| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Silovanje u Znanost forumu; Ponekad posumnjam u opravdanost ukidanja smrtne kazne, a ponekad pomislim da bi trebalo uvesti kastraciju kao sudsku presudu, a kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Silovanje Ponekad posumnjam u opravdanost ukidanja smrtne kazne, a ponekad pomislim da bi trebalo uvesti kastraciju kao sudsku presudu, a kad mi padne na pamet da bi se ovako nešta moglo dogoditi mojoj sestri, kćeri ili ženi, poželim da se vrati krvna osveta kao legalna juridikscija.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,874
![]() ![]() ![]() | Re: Silovanje Citat:
Jednom ih tjedno isprati šmrkom i ostaviti tamo da trunu. ![]() Moliti će boga da umru....
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Silovanje Citat:
U jednom našem malom provincijalnom mjestašcu curica iz ugledne obitelji od 20 godina je sa 6-oricom svojih vršnjaka otišla u jednu rupu (nešto kao podrum) i tu je nakon "trave" i pića opslužila višekratno sve svoje prijatelje pa čak i slučajne pridošlice. Kada je sutradan pukao glas o tome, ona je - čedna kakva već je - optužila svoje prijatelje da su je silovali. Jedini "zločin" njenih prijatelja je što su je uzaludno pokušavali zadovoljiti, ali u tome nisu uspjeli. Silovanje? To je uvijek upitno. Zato sam skeptičan kad su u pitanju priče o tome. | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,061
![]() ![]() ![]() | Re: Silovanje Citat:
Osim toga, ti si također ovu priču čuo, nisi sam bio akter iste, samo što si ti stao na mušku stranu i vjeruješ njima. I tu je sve upitno. Nikad ne možeš sa sigurnošću znati tko govori istinu, ali kod silovanja žrtva najčešće ima i fizičke (modrice npr.) i psihičke (da ne nabrajam) posljedice, koje ne može sakriti.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
![]() ![]() | Re: Silovanje Citat:
Ne kažem da silovanja uopće nema, ali želim naglasiti kako su neka lažna. Evo, npr., što je doživio moj prijatelj. Stopirala ga neka ženska i on prvi puta u životu poveze stoperku. Kad su došli u grad, ona mu zatraži 1000 kn koje joj on nije htio dati. Ona je na to počela histerično vrištati, rastrgala si je košulju, raščupala koslu, izgrebla lice i lupala nogama po autu da je morao stati. Izletjela je van i počela vikati: "Upomoć, silovanje!" Skupili se ljudi, došao policajac i svi su stali na stranu jadnice koju je napao "grozni razvratnik", "perverznjak", "manijak", "siledžija" i "luđak". Sve je završilo na sudu. Sud je utvrdio pokušaj silovanja. I dalje da ne pričam... Jedan je opet odgulio 3 godine zatvora zbog silovanja - navodnog, dakako - jedne djevojčure koju je imao svatko i mogao ju je dobiti za 1 piće. Imali su je stotine, a ovoga je obijedila da ju je on silovao... iako nije ni pokušao, niti riječima niti djelom, nego nije pristao na neke njene zahtjeve. Od 10 tzv. silovanja možda su tek 2 do 3 prava. Danas je stvarno toliko sve to liberalno da je silovanje i kao pojam izgubilo onaj emotivni naboj koji je uopće imalo. Govorim o mladima i njihovim seksualnim navikama. Netko je pisao (da sada ne tražim taj post) kako je neka djevojka s trojicom mladića otišlla u podrum gdje su pili pa su je oni navodno silovali. Koješta! Zar je tolliko glupa da je s trojicom išla u podrum na piće i da nije mogla pretpostaviti što bi se tamo moglo dogoditi nakon što se ponapiju. U podrum se ne ide, koliko znam, moliti Bogu. Vraga su je silovali. Dobila je što je tražila. S tom nakanom je i otišla s njima. Neke naprosto vole biti silovane, jer im običan seks nije dovoljno uzbudljiv. Neke opet u tome nalaze pokriće za svoje zadovoljstvo; ona nije kriva (nema grijeha), jer je silovana i još je pri tome i žrtva. Jednom riječju: svašta se može naći iza tih slučajeva. To, naravno, ne znači da nema pravih silovanja kojih se s pravom svi ljudi gnušaju i osuđuju. Zadnji Uredio automaton : 21-12-07 u 16:13. | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Silovanje Citat:
U Velikoj Britaniji ovo gore opisano je postupak sa osuđenim pedofilima, a ne sa silovateljima.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Silovanje Citat:
Ili nešto prešućuješ , ili izmišljaš ... a u svakom slučaju izgleda da misliš kako ovdje ima popriličan broj naivnih ljudi. Btw , ono tvoje (a i inače najčešće opravdanje) - dobila je što je tražila , ja nikad neću shvatiti. Ako kaže - ne , onda to znači ne - bez obzira na to je li najveća kurva na svijetu. Kontaš?
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
| | #48 (permalink) | |||||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Silovanje Citat:
![]() Citat:
Zar zato što se ženska jebavala sa stotinom, gubi pravo reći sto i prvom "neću"? Citat:
Citat:
Ne, to nije glupost. Žena je odlučila da ne želi spolni odnos. Ako je to tako rekla - verbalno izrazila - onda je nastavak spolnog odnosa protivan njezinim željama, što predstavlja silovanje. Citat:
Žene kojima "običan" seks nije uzbudljiv žele drugačiji seks. To nije silovanje. Ako žena ne želi seks (ma kakav on bio, običan, neobičan, ovakav ili onakav) i izrazi svoje protivljenje seksu, a druga osoba i dalje nastavi sa seksualnom radnjom, to je onda silovanje. I za to se ide u zatvor. Zasluženo.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |||||
| | |
| | #49 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Silovanje [quote=damfisk;650652]I zbog tog jednog slučaja zaključuješ da je 80% svih silovanja laQUOTE] Nisam kompetentan suditi o tome s formalno pravnog stajališta. Znam jedan slučaj u kojem je mladić bio optužen za silovanje (zato što više nije htio s tom osobom nastaviti). Na sudu je mladićev odvjetnik u jednom momentu pitao djevojku je li joj bilo lijepo i ona se izlanula da je. Sud je oslobodio mladića, jer je djevojka sama rekla da je to bio užitak, a ne silovanje. Ona je UŽIVALA, a to onda više nije i ne može biti silovanje. Koliko je njih vikalo "nemoj, neću" a jedva su čekale da im se to dogodi? Ponekad je "ne" i "nemoj" sredstvo da se podigne uzbuđenje. Granice su tu vrlo rastezljive. Što ćemo s onim ženama kojima je zanimljiv samo takav, nasilan seks? Nekada se smatralo nepristojnim ako se ženska nije bar malo opirala. |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Silovanje Pa čuj... u zakonu stoji što je silovanje. Na sudu je da procjeni je li na konkretan slučaj primjenjiva ta zakonska definicija. Ne vidim čemu poricati postojanje silovanja, te čemu stupidni komentati tipa "ona to želi", "ona se tako ponašala"... Kad žensko kaže "nemoj", ti nemoj. Jasno da jasnije ne može bit.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: silovanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:09.