Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Silovanje u Znanost forumu; automaton , meni se čini da ti malo puno miješaš grub seks i silovanje , nije ti to baš isto...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-12-07, 23:51   #61 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,523
mišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznat
Re: Silovanje

automaton , meni se čini da ti malo puno miješaš grub seks i silovanje , nije ti to baš isto
Star 27-12-07, 23:54   #62 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,255
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Silovanje mi je gori zločinački usrani čin od ubojstva. To je toliko gadan, nizak, podao, prokleti čin da nema te kazne kojom bi se kaznio počinitelj. Smrt mu je dopust, nagrada jer ga nema više da se snosi sa gadosti koju je uradio
To je meni tako neopisivano užasan čin...
No opet. Da dođe Kyla cole i hoće me silovati sam bi se skinuo ako treba
Malo za ozbiljno - ne bi, osjecao bi se slično kao i zene. Ako ne pristajem, onda ne pristajem i amen!!
slazem se u potpunoisti
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 01:35   #63 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-06-07
Poruka: 178
sabo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku sabo

po meni svaki čovjek koji obožava kontrolu može postati silovatelj iz tog razloga jer mu cura možda neda ili je jednostavno pukao i ženska (ili muško) se nažalost našla ne krivom mjestu. da su silovatelji trajno poremećeni to mislim da nisu (bar ne svi). tipa frend te jako razj. pa ga pukneš šakom, poslje ti je žao (dajem samo primjer, nikako ne uspoređujem). ima i takvih silovatelja samo šta je o tome trebao prije razmišljat, a da je razmišljao to nebi napravio.
koja kazna? za ove malo u ćuzu na kojih 15 let u samicu da se nauče razmišljat unaprijed, a za one baš psyho kojima je drago kaj su to napravili, odnosno baš ih boli k... streljanje na licu mjesta u ja.. testise, a nakon osude dokrajčit. nažalost takvih kazni vođe nema!
no sam čin mi je na drugom mjestu najogavnijih. pedofilstvo je ipak još gore.
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 16:34   #64 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mišo_legenda Pogledaj Poruke
automaton , meni se čini da ti malo puno miješaš grub seks i silovanje , nije ti to baš isto

Silovanje je cool, naročito ako se točno dogovori vrijeme, mjesto i uloga (tko će koga silovati).
automaton je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 16:49   #65 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: automaton Pogledaj Poruke
Silovanje je cool, naročito ako se točno dogovori vrijeme, mjesto i uloga (tko će koga silovati).

Pazi, doktore... ako se dvoje ljudi dogovori oko spolnog odnosa, onda to nije silovanje.

kužiš?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 17:02   #66 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Pazi, doktore... ako se dvoje ljudi dogovori oko spolnog odnosa, onda to nije silovanje.

kužiš?
Kužim, ali to je sada jako u modi. Običan sex je postao dosadan i monoton, staromodan i nemaštovit.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 17:05   #67 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 21
Poruka: 1,168
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Kužim, ali to je sada jako u modi. Običan sex je postao dosadan i monoton, staromodan i nemaštovit.
Ne, nego ti ne znaš uživati u njemu. Jadan.
M@tej@ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 18:03   #68 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Ne, nego ti ne znaš uživati u njemu. Jadan.
Zašto si mi to sada napravila: pao sam u depresiju i morat će me čuvati da ne počinim suicid. Mislio sam da mi je dovoljna kazna to što sam inpotentan, ali vidim da sam se prevario, ima i gorih stvari.

To se nisam nadao od tebe. Baš si me razočarala, a tako sam bio očaran tobom.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 18:38   #69 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 21
Poruka: 1,168
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Citat:
Zašto si mi to sada napravila: pao sam u depresiju i morat će me čuvati da ne počinim suicid. Mislio sam da mi je dovoljna kazna to što sam inpotentan, ali vidim da sam se prevario, ima i gorih stvari.

To se nisam nadao od tebe. Baš si me razočarala, a tako sam bio očaran tobom.
Nisi duhovit.
M@tej@ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 18:46   #70 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Nisi duhovit.
Nisam! Ali deprimiran jesam...
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: silovanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114