| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: File zd Ma dajj o kakvoj ti civilizaciji pricas triba ih kaznjavati po principu oko za oko ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 60 | 42.55% |
| Protiv | | 81 | 57.45% |
| Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
Šta ćemo onda? Ili na primjer, netko prepozna tvog sina/oca kao ubojicu (iako tvoj sin samo igrom slučaja izgleda kao taj ubojica), i sud to povjeruje, i tvog sina/oca fino ubiju. Šta ćemo onda? Mislim da bi u tom slučaju shvatio o kojoj civilizaciji pričam. ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 494
![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna damfisk Nemoj na stvari tako pesimisticno gledati dobro priznajem ovo je bila sala ali smrtna kazna nam triba!!!
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #123 (permalink) | |
| Sport | Re: Smrtna kazna Citat:
![]() edit: ono boldirano je nekako najpravednije ![]()
__________________ Take this life, i'm right here Stay a while and breathe me in | |
| | |
| | #124 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna ok, nije me briga ko će bit zadužen za ubijanja ali ja bi da emilija bunjac, tatjana jurić, monika kravić (možete dodati još koju) budu zaduženi za izvršenje silovanja ![]() |
| | |
| | #125 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-11-07
Poruka: 2
![]() | Re: Smrtna kazna Ja imam poprilično licemjeran stav o smrtnoj kazni.Smatram da nitko nema pravo oduzeti drugi ljudski život.Ne smijemo se igrati Boga.Ali pedofile bi likvidirala istog trena,bez suđenja. Kao što rekoh-licemjerno... |
| | |
| | #126 (permalink) |
| No End In Sight | Re: Smrtna kazna Dobro je teica rekla... Znači ako neko nekoga siluje, kazna treba biti silovanje silovatelja... Ako neki pedofil zlostavlja neku curicu, otac te curice treba zlostavljati dijete od pedofila.. Ako neko nekome slomi ruku, treba slomit ruku i onome koji je prvi slomi... Ako ja ukradem nekome televizor, taj isti treba i meni ukrast televizor.... ![]()
__________________ malosutra.org |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,840
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Di je to teica rekla? ![]() Ja nisam za metode oko za oko, zub za zub... Ja sam za one iz novog zavjeta ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #128 (permalink) | |||
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
Citat:
Citat:
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |||
| | |
| | #129 (permalink) | |
| No End In Sight | Citat:
Nisam ni ja za tu metodu, vidiš na kraju da se ismijavam.. ![]() Kada sam rekao dobro je teica rekla, mislio sam na one što su za smrtnu kaznu i zaključivanja koje sam gore naveo, a ti si ih prva spomenula ![]()
__________________ malosutra.org Zadnji Uredio ševa : 23-11-07 u 23:22. | |
| | |
| | #130 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 494
![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Hehe to san ja predlozija "oko za oko" pa tako bi bilo najpravednije sto ne???
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:26.