| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Silovanje u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: automaton . Netko je pisao (da sada ne tražim taj post) kako je neka djevojka s trojicom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,051
![]() ![]() ![]() | Re: Silovanje Citat:
![]() Citat:
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | ||
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Silovanje Citat:
Moje razmišljanje nije izazvalo nikakvo silovanje/"silovanje" i nitko nije bio amnestiran od takvog krimena zbog mojih razmišljanja. | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Silovanje pročitala sam samo jedan post na ovoj temi i već se počela križat ![]() ma kako nekome uopće može past na pamet da napiše da je bilo koja cura sama tražila da bude silovana....mislim stvarno....moja frendica je kao 15-godišnjakinja bila silovana i svi njeni frendovi,tj frendice su joj okrenule leđa i rekle da je to sama tražila i zaslužila.pa kako to itko može reć,kako bi ona to uopće....uuuuhhhh,ne mogu ni napisat šta želim do kraja jer svaki put kad se sjetim svega šta se toj curi desilo i kako su se odnosili prema njom ispunim se bijesom i prezirom kako prema njenom silovatelju tako i prema ljudima koji su je trebali zaštitit i bit joj podrška,a jedino šta su napravili je bilo da su ju okrivil iza sve ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Silovanje Mada postoji sigurno slučajeva ležnih optužaba, potaknutih jebiga, emocijama općenito ali mislim da je taj postotak vrlo mali... ne bi se složio sa automatronom i onih famoznih 80%
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Silovanje Citat:
teško je sad reć točan postotak al je definitivno više od 50%. al čak ni milijun lažnih optužbi, ne može zasjeniti 1 silovanje
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Silovanje Nemam o ovoj temi baš nekog iskustva (ne u silovanju kao činu, već ne znam nikog ko je bio silovan ), ali ne mogu si utuvit u glavu da je čak 50% optužbi lažno...to mi se čini ipak previše...
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Silovanje Lijepo i učtivo pitanje! I to samo zato što drugačije mislim! Spolni čin kao takav je nasilan. Mnoge, ali stvarno baš mnoge pružaju otpor samo zato da bi sve bilo uzbudljivije. Muškarcima je interesantniji i prirodniji čin u kojem se žena malo opire. "neće", "ne da se", "bori se" -inače zavlada monotonija, navika i rutina. Neke uživaju da se radi njih muškarci potuku. Ima puno tih situacija koje se mogu različito interpretirati, ovisno odakle se gleda i kakve tko ima potisnute želje. Ima jako puno onih koje su izazvale silovanje, ali imaju moralno opravdanje, jer, eto, nisu one htjele, nego je gad iskoristio njihovu nemoć pa su one jadnice žrtve. |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,051
![]() ![]() ![]() | Re: Silovanje Citat:
![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: silovanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:02.

), ali ne mogu si utuvit u glavu da je čak 50% optužbi lažno...to mi se čini ipak previše...