Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Seksualni odgoj u školama? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: dark_zg Jedino sam protiv toga da ih se uči da je homoseksualnost normalna, već da im se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-04-08, 20:49   #131 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase
Re: Seksualni odgoj u školama?

Citat:
Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
Jedino sam protiv toga da ih se uči da je homoseksualnost normalna, već da im se proba objasniti taj ljudski poremečaj.
Zašto je to poremećaj?
Zašto djeca ne bi i o tome bila obaviještena?
automaton je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 19:10   #132 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 2,013
dark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu aurudark_zg ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dark_zg

Tko kaže da djeca ne bi trebala biti obavještena o homoseksualnosti, isto tako i o pedofiliji, masturbiranju, zaraznim bolestima povezanim sa seksom i svime drugim bliskim seksu. Ja sam apsolutno za to , stime da im se to objašnjava na što jednostavniji način tako da sva djeca mogu shvatiti o čemu se radi.
A na pitanje zašto je to poremećaj ću ti jednostavno odgovoriti mada predpostavljam da ti imaš drugačije mišljenje. Poremećaj je zato što to nije normalno.
dark_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 21:47   #133 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

A tko određuje dal je nešto normalno ili ne, kolko znam ti se rodiš kao homoseksualac, nisi nastao nakon 20 godina kaj si se jebao sa ženama i ako neko dijete ima veće sklonosti prema muškima nego prema ženskama ti bi učio to dijete da to nije normalno i da je poremećen?

Mislim kaj je najgore kaj se može desiti ako djecu informiraš da se sklonosti muških prema muškima nazivaju homoseksualnost?
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 21:50   #134 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

joj koje su to gluposti..daj molim te..rodjen kao homich..helou??? mosh samo s drugog spola hormonima..recimo da zenska ima brcine..

kak mosh ko klinac znat prema chemu si sklon..mislim..ovo ti ne stoji nikak..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 22:00   #135 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Po tvome, kako znaš da si hetero onda, kako to klinac zna?
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 22:04   #136 (permalink)
Banned

Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

nezna..niti se ne trazhi od njeg da zna..u adolescenskoj dobi i ranije otkrijesh "kaj te zanima"....
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 22:19   #137 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Da, ali nećeš prvo bit heteroseksualac pa homoseksualac
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 23:57   #138 (permalink)
Banned

e pa vidish...po tome je homoseksualnost nenormalna
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 07:18   #139 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Prije bih rekao ako je to izbor da je nenormalo, za ono kaj nije izbor nemrem reć da je nenormalno.

Ja neznam kaj ljudi imaju protiv homoseksualaca?
Kaj se boje da oni ne postanu?
Da njihova djeca ne postanu?
Ja znam da sam hetero pa mi uopće ne smetaju, to su samo ljudi.

Prije su ljevorukima vezali lijevu ruku iza leđa i mučili ih da pišu sa desnom, jer biti ljevak "nije bilo normalno"

Tako da su se ljudi sa svojim "nije normalno" tezama odavna dokazali.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 08:28   #140 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

grozdov program mi se ne sviđa jer je, upravo kako je netko gore napisao, utemeljen na stajalištima crkve. konzervativan je i ne poklapa se s mojim vrijednostima.

dobra je stvar što je roditeljima ostavljen izbor koji će tip programa njihova djeca slušati. to je sasvim u redu jer oni ionako odgojem oblikuju osobnost djeteta, baš kao i obrazovni sustav svojim curricullumom.

i mislim da bi grozdov program bio jedini izbor da se nevladine udruge nisu izborile za mogućnost izbora, kontra našeg ministra koji ni sam ne zna je li trebao postati znanstvenik ili svećenik.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: odgoj, sex, sexualni odgoj, skola

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114