Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; tek sam sad skužila: Citat: Pravi autor: shelby-eleanor (pazite, u tu spadaju i CIGICI.. ma fuj yebote ) a ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-03-07, 19:36   #41 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan
Re: Rasizam ???

tek sam sad skužila:
Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
(pazite, u tu spadaju i CIGICI.. ma fuj yebote)
a za pet minuta...

Citat:
ljudi su, kao i mi... ne kuzim kako se drugacije mozes postavljati prema njima. ja ih ne omalovazavam, ne smatram ih "nizima, podredjenima",
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 19:56   #42 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,028
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Citat:
Pravi autor: selo Pogledaj Poruke
Pod 1 - mislim da bi tebalo Shelby stisnut upozorenje zbog vrijeđanja drugih članova foruma (pa ziher imamo nekog člana roma...
onda treba stisnut i ostalima jer su protiv crnaca... zar ne?

Citat:
Pod 2 - ljudi su rasisti a da nisu maknuli iz svog sela,
ma velika većina je takva, mrze crnce, žute i druge a nisu s jednim pričali u životu. Evo ja se kladim da Shelby nije makla dalje od Trsta i Graza,
i eventualno neš dalje zbog maturalca, al ona kuži cijeli svijet i ne voli crnce, žute, crvene, rome, druge vjere, ma.....
ne bi vjerovao ali jesam...

Citat:
Pravi autor: Bahamut Pogledaj Poruke
Rasizam je čista glupost,zašto bi neka osoba druge boje kože na bilo koji način bila lošija od ove druge.Evo Shelby kad govoriš da bi ti muž trebao isključivo biti bijelac,Hrvat i krščanin,ali nije antikrščanski govoriti o razlikama među rasama?
sto sam rekla o svojoj vjeri? rekla sam da nisam neka vjernica. ali cisto zbog djece ne zelim mjesani brak. molim lijepo da citate ono sto napisem.

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
tek sam sad skužila:
a za pet minuta...
u kojem kontekstu je napisano, reci mi molimte? u kontekstu moga braka, MOGA BRAKA. za ostale ljude mi se zivo yebe, ne zadirem u tudji zivot. ako ja ne zelim cigana za muza moj prob. niti to znaci da zelim njihovu neravnopravnost s nama ili pak da ih sve bacimo na plamen...

Zadnji Uredio daidza : 27-03-07 u 20:19.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 20:05   #43 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

ma neee, samo su ti malo fuj...ništa strašno
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 20:14   #44 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 15
Poruka: 440
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

Citat:
niti druge boje (pazite, u tu spadaju i CIGICI.. ma fuj yebote)
ni ja baš ne volim rome ,al ne bi nikada ovako nešto grozno rekla...
Ronaldinho_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 21:26   #45 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,497
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:

aymo se radije baciti na definiciju covjeka koji NIJE RASIST... bas me u vezi toga zanimaju vasa misljenja
Evo uzmi mene kao primjer osobe koja nije rasist! Da, imala sam prilike razgovarat s par crnaca, i prema njima imam povjerenja kao prema bilo kojoj nepoznatoj osobi, bilo koje rase... sjedila sam za istim stolom i jela i spavala kod Arapina, muža od sestrične, imam poznanika Roma koji je najnormalnija osoba, i iz čijeg primjera znam kako naše društvo može biti okrutno prema njima... prošla sam strahote rata, i nakon što sam dobar dio djetinjstva živjela u mržnji, odrasla sam i shvatila da nisu oni svi isti, i ne želim se više nikad trovat mržnjom... ako se jednog dana zaljubim u Srbina, Roma, Kineza ili crnca bez problema ću se udat za njega, ako meni odgovara, uopće se neću zamarat time da li će moje dijete druga djeca u školi zadirkivat zbog toga što je, društvo je to koje se treba mijenjat a ne ja da se društvu prilagođavam, radije ću se odselit na neko tolerantnije mjesto...
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 00:28   #46 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,658
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

ajme sramote! cimerica me jučer samo tako osramotila u menzi: dok smo čekale u redu raspravljale smo gdje ćemo sjesti (na hrvatskom),ja sam predložila drugi kraj menze,a ona je full glasno rekla : radje ću sjesti pored onog NIGERA nego tamo!; kad sam sam se okrenula skužila sam da ispred nas stoji jedan crni dečko! bilo me sram kao nikad u životu!

što je najgore jedina riječ koju je mogao razumjeti je bila upravo ta pogrdna!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 01:25   #47 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...bravo Wamp...vidi se ko su malograđani, a tko je ipak malo vidio svijeta i zna da se ljudi ne osuđuju po boji kože, vjeri, naciji, spolu i slično...nisam znala koji komentar dati na neke izjave tu, al evo, samo da podržim tvoj odgovor......
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 08:18   #48 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Rasizam ???

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Evo uzmi mene kao primjer osobe koja nije rasist! Da, imala sam prilike razgovarat s par crnaca, i prema njima imam povjerenja kao prema bilo kojoj nepoznatoj osobi, bilo koje rase... sjedila sam za istim stolom i jela i spavala kod Arapina, muža od sestrične, imam poznanika Roma koji je najnormalnija osoba, i iz čijeg primjera znam kako naše društvo može biti okrutno prema njima... prošla sam strahote rata, i nakon što sam dobar dio djetinjstva živjela u mržnji, odrasla sam i shvatila da nisu oni svi isti, i ne želim se više nikad trovat mržnjom... ako se jednog dana zaljubim u Srbina, Roma, Kineza ili crnca bez problema ću se udat za njega, ako meni odgovara, uopće se neću zamarat time da li će moje dijete druga djeca u školi zadirkivat zbog toga što je, društvo je to koje se treba mijenjat a ne ja da se društvu prilagođavam, radije ću se odselit na neko tolerantnije mjesto...
potpisujem skroz....sa samo jednom iznimkom za ženidbu, preko koje nikada ne bi prešao, jel bi bilo sebično prema našoj djeci......!
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 08:33   #49 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Mislim da to nema što biti sebično prema djeci, od takvog načina razmišljanja djeca počinju gledati onako kako nebi trebalo gledati. Za sve te provokacije, maltretiranja i ostalo postoji solucija. Svatko će naučit što se smije a što se nesmije. E Boga ti, momak je srao pa su mu rebra polomili, e onda više nije.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-07, 08:40   #50 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Rasizam ???

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Mislim da to nema što biti sebično prema djeci, od takvog načina razmišljanja djeca počinju gledati onako kako nebi trebalo gledati. Za sve te provokacije, maltretiranja i ostalo postoji solucija. Svatko će naučit što se smije a što se nesmije. E Boga ti, momak je srao pa su mu rebra polomili, e onda više nije.
Ne znam jel smo se skontali što sam mislio, ne želim da zbog moje ljubavi u primitvnoj i konzervativnoj hrvatskoj sredini, budu žrtve maltretiranja, provokacija i uvijek obilježeni jer živimo u tako kozmopolitskoj zemlji, ali to je samo jedan izuzetak koji nikad ne bi napravio.
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rasizam

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113