| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; A jeli? A možda je Bog poslao ubojicu i pedofila da siluje i ubije svoju žrtvu? Crkva propisuje smrne ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 60 | 42.55% |
| Protiv | | 81 | 57.45% |
| Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #211 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna A jeli? A možda je Bog poslao ubojicu i pedofila da siluje i ubije svoju žrtvu? Crkva propisuje smrne grijehe i za mnogo banalnije stvari, npr: neumjerenost u jelu i piću. Pa ako si se ikad napio i preždero onda kao vjernik si prosviraj glavu jer je i to Božija volja. Apsolutno za smrt ubojica, silovatelja i pedofila. |
| | |
| | #212 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
Iza nekih crkvenih stavova pokušavaju čvrsto stajati. Malo im teže pada to "neumjerenost u jelu i piću" (pogotovo u piću) uz još neke stvari. Da nema tih nekoliko pravila, bili bi savršeni vjernici. Ponekad | |
| | |
| | #213 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,083
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
mislim, ustvari znam da bih ja takvom čovjeku bez problema oduzeo život... a ne slušao svećenika kako govori čudni su putevi Gospodnji i tražio snage za oprost... tražio bih snage samo da mogu uzet što veći čekić...
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." | |
| | |
| | #214 (permalink) | ||
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,840
Neumjerenost u jelu i piću nije smrtni grijeh. Vjernik (ako je baš toliki) nikada sebi sam neće prosvirati glavu (Bog dao život, Bog ga uzima...). Čitam dalje i onda se nađe još jedan koji će extra krivo protumačiti ovo već krivo protumačeno i prikazano... Citat:
![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | ||
| | |
| | #215 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
a ja bi u gore spomenuton slučaju odgovara ![]() | |
| | |
| | #219 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,083
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna sedam smrtnih grijeha: 1.Oholost 2.Škrtost 3.Bludnost 4.Zavist 5.Neumjerenost u jelu i piću 6.Srditost 7.Lijenost
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:46.