| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; Ne trebaš mi se obraćat ko malom djetetu Damfisk...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Pa nisam... Zašto to misliš?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #84 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rasizam ??? Sorry... To je bila stilska figura - da naglasim ono što sam želio reć. Nije bilo zamišljeno kao vrijeđanje. Pardon. ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #88 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-08-07 Lokacija: Sisak
Poruka: 295
![]() | Re: Rasizam ??? Citat:
Pa normalno da bih se mogla vjenčat s osobom druge boje kože,a mislim da nebi imala ništa protiv da mi to napravi kćer u budućnosti.Kak je rekao neki čovo na TV-u da će biti mira između rasa tek kada prestanemo uviđati različitosti.Znači,kada ćemo moći reči ja te poštujem kao čovjeka,sebi ravnog,a ne jer te poštujem samo zato jer poštujem sve crnce,kineze ,itd...zato što mi tako nalaže društvo u kojem živim. Kužite?![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: rasizam |
« Smrtna kazna
|
Da li psujete??? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:52.

Svi smo mi MASS SARR
Znate što to znači? Da biste se mogli vjenčati sa osobom druge boje kože....da biste bili jednako sretni da vam se kćer uda za crnca kao i da se uda za bijelca....i da sad ne nabrajam
Pa normalno da bih se mogla vjenčat s osobom druge boje kože,a mislim da nebi imala ništa protiv da mi to napravi kćer u budućnosti.Kak je rekao neki čovo na TV-u da će biti mira između rasa tek kada prestanemo uviđati različitosti.Znači,kada ćemo moći reči ja te poštujem kao čovjeka,sebi ravnog,a ne jer te poštujem samo zato jer poštujem sve crnce,kineze ,itd...zato što mi tako nalaže društvo u kojem živim. Kužite?