| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: DinoB Dobro je teica rekla... Znači ako neko nekoga siluje, kazna treba biti silovanje silovatelja... Ako neki ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 60 | 42.55% |
| Protiv | | 81 | 57.45% |
| Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
To sam ja rekao kada sam pokušao objasnit apsurdnost talionskog načela Zato što ne shvaćaš što ta neubrojivost znači. Što je prilično česta pojava... ubrojivost zaista shvaćaju samo ljudi od struke Ne bi.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #132 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,840
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #133 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06 Godina: 23
Poruka: 151
![]() | Re: Smrtna kazna ok ima raznih gnusnih zločina zatvori su krcati i najčešće čovjek nakon godina i godina u njemu izađe samo gori.druga stvar su zatvorske kazne ok čovjek napravi npr slučaj u puli zvjerstvo na entu strapa ga se u zatvor recimo da i umre u njemu sta je postignuto živi na teret poreznih obveznika do smrti unutra il druga stvar nakon 10-15 god pusti ga se van i šta onda ko bi odavdje htio imat takvog čovjeka za susjeda s druge strane i on sam shvaća da je odbačen od svih i šta će krenut po starom receptu il će pokušavat popravit mišljenje okolice koje se ne može popravit ?na kraju čega će i sam postat svjestan te činjenice.Da sa smrtnom kaznom mi se spuštamo na level zvjeri međutim u većini slučajeva od vuka ne dolazi janje a i iskreno rečeno večina nas od takvih ljudi ima strah i zaziranje(opravdano) tako da društvo ko društvo niti ne daje šansu za popravak,zbog svega toga smrtna kazna mi se čini humanijom nego zatvor i sve što slijedi nakon njega
__________________ Pesimisti su samo dobro obaviješteni optimisti |
| | |
| | #135 (permalink) | |
Par sugestija: Razmak. Veliko slovo. Novi red. Prored. Nadalje - tvrdnja da je ubijanje humanije od ostavljanja na životu, osim što je nevjerovatno glupa, nije ni logički baš najispravnija, tako da ne zaslužuje dodatni komentar. Za sve ostalo, pročitaj ranije postove, nema smisla da se ponavljaju neke stvari...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #136 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
![]() | Re: Smrtna kazna Za smrtnu kaznu...nismo u 16 stolječu al brate ako ubiješ 5 ljudi od toga dvoje djece mlađe od 10 godina dali zaslužuješ živjeti?? po meni ne! sustav oko za oko zub zub je bio još i najbolji...šta ti napraviš, tebi isto naprave... |
| | |
| | #137 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 494
![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
isto tako treb s pedofilima , silovateljima itd itd
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude | |
| | |
| | #138 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Znači, ako te pogrešno optuže da si nekog silovao, fino te siluju. Znači, ako tvoje dijete netko krivo optuži da je nekome nešto ukralo, odsjeku mu ruku. Genijalno! Inače, sustav "oko za oko zub za zub" više se nigdje ne koristi. S razlogom. Pokušajte mućnut glavom, pa razmislit koje je to razlog. ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #139 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Damfisk, ma mani se ćorava posla... Ajde u drugo temu stavi one slike gdje neki ludi Arapi lome djetetu ruku jer je nešto ukralo (što je prije nekog vremana kružilo mailovima) i svi će se zgražati i govoriti o neciviliziranosti, barbarizmu i sl. Misliš li da će ijedan od ovih zagovornika starozavjetne/apokaliptične 'pravde' reći- "Ako je ukrao, pravo mu i budi!" ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:26.