| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; tek sam sad skužila: Citat: Pravi autor: shelby-eleanor (pazite, u tu spadaju i CIGICI.. ma fuj yebote ) a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |||
| Akademik Foruma | Citat:
Citat:
Citat:
u kojem kontekstu je napisano, reci mi molimte? u kontekstu moga braka, MOGA BRAKA. za ostale ljude mi se zivo yebe, ne zadirem u tudji zivot. ako ja ne zelim cigana za muza moj prob. niti to znaci da zelim njihovu neravnopravnost s nama ili pak da ih sve bacimo na plamen... Zadnji Uredio daidza : 27-03-07 u 20:19. | |||
| | |
| | #45 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Evo uzmi mene kao primjer osobe koja nije rasist! Da, imala sam prilike razgovarat s par crnaca, i prema njima imam povjerenja kao prema bilo kojoj nepoznatoj osobi, bilo koje rase... sjedila sam za istim stolom i jela i spavala kod Arapina, muža od sestrične, imam poznanika Roma koji je najnormalnija osoba, i iz čijeg primjera znam kako naše društvo može biti okrutno prema njima... prošla sam strahote rata, i nakon što sam dobar dio djetinjstva živjela u mržnji, odrasla sam i shvatila da nisu oni svi isti, i ne želim se više nikad trovat mržnjom... ako se jednog dana zaljubim u Srbina, Roma, Kineza ili crnca bez problema ću se udat za njega, ako meni odgovara, uopće se neću zamarat time da li će moje dijete druga djeca u školi zadirkivat zbog toga što je, društvo je to koje se treba mijenjat a ne ja da se društvu prilagođavam, radije ću se odselit na neko tolerantnije mjesto...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Celebrity | Re: Rasizam ??? ajme sramote! cimerica me jučer samo tako osramotila u menzi: dok smo čekale u redu raspravljale smo gdje ćemo sjesti (na hrvatskom),ja sam predložila drugi kraj menze,a ona je full glasno rekla : radje ću sjesti pored onog NIGERA nego tamo!; kad sam sam se okrenula skužila sam da ispred nas stoji jedan crni dečko! bilo me sram kao nikad u životu! što je najgore jedina riječ koju je mogao razumjeti je bila upravo ta pogrdna! ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? ...bravo Wamp...vidi se ko su malograđani, a tko je ipak malo vidio svijeta i zna da se ljudi ne osuđuju po boji kože, vjeri, naciji, spolu i slično...nisam znala koji komentar dati na neke izjave tu, al evo, samo da podržim tvoj odgovor......
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Mislim da to nema što biti sebično prema djeci, od takvog načina razmišljanja djeca počinju gledati onako kako nebi trebalo gledati. Za sve te provokacije, maltretiranja i ostalo postoji solucija. Svatko će naučit što se smije a što se nesmije. E Boga ti, momak je srao pa su mu rebra polomili, e onda više nije. |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
![]() |
| Tagovi: rasizam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:49.