Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Seksualni odgoj u školama? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: tarquino ali ako već ulazi neka bude spremna na to Pogodak! Ovdje si kristalno jasno iznija razliku ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-01-07, 23:34   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,280
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey
Re: Seksualni odgoj u školama?????

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
ali ako već ulazi neka bude spremna na to
Pogodak!
Ovdje si kristalno jasno iznija razliku između mog i tvog stava. Ja ne pristajem na ali ako, ti pristaješ i amen Bože.
Casey je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-01-07, 06:37   #12 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,461
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Seksualni odgoj u školama?

Liberalni u svakom slučaju !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-01-07, 12:01   #13 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,448
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

gdje je ona "Pharaohova" slika sa medekima

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 30-01-07, 13:19   #14 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Seksualni odgoj u školama?

ovo sve što se navodi kao razlog da ne treba, posebno zbog nekih loših iskustava je zbog načina na koji se provodi, ni ja ne bi volio da mi je neko dao knjigu s golom mamom i tatom da mi objasne, ali postoje drugi način osim toga kako se na popularan način može klincu ili malo starijem približiti i objasniti neke stvari ili barem da postanu svjesniji problema i na što trebaju obratiti pažnju

možete vi željeti ili hoće li netko ući u spolni odnos s nekim godinama, ali ako bude prilike i trenutka, želje...klinac će se poseksati, a je li bolje da nešto zan o tome ili ne....kaad ste počeli amsturbirati, bila je cijela tema o tome, pa nisam baš primjetio da ste imali 18
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-01-07, 14:34   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Ma ono, po meni se to netreba uvodit uopće u škole, to se treba doma obaviti i to je to, a i bez toga većina ih zna kako se sve to radi...
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-01-07, 15:06   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

A da ne kažem da su i jedan i drugi po pravobraniteljici za djecu dobili 'ostav'. Što ja znam, glede spolnog odgoja i vjeronauka- nisam siguran da bih želio da mi dijete dobiva sliku o tome od bog te pita kakvog učitelja (mada ima još predmeta gdje situacija nije puno bolja).

Glede knjižica sa slikama, ovo je njemački pristup. Untitled Document
Odgovori sa citatom
Star 30-01-07, 15:10   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...ako ne bude liberalnog, tj normalnog seksualnog odgoja onda je bolje i ništa jer ovaj " konzervativni " je zapravo " primitivni "...gledala sam na tv-u neki dan...mislim katafakinstrofa kakvi zatucani ljudi postoje!...a djeca bi onda trebala ispaštat i učit kretenizam...
Odgovori sa citatom
Star 30-01-07, 22:42   #18 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

nikada ne bih podržao konzervativni Grozd-ov program. kako će tinejdžeri prihvatiti te vrijednosti, kada im masovni mediji serviraju nešto sasvim drugo (a njihov se utjecaj jako teško može izbjeći) - hedonizam, promiskuitet.. !?
mislim da su skloniji voditi se trendovima nego riječima profesora, a u tom slučaju najbolje što im nastavnici mogu servirati jesu upute o služenju kondomima, održavanju higijene i posjetima doktoru i ginekologu.

liberalan seksualni odgoj, definitivno.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-01-07, 22:47   #19 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,064
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

A jel vidio tko ovu knjižicu od Wolf-HR-a? Odlično

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-07, 15:30   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju
Re: Seksualni odgoj u školama?????

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Pogodak!
Ovdje si kristalno jasno iznija razliku između mog i tvog stava. Ja ne pristajem na ali ako, ti pristaješ i amen Bože.

TI ne pristaješ?!

I smatraš da će zbog izostanka tvog pristanka ( ) klinci u srednjoj prestat mislit na seks?

Pitao si me zašto sam za liberalni. Ja to i ne vidim kao pitanje liberalnog-konzervativnog nego obrazovnog-dogmatskog.

Ovaj program koji se naziva konzervativnim ima stav otprilike kao i ti , sve se svodi na to da se djeci kaže kako je seks loš i kako se toga treba kloniti. Obrazovna katastrofa.

Zdravlje , higijena , bolesti , zaštita , emocionalne posljedice ... to su teme o kojima im treba pričati. Pomoći im , a ne ih plašiti i prestravljivati , jer to ih i tako neće spriječiti.

Jedino je pitanje tko bi im to trebao predavati ... psiholozi , liječnici , profesori biologije , ...? Nekako sam sklon mišljenju da jako malo škola ima profesore kompetentne za tu temu.

P.S
Casey , seks je sam po sebi liberalan.

P.P.S
Liberalne ideje nisu dovele do ukidanja robovlasništva (nešto drugo je bio glavni motiv) ... ne vjeruj svemu što ti kažu u "Zapadnom krilu"
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: odgoj, sex, sexualni odgoj, skola

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108