| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: sabo evo stara mi na sudu radi pa sam neš od nje pohvato... nisam mogao zbog toga ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 60 | 42.55% |
| Protiv | | 81 | 57.45% |
| Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #241 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
![]() 1. za ubojstvo (s namjerom) najveća kazna je 15 god. za teško ubojstvo ako si na to mislia najveća kazna je 40 god. 2. netko ko dobije 20 god, nikako ne može izać nakon 8 godina, već nakon 14 , iako može iznimno (jako iznimno) i nakon 10 godina
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound | |
| | |
| | #244 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 32
![]() | Re: Smrtna kazna Sve ovisi o zločinu, ali ja definitivno JESAM za smrtnu kaznu (a neke bih, vrlo rado, i vlastoručno izvršila)! Nema goreg od silovanja djece!! Mislim da je najgora stvar za koju sam čula da je tip silovao DVOMJESEČNU bebu!! Mislim, kako ostaviti čudovište poput toga na životu?!
__________________ Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes. |
| | |
| | #245 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Smrtna kazna aha, lik silovao dijete od cure cinimise dijete zavrsilo na operaciji.. mislim.. nemam rijeci...
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #246 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Smrtna kazna Postoje neki ljudi koji su jednostavno tako bolesni i izopaceni da ne zaslužuju drugo. Znam da je primitivno ali još uvijek današnje društvo to zahtijeva da bi se održalo kakvo-takvo strahopoštovanje prema zakonu. Za!
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
| | #247 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 348
![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
U Americi postoji smrtna kazna, ali kriminal se samo povećava. Ljudi koju su bolesni i izopačeni ne snose nikakve poslijedice kad ih ubiješ za svoja djela. Stoga smrtna kazna uopće i nije kazna. | |
| | |
| | #248 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Smrtna kazna Citat:
Bravo. Izopacene ljude treba pustiti na slobodu da jos malo uzivaju u ubijanju, ipak jednom se zivi ne? Ili jednostavno stavit masovnog ubojicu u minimalno cuvani zatvor sa plazma TV-om i internetom. Way to go rommel ![]()
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! | |
| | |
| | #249 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07 Godina: 22
Poruka: 150
![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
pa priča pizdarije barem mislim da je pijan ![]() | |
| | |
| | #250 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Smrtna kazna Citat:
! Znaci po nekoj logici bi trebalo ukinut smrtnu kaznu i zakon opcenito pa nitko nebi krsio zakon jer ga nebi bilo? ![]()
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:42.

dijete zavrsilo na operaciji.. mislim.. nemam rijeci...

pa priča pizdarije barem mislim da je pijan 
! Znaci po nekoj logici bi trebalo ukinut smrtnu kaznu i zakon opcenito pa nitko nebi krsio zakon jer ga nebi bilo?