo šire otvorit oci.. radi se o ciganima,zidovima.. | |
| | |
| | #248 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-04-08
Poruka: 163
![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
Naziv ove teme je , bar koliko ja vidim - rasizam - , a ne nacionalna , vjerska i svaka druga netrpeljivost. A razlika je jako , jako velika (kad na ovim prostorima razgovaramo) jer je korijene nekih nacionalnih i vjerskih nepovjerenja (da ne upotrijebim grublju riječ) za to lako pronaći i objasniti , ali za rasizam stvarno teško.
__________________ Milosti ne tražim , niti bih vam je dao! | |
| | |
| | #249 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
mada je ja mislim zajednickii korjen svega toga ; MRŽNJA a ovdje se o tome piše ili? Moja greška je u krivom izrazaju(mozda)..i samo u tome.. | |
| | |
| | #250 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-04-08
Poruka: 163
![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Paaa ... nije baš tako jednostavno , mržnja dolazi od nečeg , nešto je mora uzrokovati ... ideologija , predrasude , neznanje , strah ... jer sumnjam da se puno ljudi ujutro ustane i kaže - ok , od danas mrzim te i te. Ne znam. Pitaj Anthonya. Ovako je on započeo temu.
__________________ Milosti ne tražim , niti bih vam je dao! |
| | |
![]() |
| Tagovi: rasizam |
« Dame i gospoda
|
Roditeljstvo »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:51.

.. svi me se boje.. izgledam ko strašilo
.. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave... 
manje pametnij

Pitaj Anthonya. Ovako je on započeo temu.