| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; pa da, ali po načelu "oko za oko zub za zub" kazna za krađu je odsjecanje ruke, kazna ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 60 | 42.55% |
| Protiv | | 81 | 57.45% |
| Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna pa da, ali po načelu "oko za oko zub za zub" kazna za krađu je odsjecanje ruke, kazna za ubojstvo je smrt Kužiš?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #142 (permalink) |
| MrCina | Re: Smrtna kazna ma ok...kuzim ali ja sam ipak za smrtnu kaznu, znam da se mene ne pita i znam da se to kod nas nece uvesti... a isto tako znam da kad bi moju malu sestricnu neka pedofilcina silovala ja bih ga nasla na bilo koji nacin i osobno ga rijesila...pa sad ak sam ista kao oni neka sam
__________________ stand by me nobody knows the way it's gonna be Zadnji Uredio cina : 27-11-07 u 15:48. |
| | |
| | #143 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06 Godina: 23
Poruka: 151
![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
Ok pogrešno optuženih je uvjek bilo i bit će sve dok je i nas al ti meni reci da je normalno da neko pobi 7-8 ljudi bude višestruki silovatelj itd i da nakon odredenog vremena opet završi na cesti. Moja tvrdnja nema logike da je nekog humanije ubit nego pustit na životu ok al čuj jebeno humano nekog držat u kavezu 20-tak godina i pustit ga na cestu gdje će ga dočekat nikakva budućnost i osuda sa svih strana. oko za oko zub za zub se koristi još uvjek mada prikriveno u dobrom djelu svijeta. Zašto jer još uvjek ima velik broj zemalja di su sudovi za kurac krasni ljudi znaju da od njih nema ništa(govorim za zemlje naspram kojih je hrvatska visokorazvijena), te pravdu uzimaju u svoje ruke jer znaju da drukčije nikad ne bi došla. Kako god okrenes ne valja iz milijon i jednog razloga
__________________ Pesimisti su samo dobro obaviješteni optimisti | |
| | |
| | #145 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna K'o u SAD?!? Imaju smrtnu kaznu i koliko to preventivno djeluje se može čisto pristojno vidjeti...
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #146 (permalink) | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Citat:
I opet - trajanje zatvorske kazne treba odgovarat težini počinjenog kaznenog djela. Citat:
![]() Citat:
U pravu si, majstore. Amerika ima smrtnu kaznu, i jedna je od najsigurnijih država svijeta. Brutalnost, nasilje i opasan život u Americi su posve nepoznati pojmovi. Isto važi i za Rusiju. ma bravo... ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane Zadnji Uredio daidza : 27-11-07 u 17:18. | ||||
| | |
| | #148 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna E pa baš to je razlog zbog kojeg orkivljenicima za ubojstvo sudi sud, a ne rodbina ubijenog. Kužiš?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #150 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06 Godina: 23
Poruka: 151
![]() | Re: Smrtna kazna SAD ima smrtnu kaznu u nekim saveznim državama u nekima nema, isto tako tamo svaka drzava ima svoje zakone itd itd. mada njima je generalno sudstvo i policija u komi, da 10% para koje troše na ratove uvale u obrazovanje, socijalnu politiku i zdravstvo kurac bi imali takvu stopu kriminala
__________________ Pesimisti su samo dobro obaviješteni optimisti |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:24.