| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi siromaštvo u Znanost forumu; A ne, ne, to neće ići: tebi treba puno vremena, a ja ga imam malo...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #44 (permalink) |
| charolastra | Re: siromaštvo ne isplati se trošiti vrijeme, ti si tisućama godina napredniji od nas i ionako sve znaš bolje od bilo koga da ne zaboravim da si nevjerojatno visok, plav i zgodan i da se uzdam da ćeš riješiti sve kako hrvatske tako i svjetske probleme i uopće se ne nerviram oko njih zbog toga a ako Bog slučajno odluči posjetiti nas zna se koga Će odabrati za ukazanje, ili je to već bilo, kad Ga tako dobro znaš
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 25-01-08 u 12:21. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: siromaštvo Ironija je jedna vrsta agresivnosti. Shvaćam poruku: postao sam persona non grata. Ovdje ima mjesta, izgleda, samo za one koji su po mjeri tvoga ukusa. Ako je baš tako, razmislit ću o dislokaciji (bez žurbe, ako dozvoliš). |
| | |
| | #46 (permalink) |
| charolastra | Re: siromaštvo Ne, samo ti pokušavam reći da nije lijepo što ne dopuštaš drugma da kažu što misle nego se držiš kao da samo ti možeš biti u pravu dok mi ostali ništa ne možemo shvatiti Što se mene tiče slobodno ostani ali eto ti onda barem malo osvrta na tvoje postove
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #47 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 280
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: siromaštvo ...odi, ostani...what do i care...to je samo bio konstruktivan prijedlog...mislim, s obzirom da kažeš da nemaš vremena za forum... navodno, ne znam, tak sam čuo, slobodno me ispravi ak griješim, al' kad s nekim raspravljaš onda nastojiš objasnit svoje mišljenje i odgovorit na postavljena pitanja... dal je uopće ono što sam ja dosad iznosio suvislo ili nije, nije bitno, nastojao sam obrazložit svoje viđenje stvari i potrudio se odgovorit na sva postavljena pitanja...što je opširnije i logičnije moguće... ...s druge strane, ti nisi ogovorio na gotovo ni jedno pitanje a mišljenje bi iznio kroz jednu, dvije rečenice ne objasnivši time apsolutno ništa... ...dokazi se nalaze u postovima ispred... |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: siromaštvo Čitao sam tvoje postove pažljivo i nisam imao razloga komentirati ono s čime se slažem ili oporavati gole činjenice (što je uzaludan trud); svi su ti postovi bili uredu i vidim da se trudiš, ali i znaš. Pisao sam eventualno o onom aspektu koji mi se učinio u datom trenutku interesantnim ili sam komentirao manje dijelove koji su mi izgledali provokativno. Na koncu, i žaoka može biti pohvalna ako će izazvati bolju reakciju. Tvoji su postovi ponekad opsežniji i ako bih htio sve prokomentirati bilo bi to toliko opširno da bi to rijetko tko htio čitati. Moji postovi ne moraju biti nikome dopadljivi i ne mislim da je moja riječ posljednja. Jako dobro znam koliko je krhko naše znanje i da se o svemu može pisati s jako mnogo različitih stanovišta. Netko u privatnom vlasništvu vidi samo pravni aspekt, a ja ga promatram sa sociološkog aspekta i nesporazum je neminovan. Historičar bi nam obojici prigovorio da smo zanemarili povijest privatnog vlasništva - nastanak i razvoj. A što bi tek na sve progovorio futurolog? Posebna stvar su stavovi koji nemaju samo kognitivnu stranu, nego i emocionalnu i djelatnu. Teško je oponirati stavovima, jer su oni često rezultat nekritičkog usvajanja i utjecaja ideološke matrice u koju se on uklopio. O političkim stavovima da ne govorim. HDZ je nekome sve i sva, a drugome je to SDP. Tko je u pravu? Svatko i nitko. Bez jednih ne bi mogli postojati drugi: svaka pozicija ima svoju opoziciju. I to je dobro. Samo ti piši kako voliš. Cijenim to čak i kad se ne slažemo u nekim ili brojnim stvarima. Forum bi bez tebe bio siromašniji. Raspisao sam se tu možda i o suvišnim stvarima, ali što da radim - događa se. |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 280
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: siromaštvo Citat:
...prema mojem mišljenju (koje naravno, ne mora biti točno, ali kojeg se i dalje držim) za konkretnu temu ti ostali aspekti nisu bitni i samim time što si samo naveo iste neće doći do promjene u mojoj percepciji a vjerujem ni u percepciji drugih...da si objasnio svoje mišljenje, tko zna... smatram da nitko nije i ne bi trebao biti persona non grata što se tiče raspravljanja na forumu...svatko ima pravo na svoje mišljenje i to ću uvijek podržavati, ali ukoliko želi raspravljati onda ga mora i objasniti.... ...slažem se da je ovo već u potpunosti izašlo iz okvira teme...pa ako je moguće nek se sljedeći postovi odnose na nju... ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: afrika, azija, children, djeca, glad, hunger, poverty, siromas tvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:43.