Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Seksualni odgoj u školama? u Znanost forumu; Izgleda da je u nekim školama napokon i uveden taj seksualni odgoj, ali po konzervativnom programu. Baš lijepo da roditelji ž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-04-08, 00:04   #121 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 21
Poruka: 1,168
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase
Re: Seksualni odgoj u školama?

Izgleda da je u nekim školama napokon i uveden taj seksualni odgoj, ali po konzervativnom programu. Baš lijepo da roditelji žele da im se djecu uči kako su seks i masturbacija grješni, a homoseksualnost bolest.
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 18:57   #122 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-04-08
Poruka: 135
lime wire se izdvaja iz maselime wire se izdvaja iz mase

Grozdov program je bezveze

Uglavnom ono sta oni propovijedaju je crkveni a ne znanstveni nauk i dosta je nestrucan

Kazu da je masturbacija neprirodna i okretanje sebi ali neka netko kaze da nikad u zivotu nije takvo nesto radio
Mislim da nece takvo nesto nitko rec jer su svi to barem jednom probali
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 11:17   #123 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,759
dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

Svakako sam za uvođenje sexualnog odgoja u škole i to liberalnog,odnosno da mladi ljudi dobiju točne informacije o seksualnosti, bolestima, zaštiti, masturbaciji, trudnoći i svemu drugom vezanom uz seksualnost. Jedino sam protiv toga da ih se uči da je homoseksualnost normalna, već da im se proba objasniti taj ljudski poremečaj.
dark_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 19:51   #124 (permalink)
prof. Foruma

M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
Svakako sam za uvođenje sexualnog odgoja u škole i to liberalnog,odnosno da mladi ljudi dobiju točne informacije o seksualnosti, bolestima, zaštiti, masturbaciji, trudnoći i svemu drugom vezanom uz seksualnost. Jedino sam protiv toga da ih se uči da je homoseksualnost normalna, već da im se proba objasniti taj ljudski poremečaj.
A otkud si ti izvukao tako ˝pametan˝ zaključak?
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 07:26   #125 (permalink)
dr.sc. Foruma

dark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobardark_zg je stvarno dobar

Znao sam da će se naći netko tko će mene sad učiti da sam homofob i sl., ali niti želim ,niti ću ulaziti u diskusuju s tobom o homoseksualnosti. Ako je tebi homoseksualnost normalna stvar a ne poremečaj to je tvoja stvar, i ako želiš da ti djecu tako odgajaju to je tvoja stvar, mene molim te ostavi na miru.
dark_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 07:38   #126 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 1,028
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Ma kakav seksualni odgoj.....dajte molim lijepo.
Tu se već sa 12 godina klinci tucaju ko zeževi i ko da će seksualni odgoj išta promijenit.

Sramota za naše društvo.
Odgovori sa citatom
Star 16-04-08, 18:57   #127 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Znao sam da će se naći netko tko će mene sad učiti da sam homofob i sl., ali niti želim ,niti ću ulaziti u diskusuju s tobom o homoseksualnosti. Ako je tebi homoseksualnost normalna stvar a ne poremečaj to je tvoja stvar, i ako želiš da ti djecu tako odgajaju to je tvoja stvar, mene molim te ostavi na miru.
Ne znam zašto si se tako uzrujao i tko te naziva homofobom? Ja sam te samo pitala otkud si izvukao zaključak da je to bolest?
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 17:17   #128 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Ne znam zašto si se tako uzrujao i tko te naziva homofobom? Ja sam te samo pitala otkud si izvukao zaključak da je to bolest?
A gdje sam ja to napisao da je to bolest? rekao sam da je to poremećaj,a to je nešto sasvim drugo od bolesti, blisko je ali nije isto.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-08, 03:35   #129 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-04-08
Poruka: 3
Independent

Citat:
A gdje sam ja to napisao da je to bolest? rekao sam da je to poremećaj,a to je nešto sasvim drugo od bolesti, blisko je ali nije isto.
Ti kažeš poremećaj?Ok,to je tvoje pravo na mišljenje.Isto tako moje je pravo da mislim da je to jedna od težih bolesti ljudske osobnosti,psihološki-devijacija,a moralno-dekadencija i perverzija(ne govorim ovo s religoznog aspekta,nisam katolik,ali moralno rasulo je nemoguće ne uočiti).Nažalost,lobi im je stravičmo jak,pa tu promjena (osim u njihovu korist)neće biti.Previše je tu interesa velikog kapitala,a obični ljudi su bombardirani medijskom propagandom,kad god treba prihvatiti neku novotariju,i stvoriti komplekse među ljudima.Na svim razinama i fiziološkoj i psihološkoj,homosexualnost je nakaradna i promašaj,jer nikada ne ispunjava osobu u svojo biti(jer nije formacija,nego de-formacija)nego ju ostavlja praznom i razočaranom,poput svake druge bolesti,ovisnosti(svih tipova)i defekta.
Independent je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-08, 07:39   #130 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: Independent Pogledaj Poruke
Ti kažeš poremećaj?Ok,to je tvoje pravo na mišljenje.Isto tako moje je pravo da mislim da je to jedna od težih bolesti ljudske osobnosti,psihološki-devijacija,a moralno-dekadencija i perverzija(ne govorim ovo s religoznog aspekta,nisam katolik,ali moralno rasulo je nemoguće ne uočiti).Nažalost,lobi im je stravičmo jak,pa tu promjena (osim u njihovu korist)neće biti.Previše je tu interesa velikog kapitala,a obični ljudi su bombardirani medijskom propagandom,kad god treba prihvatiti neku novotariju,i stvoriti komplekse među ljudima.Na svim razinama i fiziološkoj i psihološkoj,homosexualnost je nakaradna i promašaj,jer nikada ne ispunjava osobu u svojo biti(jer nije formacija,nego de-formacija)nego ju ostavlja praznom i razočaranom,poput svake druge bolesti,ovisnosti(svih tipova)i defekta.
Apsolutno imaš pravo na svoje mišljenje, osim toga forum i služi za iznošenje svog mišljenja, samo bez vrijeđanja.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: odgoj, sex, sexualni odgoj, skola

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114