| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Seksualni odgoj u školama? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Ibort TI ne pristaješ?! I smatraš da će zbog izostanka tvog pristanka ( ) klinci u srednjoj prestat mislit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | ||||
| prof. Foruma | Re: Seksualni odgoj u školama????? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
| ||||
| | |
| | #22 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Seksualni odgoj u školama? Ja u neku ruku jesam za to, ali za to treba jako puno vremena, jako puno novaca, a kakva je prosvjeta u Hr tesko da ce se to moci ostvariti onako kako je zamisljeno. I stalno si postavljam pitanje kako oni to misle izvesti, tu ce biti i onih koji ce se protiviti, a mislim da je crkva i vjeronauk u skoli prvi |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Citat:
Ako se to ne učini, mladi će biti neobavješteni i bit će žrtve te neobavještenosti. Još gora situacija je ako te stvari uče na ulici i iz vlastitog iskustva. Na Netu mogu dobiti razne informacije, ali budući da one nisu odgojno strukurirane, od njih može biti više štete, nego koristi. Konzervativci su neodgovorni i ne vole svoju djecu. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Banned | Re: Seksualni odgoj u školama? Naravno da treba, treba objasniti da je potrebno koristiti kondome, kao i druge vrste zaštite, treba objasniti spolne bolesti i kako se prenose i sve ostalo kaj ide uz to .... kaj se treba pravit da klincima ne rastu dlake među nogama i da im hormoni ne divljaju? zabit glavu u pijesak pred nečim tolko normalnim kao što je pubertet? |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,366
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Ste ludi kaj vam je? Kakav liberalni odgoj?! Fino nek to crkva obavi. Nema da das one stvari do braka. A kad dođeš u brak naletis na nekog gnoma/gnomkinju koji nema pojma o tim stvarima pa onda nakon 5 godina trazis naokolo nesto drugacije od nutra/van/stenj/puh. Ili jos bolje evo ti vec 6 klinaca u obitelji gdje ces drzavu moliti za pomoc, a ako ti ne da onda ces po televizijama urlikati kako drzava progovara povecanje nataliteta, ali ne zeli platiti kad se netko sevi bez ikakvog plana i razvoja. A naravno klinci goli i bosi, gladni i zedni. I bez roditeljske ljubavi jer im drzava ne placa za njih, a mala bagra je postala jebeno izdrzljiva na glad i bolesti No, naravno, nema tu plana. Svaki spermic je Boziji, a svaka jajna stanica je od djevice Marije i ako Bog da biti ce još jedno dijete i još više kukanja po televiziji. Joooj, vjera je tako lijepa stvar, ali tako gadno prezentirana od spodoba. bljuv
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-02-07 Godina: 28
Poruka: 19
![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Škola je odgojna institucij i kao takva trebala bi se brinuti za cjelokupnu dobrobit i znanje djeteta. Spolni odgoj je dio obrazovanja. Daleko od toga da sam za to da se djeci u školama dijele kondomi i slično, ali sigurno bi bila prva protiv toga da mi djetetu jednog dana kažu da "nema nikakve zaštite osim apstinencije" kao i "masturbacija je bolesna i ako to radiš s tobom nešto nije u redu". Do čega to dovodi? do toga da će se djeca povedena svime što se događa naokolo - filmovima, ponašanjem prijatelja - ionako iovako seksati prije braka samo što neće uzimati zaštitu, jer, ionako nema druge dobre osim apstinencije. Povedena je rasprava da li pobačaj ili ne, pa je netko rekao da ne vjeruje da u ovo doba još ima abortusa jer su nam na raspolaganju svakakva kontraceptivna sredstva - da, samo, ako se djeci o tome ne objasni, kako se očekuje da će oni to znat? a nije li bolje da čuju prave odgovore o stručnih zdravstvenih radnika (kao što bi trebalo biti) nego da dobivaju odgovore po časopisima tipa "Pitaj Martu"... |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Banned | Re: Seksualni odgoj u školama? Citat:
| |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 02-09-06
Poruka: 52
![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Citat:
![]() | |
| | |
![]() |