| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Seksualni odgoj u školama? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: mrkyblu nije to izmotavanje nego činjenica.nekada je bolje pobaciti nego roditi jer ima situacija gdje ljudi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Citat:
Abortus je čisto ubojstvo! | |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Citat:
nezeljena trudnoća se ne događa samo mladima.događa se i odraslima čak i u slučaju da koriste zastitu zna krenuti naopako.zar ni oni onda nisu dorasli poslu?i kako mozes reći za nekoga tko nosi bolesno dijete da je nedorastao poslu ?abortus je puno odgovornije riješenje nego uništiti zivot sebi ili dijetetu.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Mislim da bi ga svakako trebalo uvesti u škole. Većina te djece ne zna mnogo stvari. Ne zna kako se pravilno zaštititi, na koje sve načine se mogu zaraziti i kakve sve posljedice te bolesti imaju. Međutim, protiv toga sam da se djecu uči kako je kontracepcija (osim prirodne) nedopustiva, kako se protivi crkvi, kako je masturbacija okretanje samom sebi, itd. To su čiste gluposti. Kao smo već kod abortusa, nije mi jasno učiti djecu kako je to grijeh, zločin, ubojstvo, a s druge strane im govoriti kako je kontracepcija jednako tako grijeh. To mi zaista nikako nema smisla. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? kontracepcija grijeh,abortus grijeh znaći sexati se smiju samo ljudi u braku kada zele dijecu.poslije nista jer zastititi se nesmiju a ni pobaciti nesmiju.znaći sex sluzi samo za povećanje nataliteta a kad dobijete djece koliko zelite sex pa pa.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Citat:
Pa joj mrkyblu ![]() | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? A jel se to odnosi i na neke zivotinjske vrste, npr. delfini i čimpanze jer se i oni znaju sexsat iz užitka. Sram ih bilo ![]() Evo dokaza da su neke životine evoulirale više nego neki ljudi ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: odgoj, sex, sexualni odgoj, skola |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:56.

Grijesiti je ljudski ...