Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Rasizam ??? u Znanost forumu; Ne trebaš mi se obraćat ko malom djetetu Damfisk......

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-03-07, 14:55   #81 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,342
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: Rasizam ???

Ne trebaš mi se obraćat ko malom djetetu Damfisk...
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 14:56   #82 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa nisam...

Zašto to misliš?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 15:03   #83 (permalink)
Cobeta

Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Istina da obično samo površno preletim nečiji post, ali ne trebaš mi ponavljat više od jednom...
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 15:04   #84 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Sorry...

To je bila stilska figura - da naglasim ono što sam želio reć.

Nije bilo zamišljeno kao vrijeđanje.

Pardon.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 15:39   #85 (permalink)
Cobeta

OK
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 19:26   #86 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 15
Poruka: 438
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
cool?
evo ti jedan zabavan citat ...

prevedi...
Ronaldinho_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-07, 03:26   #87 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,389
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 12:33   #88 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Chica_latina

Datum registracije: 18-08-07
Poruka: 295
Chica_latina se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
Eh, sad tu svi pričaju da nisu rasisti Znate što to znači? Da biste se mogli vjenčati sa osobom druge boje kože....da biste bili jednako sretni da vam se kćer uda za crnca kao i da se uda za bijelca....i da sad ne nabrajam

Koja god definicija rasizma bila, ja nisam rasist niti ću to ikada biti! Ljudi su ljudi, i kao što je Slay rekao- u svakoj rasi, u svakoj naciji ima onih dobrih i onih loših
What? Pa normalno da bih se mogla vjenčat s osobom druge boje kože,a mislim da nebi imala ništa protiv da mi to napravi kćer u budućnosti.Kak je rekao neki čovo na TV-u da će biti mira između rasa tek kada prestanemo uviđati različitosti.Znači,kada ćemo moći reči ja te poštujem kao čovjeka,sebi ravnog,a ne jer te poštujem samo zato jer poštujem sve crnce,kineze ,itd...zato što mi tako nalaže društvo u kojem živim. Kužite?
Chica_latina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 18:00   #89 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 32
Poruka: 7
mishvg se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
koji će mi kurac "image" ako tip ne zna radit? to su gluposti ...
i uopće, di je taj trena, u hrvatskoj ima azijata i crnaca jedva za neku srednju firmu, o čemu ti pričaš?
Daj ne njajke!!! Poceli su se gnojit ovdje sve vise i vise,pogledas na bilo koji kut ygrade kad ono tamo kineski shop ili raskrce-cigic!!! Odlayimo polako u k...c!!!
mishvg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-09-07, 19:10   #90 (permalink)
Cobeta

Zbog čega mi točno odlazimo u kurac? Baš me zanima...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: rasizam

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114