| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Nisam mislila smrtni grijeh da nekoga za to ubiješ i radi toga staviš na lomaču. Nego smrtni grijeh duše. ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 60 | 42.55% |
| Protiv | | 81 | 57.45% |
| Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #221 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,840
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Nisam mislila smrtni grijeh da nekoga za to ubiješ i radi toga staviš na lomaču. Nego smrtni grijeh duše. Zato sam rekla; koliko krivog tumačenja na jednom mjestu. Pa svi znamo kaj je neumjerenost u jelu i piću... pogledajte samo FBS-ov avatar ![]() Inače; ja sve osim dvojke
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon Zadnji Uredio teica : 03-12-07 u 23:18. |
| | |
| | #222 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna evo njih o MT kada je dorina položila...ajte o socijalnom nauku i bioetici. ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e Zadnji Uredio dorina : 03-12-07 u 23:37. |
| | |
| | #223 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Smrtna kazna protiv! i sve više je dokazano da smrtne kazne ne djeluju nimalo preventivno.... a ako ubijanje opravdavamo ubijanjem trebali bi se zamisliti kakvi smo u biti!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #225 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 57
![]() | Re: Smrtna kazna evo moje neko laičko mišljenje,a mnogi će mislit i glupo... ali ja bih osuđeniku u krv ubrizgao razne bolesti....tipa AIDS,ptičju gripu,sifilis,i ostale pičke materine i na njim bih testirao lijekove...oni pate za svoj zločin,ali za dobrobit čovječanstva... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:37.

evo njih o MT kada je dorina položila...ajte o socijalnom nauku i bioetici. 

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.