Stranica 1 od 8 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 80

Silovanje

Raspravljate o temi Silovanje u Društvena forumu, dio Znanost foruma; E ovako prvo definicija: Silovanje; nasilna obljuba osobe, fizička intimnost. Silovanje duboko i teško, psihički i fizički pogađa osobu. Ona ...

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Silovanje

E ovako prvo definicija:

Silovanje; nasilna obljuba osobe, fizička intimnost. Silovanje duboko i teško, psihički i fizički pogađa osobu. Ona ostavlja trajne posljedice i nanosi štetu koja žrtvu može obilježiti za cijeli život.

Moja pitanja glase:
    1. Što mislite o silovanju?
    2. Kako biste osudile/li silovatelje?
    3. Šta se to treba desiti u ljudskoj glavi da napravi tako jedan čin?

Mišljenja...
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Dr. Love Avatar od korisnika Oggy
    Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Re: Silovanje

Silovanje mi je gori zločinački usrani čin od ubojstva. To je toliko gadan, nizak, podao, prokleti čin da nema te kazne kojom bi se kaznio počinitelj. Smrt mu je dopust, nagrada jer ga nema više da se snosi sa gadosti koju je uradio
    To je meni tako neopisivano užasan čin...
    No opet. Da dođe Kyla cole i hoće me silovati sam bi se skinuo ako treba
    Malo za ozbiljno - ne bi, osjecao bi se slično kao i zene. Ako ne pristajem, onda ne pristajem i amen!!
    Ja sam najsretniji čovjek na svijetu

Kos
    Kos je offline
    Regularni forumas Avatar od korisnika Kos
    Datum registracije
    10-12-06
    Starost
    26
    Poruka
    194
    Liked
    0 times

Silovanje je po meni najteži zločin, u biti ima jedan gori a to je ubojstvo djeteta..
    Ono što silovanje učini osobi nezamislivo je , ne samo da nanese fizičku bol, već napravi psihički trajne posljedice i traume dotičnoj. Osobe koje su to u stanju učiniti su psihički poremećene to je sigurno, a što je u pozadini toga nemožemo mi laici zaključiti. Vjerojatno djetinjstvo puno nasilja bez ljubavi i pravim odgojem pri čemu je silovatelj postao toliko iskompleksiran i isfrustriran. TO JE NAJODVRATNIJI ČIN, ZA KOJEG BI TREBALO UVESTI POSEBNU KAZNU. Nažalost ja nisam na vlasti, ali da jesam vratio bih Šerijatski zakon za neke zločine... ali ovako koju bih kaznu dao?? Maksimalnu definitivno, a najradje tom gadu odrezao k****!!!
    PER ASPERA AD ASTRA

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

nemam blage veze sto bi se trebalo motati po glavi silovatelja.. to definitivno nikad ni ne zelim saznati.. ali da su to psihicki bolesnici - JESU! ne mogu ni zamisliti kako se osijeca osoba koja je silovana, bilo to musko ili zensko, a pogotovo DIJETE... od same pomisli kako bi dijete trebalo odrasti i zivjeti kao normalna osoba s takvom proslosti stvarno mi dodje da sve silovatelje $$%%&/%$#&

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,900
    Liked
    397 times

Citat Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
    Silovanje mi je gori zločinački usrani čin od ubojstva. To je toliko gadan, nizak, podao, prokleti čin da nema te kazne kojom bi se kaznio počinitelj. Smrt mu je dopust, nagrada jer ga nema više da se snosi sa gadosti koju je uradio
    To je meni tako neopisivano užasan čin...
    No opet. Da dođe Kyla cole i hoće me silovati sam bi se skinuo ako treba
    Malo za ozbiljno - ne bi, osjecao bi se slično kao i zene. Ako ne pristajem, onda ne pristajem i amen!!
    Odlično rečeno, isto tako i kosovo potpisujem
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Akademik Foruma Avatar od korisnika Dar1
    Datum registracije
    14-08-07
    Starost
    4
    Poruka
    3,852
    Liked
    0 times

Po mom, trebala bi bit ista kazna kao i za planirano ubojstvo. Takve osuđenike se nebi smjelo puštat na vikende, a dok bi trunuli u zatvoru, nek razmisle sami šta im je bilo tada u glavi.

prof. Foruma Avatar od korisnika M@tej@
    Datum registracije
    22-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    1,268
    Liked
    11 times

Ne znam što se čovjeku mora dogoditi u glavi da to napravi.
    Uglavnom, to zaista osuđujem i to mi je odvratno. Takve bih kaznila doživotnom robijom bez mogućnosti pomilovanja.
    Žalosno je što je kod nas zakon o silovanju još uvijek nikakav. Silovateji dobiju nikakvu ili veoma malu kaznu za ono što su počinili. I još jedna stvar - ne znam je li to zato jer je naše društvo još uvijek više podređeno muškarcima ili što, ali obrana često na sve načine pokušava dokazati kako je silovana osoba izazivala (odjećom, ponašanjem, mimikom...) Osobno poznajem djevojku koja je to prošla i tip koji joj je to napravio je oslobođen. Njoj u prilog nije išla činjenica da je bila pijana, pa shodno tome njezin iskaz nije mogao biti potpuno vjerodostojan (moš' mislit'). I tako malo to, malo rupa u zakonu, malo veze, i eto...katastrofa!
    Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Prisilna penetracija nije jedini oblik silovanja, postoje jednako strašni oblici koje rijetko tko spominje. Isto tako nisu svi silovatelji naoko manijaci, zločinci i kriminalci, ima ih i među "maminim sinovima", dečkima iz susjedstva... O silovanju naravno da mislim sve najgore, ali sam ogorčena na okolinu koja najčešće štiti silovatelje misleći kako neki od njih to nikada ne bi mogli napraviti ili misleći kako si je žena najčeće sama kriva za to, svojim ponašanjem, izazovnim oblačenjem itd.

Kos
    Kos je offline
    Regularni forumas Avatar od korisnika Kos
    Datum registracije
    10-12-06
    Starost
    26
    Poruka
    194
    Liked
    0 times

to su idiotarije nijedna zena ne izaziva silovanje
    PER ASPERA AD ASTRA

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

sve to stoji da je to neshto najnizhe kaj netko mozhe napraviti..al brate mili..daj mi neku dobru tetu da me siliuje...ja se nebum bunil
    All in all you're just another brick in the wall......

Stranica 1 od 8 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku