| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; E pošto ja volim provokativne teme onda isključivo i otvaram takve (jedno ako me ne puca neki drugi film). ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 43 | 42.57% |
| Protiv | | 58 | 57.43% |
| Glasači: 101. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Smrtna kazna E pošto ja volim provokativne teme onda isključivo i otvaram takve (jedno ako me ne puca neki drugi film). Pa evo jedne baš po mom guštu. Svjedoci smo sve većeg broja ubojstava, među kojima i onih koja su počinili oni koji su već odležali u zatvoru radi ubojstva. Treba li inzistirati na resocijalizaciji takvih slučajeva i trošiti novce poreznih obveznika na njihov boravak u zatvoru ili ih jednostavno nakon ponovljenog ubojstva ili posebno teških slučajeva ubojstva (kao masakr, serijsko ubijanje i sl.) treba također ubiti? Koliko je po vama veća sigurnost u državama SAD koje imaju smrtnu kaznu od nordijskih država koje je nemaju? A ako se ne varam imala ju je i Jugoslavija?! Mišljenja... za ili protiv?
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna A nemam pojma...evo uzet ću za primjer ono masovno ubojstvo u Puli od neki dan... Taj čovjek je definitivno zaslužio smrt...ali mišljenja sam da bi mu to bio izlaz iz svega...preslaba kazna... Opet kad se sjetim kakvi su naši zatvori (televizija u sobi i to) ni doživotni zatvor mi se više ne čini neka kazna... Zaslužio je doživotni zatvor u samici (da mu se samo unosi hrana)...ali možda to samo govori gnjev iz mene... Doista na ovu temu ima mnogo oprečnih odgovora kao i na temu pobačaja...
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Smrtna kazna ee sad... da se mene pita.. silovatelje, ubojice, pedofile i ratne zlocince bi se posteno mucilo... polaka teeska smrt ali s druge strane, zgrazam se nad takvim stvarima i ne mogu vjerovati kakve su se stvari dogadjale u ljudkoj povijesti tako da NE ZELIM da se to ikada vise ponovi u bilo kakvom obliku...drzanje ljudi u zatvoru... nis posebno.. pogotovo danasnji zakoni su IMHO krcati rupama i kazne su PREMALE i PREBLAGE... osim toga.. ljudi izadju iz zatvora pa opet prave sranja... za gore navedene i po meni najgore zlocine - smrtna kazna, po kratkom postupku, bez mucenja - uspavati i aj bok. nema ga vise, nece vise nikad nista slicno napravit, ali opet IMHO vise ce se ljudi bojati pa ce manje raditi te stvari...
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| MrCina | Re: Smrtna kazna Citat:
![]() inace jesam za smrtnu kaznu (i vjerovatno sam u manjini )...ali kao sto je netko vec rekao to je za neke preblaga kazna ![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Pitanje za ove koji jesu za smrtnu kaznu. Zašto??????????????
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #9 (permalink) |
| MrCina | Re: Smrtna kazna eto tako...ako je on mogao hladnokrvno doci do nekoga i ubiti ga bez razmisljanja, izmasakrirati, silovati muskarca, zenu, dijete...mislim da je zasluzio tako nesto ... e buduci da ne postoji opcija mucenja do smrti ja sam za smrtnu kaznu (mozete misliti sta god hocete o meni sad ali jebiga...mrzim silovatelje, pedofile i hladnokrvne ubojice )recimo mama mi je rekla za jedan slucaj ...koji se dogodio dok sam ja jos bila dijete...covjek je zenu i sinu ubio sjekirom...i nije dobio ni max kaznu od 40 god...izasao je i sad zivi slobodno...super...on je dobio drugu prliku...a njegova zena i sin ?! ![]() Zadnji Uredio cina : 14-11-07 u 21:38. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:44.

ali s druge strane, zgrazam se nad takvim stvarima i ne mogu vjerovati kakve su se stvari dogadjale u ljudkoj povijesti tako da NE ZELIM da se to ikada vise ponovi u bilo kakvom obliku...

... e buduci da ne postoji opcija mucenja do smrti ja sam za smrtnu kaznu (mozete misliti sta god hocete o meni sad ali jebiga...mrzim silovatelje, pedofile i hladnokrvne ubojice )