| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Seksualni odgoj u školama? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Teške psihoaktivne droge postoje stoljećima i tisućljećima. Silovanje postoji stoljećima i tisućljećima. Spolni odnosi sa ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Citat:
Citat:
Pederasty - Wikipedia, the free encyclopedia Citat:
![]() | |||
| | |
| | #102 (permalink) | ||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Uspoređujem ga sa devijacijama. Citat:
Samo tvrdim da ne postoji u "golemim razmjerima". I to nema nikakve veze sa kršćanstvom. Niti jedna od "velikih civilizacija" nije društvenim normama priznala istospolnu vezu. Homoseksualizam se tolerirao kao devijacija. Negdje se tolerirao više, negdje manje. Ali nigdje društvo nije priznalo homoseksualizam kao prihvatljivu, poželjnu ili prirodnu spolnu kombinaciju. Dakle, homoseksualizam se tolerirao kao devijacija. Citat:
Pa ako nisi peder, zašto ti onda prokreacije nije životna misija? Mislim da si se malo zajebo' ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | ||
| | |
| | #105 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,168
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Ne bih izostala, ali meni to više ne treba. Ja sam informirana o gotovo svemu što ima veze sa seksom i svim mogućim posljedicama i bolestima, a i 15 već odavno nemam. Jedino da ga i na fax uvedu. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #107 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,168
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Mali je neki napredan. A u biti, ima ih danas dosta koji tako rano počinju sa seksom.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. Zadnji Uredio M@tej@ : 01-02-08 u 16:00. |
| | |
![]() |
| Tagovi: odgoj, sex, sexualni odgoj, skola |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:25.