| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Silovanje u Znanost forumu; automaton , meni se čini da ti malo puno miješaš grub seks i silovanje , nije ti to baš isto... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Silovanje Citat:
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Silovanje po meni svaki čovjek koji obožava kontrolu može postati silovatelj iz tog razloga jer mu cura možda neda ili je jednostavno pukao i ženska (ili muško) se nažalost našla ne krivom mjestu. da su silovatelji trajno poremećeni to mislim da nisu (bar ne svi). tipa frend te jako razj. pa ga pukneš šakom, poslje ti je žao (dajem samo primjer, nikako ne uspoređujem). ima i takvih silovatelja samo šta je o tome trebao prije razmišljat, a da je razmišljao to nebi napravio. koja kazna? za ove malo u ćuzu na kojih 15 let u samicu da se nauče razmišljat unaprijed, a za one baš psyho kojima je drago kaj su to napravili, odnosno baš ih boli k... streljanje na licu mjesta u ja.. testise, a nakon osude dokrajčit. nažalost takvih kazni vođe nema! no sam čin mi je na drugom mjestu najogavnijih. pedofilstvo je ipak još gore.
__________________ za PAN spreman |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Silovanje Citat:
Pazi, doktore... ako se dvoje ljudi dogovori oko spolnog odnosa, onda to nije silovanje. kužiš?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Silovanje Zašto si mi to sada napravila: pao sam u depresiju i morat će me čuvati da ne počinim suicid. Mislio sam da mi je dovoljna kazna to što sam inpotentan, ali vidim da sam se prevario, ima i gorih stvari. To se nisam nadao od tebe. Baš si me razočarala, a tako sam bio očaran tobom. |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,168
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Silovanje Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: silovanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |