| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; Znači ti se ne bi oženio za netku azijatkinju ili crnkinju samo zato da tvoje buduće dijete ne bude ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
Djeca kao djeca će uvijek zadirkivat one koji su drukčiji od njih, dijete s klempavim ušima isto tako može biti zadirkivano....
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Purger | Re: Rasizam ??? U kaj je zgorel... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Rasizam ??? Ja bi kaznio bilo koga zatvorom tko vrijeđa crnce ili bilo koju rasu I moram reći da su mi sve rase i različitosti simpatični, posebno slatke mulatkinje (otac bijelac, majka crnkinja i obrnuto) Evo i mene su nazvali rasistom jer sam prozborio nešto protiv četnika, ali ja njih ne smatram posebnom rasom, nego mješancima. Rasizam je zabranjen, a "mješanizam" nije koliko znam Rasizam i mješanizam .... ovo za mješanizam je "crni humor", jer zbilja ne podnosim one koji su vršili agresiju na Hrvatsku, zbog kojih su mnoge majke zaplakale, zbog kojih su propuštena mnoga djetinjstva, i zbog kojih su upropaštene mnoge životne sudbine .... a takvih nije malo, par milijuna u našem okruženju. Zadnji Uredio zeljonar : 29-03-07 u 02:33. |
| | |
![]() |
| Tagovi: rasizam |
« Smrtna kazna
|
Da li psujete??? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:30.