Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: File zd Ma dajj o kakvoj ti civilizaciji pricas triba ih kaznjavati po principu oko za oko ...

Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv
Za 60 42.55%
Protiv 81 57.45%
Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-11-07, 19:33   #121 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Smrtna kazna

Citat:
Pravi autor: File zd Pogledaj Poruke
Ma dajj o kakvoj ti civilizaciji pricas triba ih kaznjavati po principu oko za oko tako silovatelje silovati , ubojice ubiti , dilere drogirati , pa bi onda vidili sto bi bilo
A zamisli, dođe neka ženska i tebe optuži da si nju silovao. I sud joj povjeruje. I onda tebe fino siluju.

Šta ćemo onda?

Ili na primjer, netko prepozna tvog sina/oca kao ubojicu (iako tvoj sin samo igrom slučaja izgleda kao taj ubojica), i sud to povjeruje, i tvog sina/oca fino ubiju.

Šta ćemo onda?

Mislim da bi u tom slučaju shvatio o kojoj civilizaciji pričam.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 20:24   #122 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 494
File zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz mase

damfisk Nemoj na stvari tako pesimisticno gledati dobro priznajem ovo je bila sala ali smrtna kazna nam triba!!!
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 20:24   #123 (permalink)
Sport

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 18
Poruka: 5,731
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
A zamisli, dođe neka ženska i tebe optuži da si nju silovao. I sud joj povjeruje. I onda tebe fino siluju.

Šta ćemo onda?

Ili na primjer, netko prepozna tvog sina/oca kao ubojicu (iako tvoj sin samo igrom slučaja izgleda kao taj ubojica), i sud to povjeruje, i tvog sina/oca fino ubiju.

Šta ćemo onda?

Mislim da bi u tom slučaju shvatio o kojoj civilizaciji pričam.
jbg greske se dogadjaju

edit: ono boldirano je nekako najpravednije
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 21:58   #124 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,388
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

ok, nije me briga ko će bit zadužen za ubijanja
ali ja bi da emilija bunjac, tatjana jurić, monika kravić (možete dodati još koju) budu zaduženi za izvršenje silovanja
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 22:12   #125 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-11-07
Poruka: 2
ajme meni se izdvaja iz mase

Ja imam poprilično licemjeran stav o smrtnoj kazni.Smatram da nitko nema pravo oduzeti drugi ljudski život.Ne smijemo se igrati Boga.Ali pedofile bi likvidirala istog trena,bez suđenja. Kao što rekoh-licemjerno...
ajme meni je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 22:45   #126 (permalink)
No End In Sight

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 9,389
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Dobro je teica rekla...
Znači ako neko nekoga siluje, kazna treba biti silovanje silovatelja...
Ako neki pedofil zlostavlja neku curicu, otac te curice treba zlostavljati dijete od pedofila..
Ako neko nekome slomi ruku, treba slomit ruku i onome koji je prvi slomi...
Ako ja ukradem nekome televizor, taj isti treba i meni ukrast televizor....

Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 23:25   #127 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,840
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Di je to teica rekla?

Ja nisam za metode oko za oko, zub za zub...
Ja sam za one iz novog zavjeta
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 04:23   #128 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
dobro, sad se možemo raspravljat ......ali uglvanom ja mislim da je veća patnja u samnici 40 godina, nego da ga ubijes...
ne slažem se, u slučaju da dotična osoba ima 26 godina, a ne 46 izašla bi sa 66, vjerovatno i manje, pa bi slobodno šetala društvom...

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
Možel to normalan čovjek mislit???? Vidiš da je poremečen, treba ga zatvorit i gotovo..neka sa njim rade psihiči...
Ja nisam normalna kad me boli zub, dođe mi da nekog ubijem, ali ipak odem zubaru. Da pomislim da se moj muž i kćerka jebu otišla bi psihiću jer bi znala da nisam normalna pa nek me lijeci. U slučaju da ih zatucem sjekirom smatram da bi i mene trebalo zatuci sjekirom. To je moje mišljenje.

Citat:
Pravi autor: Damfisk
U ovom slučaju kojeg si opisala obrana na temelju neubrojivosti ne bi uspjela.

Kao što rekoh, nije dovoljno samo reći "branim se neubrojivošću", to treba i dokazati na sudu.
Znam. Kao što rekoh, ne pušim tu neubrojivost nimalo!
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 08:23   #129 (permalink)
No End In Sight

Datum registracije: 06-01-07
Poruka: 9,389
DinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobarDinoB je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB
Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Di je to teica rekla?

Ja nisam za metode oko za oko, zub za zub...
Ja sam za one iz novog zavjeta
Opet se ti i ja ne razumjemo....

Nisam ni ja za tu metodu, vidiš na kraju da se ismijavam..

Kada sam rekao dobro je teica rekla, mislio sam na one što su za smrtnu kaznu i zaključivanja koje sam gore naveo, a ti si ih prva spomenula

Zadnji Uredio ševa : 23-11-07 u 23:22.
DinoB je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 14:15   #130 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 494
File zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz mase

Hehe to san ja predlozija "oko za oko" pa tako bi bilo najpravednije sto ne???
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kazna, smrtna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114