| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: silence nije baš da sam rasist, ali mi recimo ide jako na kurac ono kaj se iz ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
potpisujem.
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
| | #64 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Ma šta je tu "baš cool"??? ![]() Ajde reci mi, "baš me zanima"
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #66 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Cijeli taj gangsterski đir ja gledam kao je jedan ogromni, ali baš ogromni, kolosalni kompleks Glume neke mafijaše pa su sve preuzeli iz mafijaškog đira, ali su to iskarikirali do maksimuma: mafijaši nose pištolje - kod njih su predimenzionirani pištolji mafijaši voze skupa auta - kod njih su predimenzionirana auta mafijaši nise zlatan nakit - kod njih je predimenzionirani nakit mafijaši imaju zgodne ženske - kod njih su predimenzionirane ženske sa predimenzioniranim guzičetinama i sisurinama I to sve uz priču "mi smo bili tlačeni, ugnjetavani bla bla bla" i ovako se svetimo društvu koje nam nije omogućilo da se razvijamo Ma sranje kroz gusto granje Filmovi i glazba i cijela ta gansta-(ne)kultura forsiraju sliku američkog crnca kao vječne žrtve sistema, pa su oni od sebe učinili "profesionalnu žrtvu" i od tog svog statusa "žrtve" učinili cijelu industriju BULL SHIT
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,605
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
| |
| | |
| | #68 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Slažen se što se tiče te gangsta kulture,da je to u ku**u.U današnjem "civiliziranom" svijetu crnac ima sve uvjete za napredak kao i svaki drugi bijelac.
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Purger | Re: Rasizam ??? Svi bi vi htjeli biti kao oni ![]() Htjeli bi imati lance,pištolje,dobre aute i ženske sa velikim guzicama... ![]() Ustvari ste ljubomorni !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
I ovo "zgodne ženske - kod njih su predimenzionirane ženske sa predimenzioniranim guzičetinama i sisurinama" je smiješno prvo kažeš zgodne a onda imaju predimenzionalne guzičetine i sisurine... Uostalom, kakve to veze ima sa ičim ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: rasizam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:35.

potpisujem.

prvo kažeš zgodne a onda imaju predimenzionalne guzičetine i sisurine...