| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Bahamut Slažen se što se tiče te gangsta kulture,da je to u ku**u.U ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Rasizam ??? Citat:
nije istina... ako dodju crnac, bijelac, crnkinja i bijelkinja na razgovor za posao a imaju jednaku strucnu spremu, jednako iskustvo, jednako SVE SVE SVE, poslodavac ce izabrati bijelca (muskarca), tek onda crnca ili zenu. cinjenica je da je vecina poslodavaca takva, ne samo kod nas, nego sirom svijeta. tek od nedavno je postao takoreci "trend" prihvacanja pravila od strane poduzeca da pri zaposljavanju daje prednost zenama i crncima/azijatima AKO imaju jednake predispozicije za posao. a pozuzeca to uvode samo i jedino zato jer im to povecava "image"... inace niti ne bi ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 21
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
| |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Rasizam ??? A ja sam uvijek bio uvjeren da je poslodavac kapitalista i da će radje zaposliti osobu istih sposobnosti koja će rediti za manju plaću! Rasizam je u tome što će žena (bjelkinja) ili crnac dobiti manju plaću od bjelca!
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Banned | Re: Rasizam ??? cool? evo ti jedan zabavan citat ... Citat:
| |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: Rasizam ??? Citat:
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Banned | Re: Rasizam ??? Citat:
i uopće, di je taj trena, u hrvatskoj ima azijata i crnaca jedva za neku srednju firmu, o čemu ti pričaš? | |
| | |
| | #78 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Citat:
Citat:
dobar image koji poduzece ostvari u ocima potrosaca je jedan od presudnih faktora uspjeha poduzeca... osim toga, sami potrosaci u ZAPOSLENICI, odnosno zaposleni su u nekom drugom poduzecu ili u tom doticnom koje ajmo reci daje prednost bijelcima; ili su pak potencijalni zaposlenici. kao takvi potrosaci odmah stjecu losiju sliku o tom poduzecu i izbjegavaju kupovati njegove proizvode ako postoji dovoljno dorar supstitut na trzistu.
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." Zadnji Uredio daidza : 30-03-07 u 14:25. | ||
| | |
| | #79 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Rasizam ??? Dobro jutro i tebi. Gdje živim - to ti piše pod lokacija. I dalje se samo djelomično slažem s tobom. Amerika je bila robovlasnička zemlja, još do nedavno su diskriminirali crnce..a sjeti se Condoleeze Rice ili Colina Powella, tko su oni danas u toj zemlji. To je najjednostavnoji primjer.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #80 (permalink) | ||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
Pročitaj pažljivije moj post. Citat:
Ako pažljivije pročitaš moj post, vidjet ćeš da sam napisao da sam povukao paralelu između mafijaša s jedne strane (koji oko sebe imaju zgodne ženske) i tzv. "gangsta'" (ne)kulture s druge strane, gdje vidiš samo guzičetine i sisurine (što je predimenzionirana verzija zgodnih žena), a sve u okviru moje teze da se tzv. "gangsta'" (ne)kultura temelji na predimenzioniranju mafijaških kulturološlih obrazaca. Pročitaj pažljivije moj post. Ima sa tzv. "gangsta'" (ne)kulturom, koje je opet jedan od elemenata crnačkog identiteta, barem onih crnaca koji žive u Americi, a što je opet dio općenitog problema rasizma jer se kao integralni dio te tzv. "gangsta'" (ne)kulture javlja stav "društvo me ugnjetava jer sam crn" - odnosno cijela je ta tzv. "gangsta'" (ne)kultura svojevrstan odgovor na rasizam. Da si pažljivije pročitala moj post, sigurno bi uočila da to ima veze sa ičim.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: rasizam |
« Dame i gospoda
|
Roditeljstvo »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:39.

dobar image koji poduzece ostvari u ocima potrosaca je jedan od presudnih faktora uspjeha poduzeca... osim toga, sami potrosaci u ZAPOSLENICI, odnosno zaposleni su u nekom drugom poduzecu ili u tom doticnom koje ajmo reci daje prednost bijelcima; ili su pak potencijalni zaposlenici. kao takvi potrosaci odmah stjecu losiju sliku o tom poduzecu i izbjegavaju kupovati njegove proizvode ako postoji dovoljno dorar supstitut na trzistu.
prvo kažeš zgodne a onda imaju predimenzionalne guzičetine i sisurine...