| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Silovanje u Znanost forumu; vidio sam da je u istoj minuti i obrisao ga... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| charolastra | Re: Silovanje vidio sam da je u istoj minuti i obrisao ga
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Silovanje 1. Što mislite o silovanju? sve najgore... 2. Kako biste osudile/li silovatelje? cap-carap XD 3. Šta se to treba desiti u ljudskoj glavi da napravi tako jedan čin? čisto zlo! akumulirano loše misli koje prelaze u sam čin!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Silovanje SISAK - Mladu Siščanku (19) pretprošli su vikend, 9. prosinca, brutalno u podrumskim prostorijama stambene zgrade u naselju Brzaj silovala trojica mlađih muškaraca. Sisak je u šoku i njegovi stanovnici ne pamte kada se u njihovom gradu dogodio sličan zločin. Za silovanje su osumnjičena dvojica 21-godišnjaka i jedan 19-godišnjak s područja Siska. Djevojka se u subotu navečer u gradu sastala s trojicom mlađih muškaraca i pristala otići u podrum stambene zgrade gdje su konzumirali alkohol. Prema njezinoj izjavi, u jednom su trenutku mladići ugasili svjetlo te ju je 21-godišnjak držao dok su je preostala dvojica silovala. Kako se sljedeći dan djevojka nije osjećala dobro, zatražila je pomoć u sisačkoj bolnici. Liječnici su ustanovili da je teško ozlijeđena i slučaj su prijavili policiji. Policija je privela trojicu osumnjičenih istražnom sucu koji ih je pritvorio. Niti jedan od trojice privedenih nije otprije poznat policiji kao počinitelj kaznenih djela, ali su dvojica od njih bili evidentirani kao prekršitelji javnog reda i mira.�
__________________ S cigaretom u ruci i bolom u duši uzdah mi se ote jebem te živote |
| | |
| | #36 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Silovanje Hm... reći, ili ne reći... ma neću... kretenizam govori sam za sebe, nema potrebe davati mu dodatnu važnost Samo tako nastavi, majstore...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Silovanje Citat:
Ako si htio onda objasni!
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Purger | Re: Silovanje Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 348
![]() ![]() | Re: Silovanje 1. Što mislite o silovanju? 2. Kako biste osudile/li silovatelje? 3. Šta se to treba desiti u ljudskoj glavi da napravi tako jedan čin? ------------------- 1. Vrlo teški zločin. Teže od ubojstva. 2. Pa slično kao što i Englezi rade. Prvo odleže u zatvoru, a kad izađu obavijeste im sve susjede tko su i trebaju regularno dolazit na kontrolu da se osigura da uzimaju substance za onesposobljavanje "one stvari". A da žrtva bude bliska osoba, neznam kako bi osudio. 3. Ogromni nered. |
| | |
![]() |
| Tagovi: silovanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:41.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.