Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: slay 2 shelby, da nije tebe neki cigo naguzio pa se poslije nije javio nije slay, da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-03-07, 15:43   #31 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,541
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Citat:
Pravi autor: slay Pogledaj Poruke
2 shelby,

da nije tebe neki cigo naguzio pa se poslije nije javio
nije slay, da ti mozda nemas malo tamniju djecu kad si se toga sjetio?

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
ma ja ne mogu vjerovati da jos uvijek postoje ljudi kojima je bitna boja koze i koji osudjuju ljude na osnovi toga... jednostavno strasno, bar po mom misljenju

dobrodosao u okrutni stvarni svijet

Zadnji Uredio Wamp : 27-03-07 u 15:46.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 15:57   #32 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,175
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Rasizam ???

Hm, hm...

Zanimljivo pitanje...

Ali možda bi trebalo prvo postavit "predpitanje" - jeste li ikada vidjeli nekog crnca? Razgovarali s njime? Imali bilo kakvu društvenu interakciju (molim, bez seksualnih aluzija tipa "interakcija - imaju velike kurčine" i sl.)?

Crnci (pa i svaka druga rasa osim naše) velikoj većini nas su jedna velika nepoznanica... I mi, iskreno govoreći, nemamo pojma kako bi se postavili po tom pitanju.

Ja sam prema crncima nepovjerljiv, kao što sam nepovjerljiv prema većini nepoznatih stvari.

Pa sad, ako me to čini rasistom - neka.

Smatram li da crnci (ili pripadnici druge rase) trebaju imat jednaka prava kao i svi drugi ljudi? Naravno. Uvijek.

Ali, priznajem da bi se u društvu crnca osijećao neugodno. Priznajem da mi ne bi bilo svejedno da mi se dijete odluči oženit/udat za crnca. Priznajem da bi se prije oženio bjelkinjom nego crnkinjom...

S druge strane - sreća mog djeteta uvijek će mi bit na prvom mjestu, pa ako moje dijete voli crnca/crnkinju, nek' se ženi... I neka budu sretni.

Isto tako - ljubav je čudna biljka i ne raspoznaje boje, pa ako se zaljubim u crnkinju, sigurno je neću ostavit jer je crna...

Da zaključim - nepovjerljiv jesam. A jesam li rasist? Mislim da nisam...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 16:13   #33 (permalink)
MrCina

Poruka: 5,110
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

shelby ja sam zensko...

24....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 16:16   #34 (permalink)
Akademik Foruma

shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

sorry
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 16:26   #35 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Hm, hm...

Zanimljivo pitanje...

Ali možda bi trebalo prvo postavit "predpitanje" - jeste li ikada vidjeli nekog crnca? Razgovarali s njime? Imali bilo kakvu društvenu interakciju (molim, bez seksualnih aluzija tipa "interakcija - imaju velike kurčine" i sl.)?
jesam, ne samo 1... iako to nisu bili dubokoumni razgovori. ne zato jer je moj sugovornik bio crnac nego zbog takve opustene situacije.

Citat:
Crnci (pa i svaka druga rasa osim naše) velikoj većini nas su jedna velika nepoznanica... I mi, iskreno govoreći, nemamo pojma kako bi se postavili po tom pitanju.
ljudi su, kao i mi... ne kuzim kako se drugacije mozes postavljati prema njima. ja ih ne omalovazavam, ne smatram ih "nizima, podredjenima", ali preferiram nemjesani brak - bar sto se mene i moje buduce obitelji tice. za ostale me nije briga, nek svatko radi od svog zivota kako najbolje zna, nisam odredjena da nekome sudim

Citat:
Ja sam prema crncima nepovjerljiv, kao što sam nepovjerljiv prema većini nepoznatih stvari.
nepovjerljiv samo prema crncima ili prema nepoznatim ljudima?

Citat:
Pa sad, ako me to čini rasistom - neka.
svako izabire svoj put

Citat:
Smatram li da crnci (ili pripadnici druge rase) trebaju imat jednaka prava kao i svi drugi ljudi? Naravno. Uvijek.
i ja se slazem. isto kao i svaka druga rasa, kao i svaki drugi covjek bilo koje nacionalnosti ili vjeroispovijesti.. ali ako ja ne zelim da mi muz bude nesto drugo izuzev Hrvata, bijelca, krscanina, jel to mene cini rasistom, zadrtom, nesto trece? svatko ce reci drugacije. mene ne dira dok god je meni dobro

Citat:
Da zaključim - nepovjerljiv jesam. A jesam li rasist? Mislim da nisam...
aymo se radije baciti na definiciju covjeka koji NIJE RASIST... bas me u vezi toga zanimaju vasa misljenja
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 16:40   #36 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,448
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
nije slay, da ti mozda nemas malo tamniju djecu kad si se toga sjetio?
nemam ja djece

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 16:49   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

ja sam nepovjerljiva prema svim ljudim koje ne poznajem., bilo da su kinezi, crnci ili bjelci. Ako mi neka osoba karakterom odgovara, nije me briga koje je vjere ili boje kože UOPĆE. Poznajem ljude koji su druge rase i uopće se ne odnosim prema njima drukčije (niti bolje, niti lošije), a što se tiče mog "životnog suputnika" može biti i ljubičast, ako mi paše po karakteru svejedno ću biti s njim!!!
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 17:28   #38 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...ma kakav rasizam..to je primitivno.....
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 17:53   #39 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,119
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

Pod 1 - mislim da bi tebalo Shelby stisnut upozorenje zbog vrijeđanja drugih članova foruma (pa ziher imamo nekog člana roma... )

Pod 2 - ljudi su rasisti a da nisu maknuli iz svog sela,
ma velika većina je takva, mrze crnce, žute i druge a nisu s jednim pričali u životu. Evo ja se kladim da Shelby nije makla dalje od Trsta i Graza,
i eventualno neš dalje zbog maturalca, al ona kuži cijeli svijet i ne voli crnce, žute, crvene, rome, druge vjere, ma.....
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 18:11   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,176
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Rasizam je čista glupost,zašto bi neka osoba druge boje kože na bilo koji način bila lošija od ove druge.Evo Shelby kad govoriš da bi ti muž trebao isključivo biti bijelac,Hrvat i krščanin,ali nije antikrščanski govoriti o razlikama među rasama?
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rasizam

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108