| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Seksualni odgoj u školama? u Znanost forumu; Napisao sam gore da sam sam kriv što su me neki shvatili kao nekakvog monaha asketu ili slično. Sex bez ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Napisao sam gore da sam sam kriv što su me neki shvatili kao nekakvog monaha asketu ili slično. Sex bez ljubavi - šta je to? Ugodna ritmička gimnastika koja rasterećuje... Ako ti se to sviđa, čini to - tko ti brani. Moje mišljenje je nebitno za tvoju sexualnu praksu, užitke, provode ili ... O svome intimnome životu ne govorim javno pa ne mogu zadovoljiti tvoju radoznalost. Za to postoji pp. Ljubi Boga i bližnjega svoga pa se ne boj zloga! |
| | |
| | #82 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,655
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? pa ispravi onda tu krivu sliku . sex bez ljubavi meni osobno ne pase ali to je nebitno.to je nasa svakidasnjica i mislim da bi trebalo uvesti sexualni odgoj u skole jer se u sex upustaju sve mlađa djeca. dakle kakav je točno tvoj stav?jos uvijek nisi odgovorio davoru zar ne...
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #83 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Pogledaj prethodnu stranu pa ćeš vidjeti da sam odgovorio Davoru. Možda sam propustio komentirati jeste li vi koji zamišljate raj sa sexom normalni ljudi. Mislim da jeste, ali imate pogrešnu predodožbu i da u raj projicirate svoje želje i zamisli. Ne mora se uvoditi poseban predmet koji će se zvati seksualni odgoj ilii slično. Dovoljno je svake godine posvetiti tome određen broj sati u prirodi/biologiji i na satu razredne zajednice. Posebno je potrebno poraditi na prevenciji od spolno prenosivih bolesti i od neželjene trudnoće. Moralni aspekti ne smiju biti zaobiđeni. Danas prevladava potpuno izopačeno mišljenje i vrednovanje sexa. Sex bez ljubavi je degradacija drugog čovjeka na objekt svoje naslade. |
| | |
| | #86 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Citat:
Istospolni odnosi su neprirodni odnosi i zbog toga su Crkvi neprihvatljivi. Nitko ti ne zabranjuje neprirodan odnos s istospolnim partnerom, ali ne možeš očekivati da tome svi aplaudiramo. | |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 656
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? A zašto bi istospolni odnos bio neprirodan? ![]() Pojavljuje se u cijelom životinjskom svijetu i kroz cijelu ljudsku povijest. Najpoznatiji su ona dva pingvina iz nekog zološkog vrta (nemogu se sjetit kojeg). A gotovo sve civilizacije od Egipčana, Grka, Kineza, Japanaca, Azteka itd. je to bilo normalno, do pojave i utjecaja Krščanske Crkve. |
| | |
| | #88 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Ne, to nije prirodno. To je devijacija. Kao i svaka devijacija, pojavljuje se s vremena na vrijeme. To ne znači da je prirodna. Kršćanska crkva nema ama baš nikakve veze s tim.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #90 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: Seksualni odgoj u školama? Citat:
Istospolni odnosi su neprirodni! Korijen riječi priroda je rod. a rod dolazi od roditi. Ono što ne rodi nije prirodno. Dakle, ta devijacija je u određenom % raširena među živim bićima, ali iz te anomalije ne treba izvodititi pravilo. O kakvim ti to "jako velikim razmjerima" govoriš? Otkuda ti iz pogrešne, neistinite premise pravo da zaključuješ na konkluziju koja bi , bar po tvome (ne)shvaćanju, trebala biti istinita? Istospolni odnosi nisu normalni. Prema kojoj su to normi takvi odnosi normalni? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: odgoj, sex, sexualni odgoj, skola |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:25.

Grijesiti je ljudski ...