ma ja podržavan šamar al po dupetu
eto puka i ja![]()
Raspravljate o temi Šamar i kuhinja u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: industrial Vidim da svi osuđujute nasilje, al vidim da se slažete s tim kako je ženi mjesto u ...
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.
ma ja podržavan šamar al po dupetu
eto puka i ja![]()
-
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.
Hm, ne znam odakle asocijacija - šamar ženi zbog kuhinje.
U današnje vreme su se uloge malo izmenjene ili bar poravnale. Možemo onda asocirati i na - šamar mužu zbog kuhinje.
Generalno, ne mislim da je šamar rešenje. Ima mnogo lepših načina da se kuhanje poboljša.![]()
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.
E, ti si car!
dao bi ti onu reputaciju,samo ne znam kako se to radi
A vezano za one postotke nasilja:kad sam bio u osnovnoj (nekih 15-tak godina prije) je 100% klinaca guralo druge klince (mislim,j... anketu di je "guranje" došlo na listu") i 100% klinaca je mislilo da netko zaslužuje pljusku i tabanje ako te razljuti.Znao sam dobit batine iz glupih razloga kao i davati
I eto,za sada nisam dignuo nijednu školu u zrak i nisam držao par taoca da završim na netu.
klikni na ovu vagu ispod njegovog nickai onda mozes jos napisati komentar uz reputaciju. za nevjerovati zar ne
![]()
Evo narode ovog mokrog humusa kojeg iz zajebancije nekad nazovahmo Hrvatska!
Ovome se ja inatim!
baš sve suprotno..!
A tko je kriv?
Društvo (znači svi zajedno. Znate onu "100 glava je gluplje od jedne")...
I još roditelji koji uopće ne drže kontrole nad svojim djetetom! (znači nemaju ni najmanjeg pojma kaj ono vani radi i čime se bavi)
A na ovo “Cijeli život učimo ‘budi muško’, što uključuje i nasilje, pa zašto se čudimo” , nemam komentara!
Za to su krivi roditelji (pretežno očevi), koji su toliko ne dorasli (pazite ovo im Ja moram reći)
da bi znali da "biti muško" NE ZNAČI vršiti nasilje nad slabijem!
Nego biti vođa čopora u pozitivnom smislu,
snači se pod največim pritiskom i znati donjeti dobru odluku!
Očvrsnuti, postati tolerantniji (što su oni očito zaboravili) i znati priznati poraz i ponašati se džentelmenski pred damama!
Zar nije to svrha izreke "Biti muško"???
Opet (nažalost) opominjem da netko mora odrasti!
(možda Ja, ali barem neću nikome nauditi u tom procesu)
For God's sake!
(molim vas samo me ne kritizirajte kad govorim iz srca!)
Ovako Ja poslužujem voće Hitler-u http://www.youtube.com/watch?v=YssMT0qXYOw ,bitch
Proklet bio taj koji mi brani da se smijem!