Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi siromaštvo u Znanost forumu; A ne, ne, to neće ići: tebi treba puno vremena, a ja ga imam malo......

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-01-08, 15:28   #41 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase
Re: siromaštvo

A ne, ne, to neće ići: tebi treba puno vremena, a ja ga imam malo...
automaton je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 10:51   #42 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 25
Poruka: 280
romano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznat

lol....i kaj da ti čovjek na ovako nešto odgovori...

...onda nemoj niti dolaziti raspravljati na forum...ionako ništa suvislo nisi ni rekao...
romano je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 11:47   #43 (permalink)
Uvaženi forumas

E baš mi se ostaje na forumu, pogotovo kad mi netko predlaže da odem.

A ti znaš što je suvislo? Hajde to malo objasni, kad si tako dobro informiran; samo, pazi, učini to suvislo.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 12:17   #44 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

ne isplati se trošiti vrijeme, ti si tisućama godina napredniji od nas i ionako sve znaš bolje od bilo koga

da ne zaboravim da si nevjerojatno visok, plav i zgodan i da se uzdam da ćeš riješiti sve kako hrvatske tako i svjetske probleme i uopće se ne nerviram oko njih zbog toga

a ako Bog slučajno odluči posjetiti nas zna se koga Će odabrati za ukazanje, ili je to već bilo, kad Ga tako dobro znaš

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum

Zadnji Uredio daidza : 25-01-08 u 12:21.
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 12:57   #45 (permalink)
Uvaženi forumas

Ironija je jedna vrsta agresivnosti. Shvaćam poruku: postao sam persona non grata. Ovdje ima mjesta, izgleda, samo za one koji su po mjeri tvoga ukusa. Ako je baš tako, razmislit ću o dislokaciji (bez žurbe, ako dozvoliš).
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 13:00   #46 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ne, samo ti pokušavam reći da nije lijepo što ne dopuštaš drugma da kažu što misle nego se držiš kao da samo ti možeš biti u pravu dok mi ostali ništa ne možemo shvatiti

Što se mene tiče slobodno ostani ali eto ti onda barem malo osvrta na tvoje postove

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 13:08   #47 (permalink)
V.I.P. Član

romano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznatromano će uskoro biti poznat

...odi, ostani...what do i care...to je samo bio konstruktivan prijedlog...mislim, s obzirom da kažeš da nemaš vremena za forum...

navodno, ne znam, tak sam čuo, slobodno me ispravi ak griješim, al' kad s nekim raspravljaš onda nastojiš objasnit svoje mišljenje i odgovorit na postavljena pitanja...

dal je uopće ono što sam ja dosad iznosio suvislo ili nije, nije bitno, nastojao sam obrazložit svoje viđenje stvari i potrudio se odgovorit na sva postavljena pitanja...što je opširnije i logičnije moguće...

...s druge strane, ti nisi ogovorio na gotovo ni jedno pitanje a mišljenje bi iznio kroz jednu, dvije rečenice ne objasnivši time apsolutno ništa...

...dokazi se nalaze u postovima ispred...
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 16:15   #48 (permalink)
Uvaženi forumas

Čitao sam tvoje postove pažljivo i nisam imao razloga komentirati ono s čime se slažem ili oporavati gole činjenice (što je uzaludan trud); svi su ti postovi bili uredu i vidim da se trudiš, ali i znaš.

Pisao sam eventualno o onom aspektu koji mi se učinio u datom trenutku interesantnim ili sam komentirao manje dijelove koji su mi izgledali provokativno. Na koncu, i žaoka može biti pohvalna ako će izazvati bolju reakciju.

Tvoji su postovi ponekad opsežniji i ako bih htio sve prokomentirati bilo bi to toliko opširno da bi to rijetko tko htio čitati.

Moji postovi ne moraju biti nikome dopadljivi i ne mislim da je moja riječ posljednja. Jako dobro znam koliko je krhko naše znanje i da se o svemu može pisati s jako mnogo različitih stanovišta. Netko u privatnom vlasništvu vidi samo pravni aspekt, a ja ga promatram sa sociološkog aspekta i nesporazum je neminovan. Historičar bi nam obojici prigovorio da smo zanemarili povijest privatnog vlasništva - nastanak i razvoj. A što bi tek na sve progovorio futurolog?

Posebna stvar su stavovi koji nemaju samo kognitivnu stranu, nego i emocionalnu i djelatnu. Teško je oponirati stavovima, jer su oni često rezultat nekritičkog usvajanja i utjecaja ideološke matrice u koju se on uklopio. O političkim stavovima da ne govorim. HDZ je nekome sve i sva, a drugome je to SDP. Tko je u pravu? Svatko i nitko. Bez jednih ne bi mogli postojati drugi: svaka pozicija ima svoju opoziciju. I to je dobro.

Samo ti piši kako voliš. Cijenim to čak i kad se ne slažemo u nekim ili brojnim stvarima. Forum bi bez tebe bio siromašniji.

Raspisao sam se tu možda i o suvišnim stvarima, ali što da radim - događa se.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 13:57   #49 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
Pravi autor: automaton Pogledaj Poruke
Netko u privatnom vlasništvu vidi samo pravni aspekt, a ja ga promatram sa sociološkog aspekta i nesporazum je neminovan. Historičar bi nam obojici prigovorio da smo zanemarili povijest privatnog vlasništva - nastanak i razvoj. A što bi tek na sve progovorio futurolog?
...eto, vidiš, u tome je problem...ti samo konstatiraš neku činjenicu kroz rečenicu a bez da si dao objašnjenje zašto misliš da je to tako...s obzirom da nisam vidovit, ne mogu znati što se vrti u tvojoj glavi..a time ni nastaviti raspravu...

...prema mojem mišljenju (koje naravno, ne mora biti točno, ali kojeg se i dalje držim) za konkretnu temu ti ostali aspekti nisu bitni i samim time što si samo naveo iste neće doći do promjene u mojoj percepciji a vjerujem ni u percepciji drugih...da si objasnio svoje mišljenje, tko zna...

smatram da nitko nije i ne bi trebao biti persona non grata što se tiče raspravljanja na forumu...svatko ima pravo na svoje mišljenje i to ću uvijek podržavati, ali ukoliko želi raspravljati onda ga mora i objasniti....

...slažem se da je ovo već u potpunosti izašlo iz okvira teme...pa ako je moguće nek se sljedeći postovi odnose na nju...
romano je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-01-08, 22:53   #50 (permalink)
V.I.P. Član

romano je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: afrika, azija, children, djeca, glad, hunger, poverty, siromas tvo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111