| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Odluči se... hoćeš li razgovarat o nedostacima u hrvatskom pravosuđu, o kaznama koje propisuju hrvatski zakoni, ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 60 | 42.55% |
| Protiv | | 81 | 57.45% |
| Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #181 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
dosadan si mi več!! idem ja na neke druge teme, nadam se da češ shvatit jednog dana...ima vremena | |
| | |
| | #182 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Čovječe božji, skačeš sa teme na temu, uopće ne mogu pratit o čemu pričaš, koji ti je? Predmet ove rasprave je opravdanost smrtne kazne OPĆENITO. Shvaćaš li što to znači "općenito"? Predmet ove rasprave nije ni hrvatski pravosudni sustav, ni kazne koje hrvatski zakoni predviđaju. P.S. najdraže mi je kad mi neki mulac izjavi nešto tipa "shvatit ćeš jednog dana"... jer on je, kao, shvatio, prepun gorkog životnog iskustva. ma daj molim te...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #183 (permalink) |
| charolastra | Re: Smrtna kazna damfisk i car_zgd koristite edit!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #184 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 04-11-07
Poruka: 284
ne vrijeđaj! imaš opomenu. Zadnji Uredio ševa : 27-11-07 u 18:53. | |
| | |
| | #185 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna A ti, s druge strane, mrtav-hladan nazoveš mene primitivnom seljačinom, iako ni ti mene nikad nisi vidio. Ah, dijete drago... naučit ćeš... ima vremena ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #186 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06 Godina: 23
Poruka: 151
u jednom normalnom sudstvu ne bi bilo šanse. Et da skratimo priču za ovaj moj primjer takvom bi čovjeku dao smrtnu kaznu, jer smatram da netko ko napravi takvu opačinu zajednici ne zaslužuje živjet na njen teret do smrti. To bi bilo to,da se izrazim na ovaj način gnusna mi je opcija da neko napravi takvu stvar i da ga djelomično pa makar i simbolično uzdražavam mada puno manje gnusnija od te da se može slobodno šetat po cesti za par godina. Suma sumarium bez nekih prepucavanja imas human pristup ja ga nemam i to je to ![]()
__________________ Pesimisti su samo dobro obaviješteni optimisti | |
| | |
| | #187 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Nije to samo humani pristup. Smrtna kazna nije ni humana, ni moralna, ni civilizirana, ni racionalna, a zbog inherentne mogućnosti pogreške suda (sude ljudi, a ljudi griješe), smrtna kazna je jedina apsolutno nepopravljiva. Eto ti pet razloga zbog kojih smrtna kazna ne smije postojat.
| | |
| | #188 (permalink) | |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna baš sam htio potegnuti argument s europskom konvencijom za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda' i napisati kako u 49 zemalja članica vijeća europe koje su konvenciju ratificirale, smrtna kazna ne može biti uvedena. a onda mi u oko upadne članak 2.: Citat:
damfisk? ![]()
__________________ Zadnji Uredio ševa : 27-11-07 u 23:17. | |
| | |
| | #189 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna toliko toga je napisano u zadnjih nekoliko postova da ne znan šta bi dodao a da se ne ponavljan. čak i da uzmemo kao validne sve argumente pro smrtne kazne: oko za oko, osveta, uklanjanje najgorih kriminalaca s ullice (a po meni ih ne možemo) uvik nam ostaje mogućnost GREŠKE. kao što je kolega damfisk rekao ljudi sude a ljudi griješe, tako dok se ne izmisli način oživljavanja, nema opravdanosti smrtnoj kazni ma kako je teško kazneno djelo bilo počinjeno. naš pravosudni sustav je daleko daleko od idelanog al što se slučaja Primorac tiče (Makarska) sustav niej poggriješio. znan to from inside al ne bi ulazio dublje u to |
| | |
| | #190 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna načelno sam za smrtnu kaznu al samo za najgore vrste zločina! višestruko ubojstvo, silovanje i pedofilija!!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:52.