| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Silovanje u Znanost forumu; E ovako prvo definicija: Silovanje; nasilna obljuba osobe, fizička intimnost. Silovanje duboko i teško, psihički i fizički pogađa osobu. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Silovanje E ovako prvo definicija: Silovanje; nasilna obljuba osobe, fizička intimnost. Silovanje duboko i teško, psihički i fizički pogađa osobu. Ona ostavlja trajne posljedice i nanosi štetu koja žrtvu može obilježiti za cijeli život. Moja pitanja glase: 1. Što mislite o silovanju? 2. Kako biste osudile/li silovatelje? 3. Šta se to treba desiti u ljudskoj glavi da napravi tako jedan čin? Mišljenja...
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Silovanje Silovanje mi je gori zločinački usrani čin od ubojstva. To je toliko gadan, nizak, podao, prokleti čin da nema te kazne kojom bi se kaznio počinitelj. Smrt mu je dopust, nagrada jer ga nema više da se snosi sa gadosti koju je uradio To je meni tako neopisivano užasan čin... No opet. Da dođe Kyla cole i hoće me silovati sam bi se skinuo ako treba ![]() Malo za ozbiljno - ne bi, osjecao bi se slično kao i zene. Ako ne pristajem, onda ne pristajem i amen!!
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Silovanje Silovanje je po meni najteži zločin, u biti ima jedan gori a to je ubojstvo djeteta.. Ono što silovanje učini osobi nezamislivo je , ne samo da nanese fizičku bol, već napravi psihički trajne posljedice i traume dotičnoj. Osobe koje su to u stanju učiniti su psihički poremećene to je sigurno, a što je u pozadini toga nemožemo mi laici zaključiti. Vjerojatno djetinjstvo puno nasilja bez ljubavi i pravim odgojem pri čemu je silovatelj postao toliko iskompleksiran i isfrustriran. TO JE NAJODVRATNIJI ČIN, ZA KOJEG BI TREBALO UVESTI POSEBNU KAZNU. Nažalost ja nisam na vlasti, ali da jesam vratio bih Šerijatski zakon za neke zločine... ali ovako koju bih kaznu dao?? Maksimalnu definitivno, a najradje tom gadu odrezao k****!!!
__________________ PER ASPERA AD ASTRA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Silovanje nemam blage veze sto bi se trebalo motati po glavi silovatelja.. to definitivno nikad ni ne zelim saznati.. ali da su to psihicki bolesnici - JESU! ne mogu ni zamisliti kako se osijeca osoba koja je silovana, bilo to musko ili zensko, a pogotovo DIJETE... od same pomisli kako bi dijete trebalo odrasti i zivjeti kao normalna osoba s takvom proslosti stvarno mi dodje da sve silovatelje $$%%&/%$#&
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| charolastra | Re: Silovanje Citat:
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Silovanje Po mom, trebala bi bit ista kazna kao i za planirano ubojstvo. Takve osuđenike se nebi smjelo puštat na vikende, a dok bi trunuli u zatvoru, nek razmisle sami šta im je bilo tada u glavi.
__________________ Smrt fašizmu-slabo je narodu |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 909
![]() ![]() | Re: Silovanje Ne znam što se čovjeku mora dogoditi u glavi da to napravi. Uglavnom, to zaista osuđujem i to mi je odvratno. Takve bih kaznila doživotnom robijom bez mogućnosti pomilovanja. Žalosno je što je kod nas zakon o silovanju još uvijek nikakav. Silovateji dobiju nikakvu ili veoma malu kaznu za ono što su počinili. I još jedna stvar - ne znam je li to zato jer je naše društvo još uvijek više podređeno muškarcima ili što, ali obrana često na sve načine pokušava dokazati kako je silovana osoba izazivala (odjećom, ponašanjem, mimikom...) Osobno poznajem djevojku koja je to prošla i tip koji joj je to napravio je oslobođen. Njoj u prilog nije išla činjenica da je bila pijana, pa shodno tome njezin iskaz nije mogao biti potpuno vjerodostojan (moš' mislit'). I tako malo to, malo rupa u zakonu, malo veze, i eto...katastrofa! ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Silovanje Prisilna penetracija nije jedini oblik silovanja, postoje jednako strašni oblici koje rijetko tko spominje. Isto tako nisu svi silovatelji naoko manijaci, zločinci i kriminalci, ima ih i među "maminim sinovima", dečkima iz susjedstva... O silovanju naravno da mislim sve najgore, ali sam ogorčena na okolinu koja najčešće štiti silovatelje misleći kako neki od njih to nikada ne bi mogli napraviti ili misleći kako si je žena najčeće sama kriva za to, svojim ponašanjem, izazovnim oblačenjem itd. |
| | |
![]() |
| Tagovi: silovanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:25.