Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; E pošto ja volim provokativne teme onda isključivo i otvaram takve (jedno ako me ne puca neki drugi film). ...

Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv
Za 43 42.57%
Protiv 58 57.43%
Glasači: 101. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-11-07, 20:53   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Smrtna kazna

E pošto ja volim provokativne teme onda isključivo i otvaram takve (jedno ako me ne puca neki drugi film).

Pa evo jedne baš po mom guštu.

Svjedoci smo sve većeg broja ubojstava, među kojima i onih koja su počinili oni koji su već odležali u zatvoru radi ubojstva.

Treba li inzistirati na resocijalizaciji takvih slučajeva i trošiti novce poreznih obveznika na njihov boravak u zatvoru ili ih jednostavno nakon ponovljenog ubojstva ili posebno teških slučajeva ubojstva (kao masakr, serijsko ubijanje i sl.) treba također ubiti?

Koliko je po vama veća sigurnost u državama SAD koje imaju smrtnu kaznu od nordijskih država koje je nemaju? A ako se ne varam imala ju je i Jugoslavija?!

Mišljenja... za ili protiv?
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 21:15   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,052
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi
Re: Smrtna kazna

A nemam pojma...evo uzet ću za primjer ono masovno ubojstvo u Puli od neki dan...

Taj čovjek je definitivno zaslužio smrt...ali mišljenja sam da bi mu to bio izlaz iz svega...preslaba kazna...

Opet kad se sjetim kakvi su naši zatvori (televizija u sobi i to) ni doživotni zatvor mi se više ne čini neka kazna...

Zaslužio je doživotni zatvor u samici (da mu se samo unosi hrana)...ali možda to samo govori gnjev iz mene...

Doista na ovu temu ima mnogo oprečnih odgovora kao i na temu pobačaja...
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 21:16   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ee sad... da se mene pita.. silovatelje, ubojice, pedofile i ratne zlocince bi se posteno mucilo... polaka teeska smrt ali s druge strane, zgrazam se nad takvim stvarima i ne mogu vjerovati kakve su se stvari dogadjale u ljudkoj povijesti tako da NE ZELIM da se to ikada vise ponovi u bilo kakvom obliku...

drzanje ljudi u zatvoru... nis posebno.. pogotovo danasnji zakoni su IMHO krcati rupama i kazne su PREMALE i PREBLAGE... osim toga.. ljudi izadju iz zatvora pa opet prave sranja...

za gore navedene i po meni najgore zlocine - smrtna kazna, po kratkom postupku, bez mucenja - uspavati i aj bok. nema ga vise, nece vise nikad nista slicno napravit, ali opet IMHO vise ce se ljudi bojati pa ce manje raditi te stvari...
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 21:20   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
Skunk je zabranio reputaciju

Ne ,jer je za pojedince to prelagana kazna.

Kramp,lopatu i na Velebit neka dozivozno kopa tunel.
Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 21:20   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 766
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

ma ja bi ih stavila (pogotovo pedofile i silovatelje) u zatvor na neki odjel gdje su ćelavi,nabildani pederi...pa svaki dan na tuširanje.
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 21:22   #6 (permalink)
MrCina

Poruka: 4,620
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: ivana0015 Pogledaj Poruke
ma ja bi ih stavila (pogotovo pedofile i silovatelje) u zatvor na neki odjel gdje su ćelavi,nabildani pederi...pa svaki dan na tuširanje.
u i ja bi...najmanje to

inace jesam za smrtnu kaznu (i vjerovatno sam u manjini )...ali kao sto je netko vec rekao to je za neke preblaga kazna
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 21:26   #7 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Pitanje za ove koji jesu za smrtnu kaznu.

Zašto??????????????
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 21:29   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 766
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

a pa isto što cina kaže...naprave tako strašnu kaznu i onda pomisliš da ćeš ga najgore kazniti da ga likvidiraš sa zemlje,a opet možda ga bolje ostaviti da se pati u zatvoru cijeli život...zahebana tema i nemam neko čvrsto mišljenje
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 21:30   #9 (permalink)
MrCina

Poruka: 4,620
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

eto tako...ako je on mogao hladnokrvno doci do nekoga i ubiti ga bez razmisljanja, izmasakrirati, silovati muskarca, zenu, dijete...mislim da je zasluzio tako nesto ... e buduci da ne postoji opcija mucenja do smrti ja sam za smrtnu kaznu (mozete misliti sta god hocete o meni sad ali jebiga...mrzim silovatelje, pedofile i hladnokrvne ubojice )

recimo mama mi je rekla za jedan slucaj ...koji se dogodio dok sam ja jos bila dijete...covjek je zenu i sinu ubio sjekirom...i nije dobio ni max kaznu od 40 god...izasao je i sad zivi slobodno...super...on je dobio drugu prliku...a njegova zena i sin ?!

Zadnji Uredio cina : 14-11-07 u 21:38.
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 22:03   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,269
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Đizs!!!!

Smrtna kazna ne smije postojati.... to znači spuštati se na isti nivo s raznim ubojicama, silovateljima i ostalim gadovima... a to ne smijemo učiniti nikad i nikako...
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kazna, smrtna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103