| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Seksualni odgoj u školama? u Znanost forumu; Izgleda da je u nekim školama napokon i uveden taj seksualni odgoj, ali po konzervativnom programu. Baš lijepo da roditelji ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,168
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Izgleda da je u nekim školama napokon i uveden taj seksualni odgoj, ali po konzervativnom programu. Baš lijepo da roditelji žele da im se djecu uči kako su seks i masturbacija grješni, a homoseksualnost bolest. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-04-08 Lokacija: cardassia prime
Poruka: 135
![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Grozdov program je bezveze ![]() Uglavnom ono sta oni propovijedaju je crkveni a ne znanstveni nauk i dosta je nestrucan Kazu da je masturbacija neprirodna i okretanje sebi ali neka netko kaze da nikad u zivotu nije takvo nesto radio ![]() Mislim da nece takvo nesto nitko rec jer su svi to barem jednom probali ![]()
__________________ live and let live |
| | |
| | #123 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Seksualni odgoj u školama? Svakako sam za uvođenje sexualnog odgoja u škole i to liberalnog,odnosno da mladi ljudi dobiju točne informacije o seksualnosti, bolestima, zaštiti, masturbaciji, trudnoći i svemu drugom vezanom uz seksualnost. Jedino sam protiv toga da ih se uči da je homoseksualnost normalna, već da im se proba objasniti taj ljudski poremečaj. |
| | |
| | #124 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Citat:
![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #125 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Seksualni odgoj u školama? Znao sam da će se naći netko tko će mene sad učiti da sam homofob i sl., ali niti želim ,niti ću ulaziti u diskusuju s tobom o homoseksualnosti. Ako je tebi homoseksualnost normalna stvar a ne poremečaj to je tvoja stvar, i ako želiš da ti djecu tako odgajaju to je tvoja stvar, mene molim te ostavi na miru. |
| | |
| | #126 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Seksualni odgoj u školama? Ma kakav seksualni odgoj.....dajte molim lijepo. Tu se već sa 12 godina klinci tucaju ko zeževi i ko da će seksualni odgoj išta promijenit. ![]() Sramota za naše društvo.
__________________ ...is more like a figure of vengeance who punishes people he feels don't deserve to live... |
| | |
| | #127 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Citat:
![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-08
Poruka: 3
![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Ti kažeš poremećaj?Ok,to je tvoje pravo na mišljenje.Isto tako moje je pravo da mislim da je to jedna od težih bolesti ljudske osobnosti,psihološki-devijacija,a moralno-dekadencija i perverzija(ne govorim ovo s religoznog aspekta,nisam katolik,ali moralno rasulo je nemoguće ne uočiti).Nažalost,lobi im je stravičmo jak,pa tu promjena (osim u njihovu korist)neće biti.Previše je tu interesa velikog kapitala,a obični ljudi su bombardirani medijskom propagandom,kad god treba prihvatiti neku novotariju,i stvoriti komplekse među ljudima.Na svim razinama i fiziološkoj i psihološkoj,homosexualnost je nakaradna i promašaj,jer nikada ne ispunjava osobu u svojo biti(jer nije formacija,nego de-formacija)nego ju ostavlja praznom i razočaranom,poput svake druge bolesti,ovisnosti(svih tipova)i defekta. |
| | |
| | #130 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Seksualni odgoj u školama? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: odgoj, sex, sexualni odgoj, skola |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:48.