Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; osuđujem smrtnu kaznu...

Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv
Za 60 42.55%
Protiv 81 57.45%
Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-12-07, 17:45   #231 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 476
LAMPA8 se izdvaja iz mase
Re: Smrtna kazna

osuđujem smrtnu kaznu
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 01:48   #232 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-06-07
Poruka: 178
sabo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku sabo

evo stara mi na sudu radi pa sam neš od nje pohvato...
nisam mogao zbog toga prešutit ovo da ih treba doživotno strpat u zatvor jer toga nema. može se samo hitnut na 20 g. (kolko znam najveća kazna za ubojstvo s predumišljajem, nemojte me hvatat za riječ) i za 8 g on bu vani zbog dobrog ponašanja. a možda i nije bilo baš tak dobro, jer kod nas ne delaju psihići po zatvorima tipa onog u seriji "OZ" a mislim da bi se to trebalo osigurat.
a kaj se tiče smrtne ni da dobije ovaj tip kaj si je familiju pobio doživotan zatvor nebi bilo dosta, jer se vidi da ga baš zaboli k... za njih i za njegov postupak.
Odgovori sa citatom
Star 24-02-08, 22:41   #233 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 1,640
starka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobar

Protiv smrtne kazne sam.
Koja je to kazna kad ga se ubije? I ne baš neka. Nit ga ima, nit zna, spoznaje, osjeća...
Pridružujem se onima koji su mišljenja da takve treba osudit na teški fizički rad.
I ostavit prostor mogućnost da čovjek eventualno nije kriv
starka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-02-08, 17:02   #234 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 16
Poruka: 438
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

protiv smrtne kazne sam, jer mislim da nijedan čovjek nema tu moć da sudi o nečijem životu ili smrti, jedini ko ima tu moć je bog iako i on u većini slućajeva nepravdeno oduzme nečiji život, al jbg on je bog...
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 20:11   #235 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,777
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Ja sam za smrtnu kaznu i općenito tže kažnjavanje teških djela... ti se ljudi ne mjenjaju... zatvor ih pretvori u latentne kriminalce - stvori im nagon da sljedeći put bolje paze da ne budu uhvaćeni, a samo rijetkima strah da će biti uhvaćeni...a rijetki su ubojice (izuzevši one koji ubijaju u afektu i pod utjecajem osjećaja) koji se iskreno pokaju za djelo...

Jedini problem kod smrtne kazne je ako se smakne nevina osoba... jer što se mene tiče nek se na 1000 ljudi smakne jedna nevina osoba, cijeli sustav nema smisla... a broj nevnih ljudi koji se smaknu je po nekim istraživanjima puno veći od spomenutog promila.
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 20:18   #236 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika BeLlY_DaNcEr

Datum registracije: 17-02-08
Godina: 18
Poruka: 413
BeLlY_DaNcEr se izdvaja iz maseBeLlY_DaNcEr se izdvaja iz mase

smrtna kazna- ne.

ima na tu temu puno za raspravljati...
BeLlY_DaNcEr je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 00:18   #237 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-09-07
Godina: 22
Poruka: 35
ex_1 se izdvaja iz mase

Smrtna kazna-da

Ja sam za smrtnu kaznu ali za one koji naprave tezi zlocin ili pocine opet isti zlocin znaci ako su vec bili u zatvori pa izasli i opet napravili odmah smrtna kazna.
Vozace ubojice pod utjecajem alkohola vjerovatno cete misliti da sam neki hladnokrvan ali smrtna kazna i za njih.
Ali kao sto ovaj napisao korisnik da nijedan covjek nema pravo oduzet nekom zivot nego samo bog ok da ali sto ako neka pijana budala znaci zna da nesmije i svjestan je da ce ubiti nekog sjedne za volan i ubije nekog neduznog sto onda tu se ja pitam ili smrtna kazna ili 10 godina prisilnog rada joj da sam ja na vlasti pa to bi rezim bio majko moja.

Hocu i ja da se malo smijem
ex_1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 00:26   #238 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-09-07
Godina: 22
Poruka: 35
ex_1 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Pitanje za ove koji jesu za smrtnu kaznu.

Zašto??????????????
Pa napisao sam vec post ali evo opet cu.
Idemo ovako silovatelji koji pocine zlocin nemogu to cak i napisati dobiju 5 godina eto bas neki dan cuo da u mom mirnom gradicu jedan sto sam ga onako iz vidjenja znao silovao s jos 5 neku djevojku on ima 18 godina i dobio je samo 5 godina.
A vidis za takve treba smrtna kazna iako je mlad ali sa 18 godina on je unistio jedan mladi zivot pa onda neka mu se isto i vrati.
Pedofili isto smrtna kazna da bar ima (vjesanje) to bi svima ja.
----------------------------
Ali ovdje kod nas u hrvatskoj neznam imam osjecaj da ako si zlocinac bolje prodjes nego uzoran gradjanin

Hocu i ja da se malo smijem
ex_1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 00:52   #239 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-09-07
Poruka: 1,140
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

ja sam protiv! zašto??
jedna od Božijih zapovjedi je ne ubij...
i kako razmislja onaj koji uključi npr.elekt stolicu...kako to smatra kao posao??
u jebote danas ih imam ubit 7,neću doma do 6večeras!
al ajde sutra ih imam samo 3,možda stignem i na ručak...
ja osobno se zgražam nad smrtnom presudom,ali i nad tim,da kakav čovjek moraš biti da ubiješ nekog??
ok,rat je rat,ali ubojstva ta zbog novca,zbog ljubomore,zbog nekih afekta raspoloženja...neznam jbte...
takvima treba dat maj,i da lupaju u kamenolomu od 7do 19,svaki dan,jedan obrok i litra vode...goli otok!
neka čiste smeće,krče šume,nekakav rad za opće dobro...
a sta on radi?? izađe na prozivku,pogleda dobro jutro hrvatska,novu lovu,u to objed,onda imaju to sl vrijeme,i uveče pogleda dadilju,bračne vode,stiva urkela,kakav film,utakm i ide spavat...i to je robija...
i opet se sve svodi na zaključak,da nitko nema pravo donosit odluku o nečijem životu...
ako ima imalo savjesti,i to je kazna,grižnja savjesti,osjećaj krivnje,šta mi je to trebalo...usere sam sebi život,i svima svojima,i onima koji su bliski onome koga je ubio!!
i opet,kad izađe,ako izađe,nemože mirno šetat,jer nezna kad će ga netko zatuć...
nema zaposlenja,ako je jos sposoban za rad...etiketiran je do smrti!
svašta sam nasro,a nista nisam reko!
uglavnom nekako sam indiferentan sta se ovog tiče,ali ipak malo više naginjem na NE...
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 15:54   #240 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: ex_1 Pogledaj Poruke
Pa napisao sam vec post ali evo opet cu.
Idemo ovako silovatelji koji pocine zlocin nemogu to cak i napisati dobiju 5 godina eto bas neki dan cuo da u mom mirnom gradicu jedan sto sam ga onako iz vidjenja znao silovao s jos 5 neku djevojku on ima 18 godina i dobio je samo 5 godina.
A vidis za takve treba smrtna kazna iako je mlad ali sa 18 godina on je unistio jedan mladi zivot pa onda neka mu se isto i vrati.
Pedofili isto smrtna kazna da bar ima (vjesanje) to bi svima ja.
----------------------------
Ali ovdje kod nas u hrvatskoj neznam imam osjecaj da ako si zlocinac bolje prodjes nego uzoran gradjanin

Gomila gluposti.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kazna, smrtna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114