| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Seksualni odgoj u školama? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: tarquino ali ako već ulazi neka bude spremna na to Pogodak! Ovdje si kristalno jasno iznija razliku ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Purger | Re: Seksualni odgoj u školama? Liberalni u svakom slučaju !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ovo sve što se navodi kao razlog da ne treba, posebno zbog nekih loših iskustava je zbog načina na koji se provodi, ni ja ne bi volio da mi je neko dao knjigu s golom mamom i tatom da mi objasne, ali postoje drugi način osim toga kako se na popularan način može klincu ili malo starijem približiti i objasniti neke stvari ili barem da postanu svjesniji problema i na što trebaju obratiti pažnju možete vi željeti ili hoće li netko ući u spolni odnos s nekim godinama, ali ako bude prilike i trenutka, želje...klinac će se poseksati, a je li bolje da nešto zan o tome ili ne....kaad ste počeli amsturbirati, bila je cijela tema o tome, pa nisam baš primjetio da ste imali 18
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Seksualni odgoj u školama? Ma ono, po meni se to netreba uvodit uopće u škole, to se treba doma obaviti i to je to, a i bez toga većina ih zna kako se sve to radi...
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? A da ne kažem da su i jedan i drugi po pravobraniteljici za djecu dobili 'ostav'. Što ja znam, glede spolnog odgoja i vjeronauka- nisam siguran da bih želio da mi dijete dobiva sliku o tome od bog te pita kakvog učitelja (mada ima još predmeta gdje situacija nije puno bolja).Glede knjižica sa slikama, ovo je njemački pristup. Untitled Document
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? ...ako ne bude liberalnog, tj normalnog seksualnog odgoja onda je bolje i ništa jer ovaj " konzervativni " je zapravo " primitivni "...gledala sam na tv-u neki dan...mislim katafakinstrofa kakvi zatucani ljudi postoje!...a djeca bi onda trebala ispaštat i učit kretenizam...
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #18 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? nikada ne bih podržao konzervativni Grozd-ov program. kako će tinejdžeri prihvatiti te vrijednosti, kada im masovni mediji serviraju nešto sasvim drugo (a njihov se utjecaj jako teško može izbjeći) - hedonizam, promiskuitet.. !? mislim da su skloniji voditi se trendovima nego riječima profesora, a u tom slučaju najbolje što im nastavnici mogu servirati jesu upute o služenju kondomima, održavanju higijene i posjetima doktoru i ginekologu. liberalan seksualni odgoj, definitivno. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| charolastra | Re: Seksualni odgoj u školama? A jel vidio tko ovu knjižicu od Wolf-HR-a? Odlično ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Seksualni odgoj u školama????? Citat:
TI ne pristaješ?! I smatraš da će zbog izostanka tvog pristanka ( ) klinci u srednjoj prestat mislit na seks?Pitao si me zašto sam za liberalni. Ja to i ne vidim kao pitanje liberalnog-konzervativnog nego obrazovnog-dogmatskog. Ovaj program koji se naziva konzervativnim ima stav otprilike kao i ti , sve se svodi na to da se djeci kaže kako je seks loš i kako se toga treba kloniti. Obrazovna katastrofa. Zdravlje , higijena , bolesti , zaštita , emocionalne posljedice ... to su teme o kojima im treba pričati. Pomoći im , a ne ih plašiti i prestravljivati , jer to ih i tako neće spriječiti. Jedino je pitanje tko bi im to trebao predavati ... psiholozi , liječnici , profesori biologije , ...? Nekako sam sklon mišljenju da jako malo škola ima profesore kompetentne za tu temu. P.S Casey , seks je sam po sebi liberalan. P.P.S Liberalne ideje nisu dovele do ukidanja robovlasništva (nešto drugo je bio glavni motiv) ... ne vjeruj svemu što ti kažu u "Zapadnom krilu" ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: odgoj, sex, sexualni odgoj, skola |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:06.

Što ja znam, glede spolnog odgoja i vjeronauka- nisam siguran da bih želio da mi dijete dobiva sliku o tome od bog te pita kakvog učitelja (mada ima još predmeta gdje situacija nije puno bolja).