Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: sabo evo stara mi na sudu radi pa sam neš od nje pohvato... nisam mogao zbog toga ...

Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv
Za 60 42.55%
Protiv 81 57.45%
Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-02-08, 17:01   #241 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,388
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat
Re: Smrtna kazna

Citat:
Pravi autor: sabo Pogledaj Poruke
evo stara mi na sudu radi pa sam neš od nje pohvato...
nisam mogao zbog toga prešutit ovo da ih treba doživotno strpat u zatvor jer toga nema. može se samo hitnut na 20 g. (kolko znam najveća kazna za ubojstvo s predumišljajem, nemojte me hvatat za riječ) i za 8 g on bu vani zbog dobrog ponašanja. a možda i nije bilo baš tak dobro, jer kod nas ne delaju psihići po zatvorima tipa onog u seriji "OZ" a mislim da bi se to trebalo osigurat.
a kaj se tiče smrtne ni da dobije ovaj tip kaj si je familiju pobio doživotan zatvor nebi bilo dosta, jer se vidi da ga baš zaboli k... za njih i za njegov postupak.
gomila pravnih nebuloza
1. za ubojstvo (s namjerom) najveća kazna je 15 god.
za teško ubojstvo ako si na to mislia najveća kazna je 40 god.
2. netko ko dobije 20 god, nikako ne može izać nakon 8 godina, već nakon 14 , iako može iznimno (jako iznimno) i nakon 10 godina
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 17:12   #242 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-07
Poruka: 1,768
RizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auru

neki ljudi zavriduju i vise od smrtne kazne
ja sam "za"
Star 15-03-08, 12:43   #243 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-07-07
Godina: 19
Poruka: 1,514
laaCoo se izdvaja iz mase

za...ali samo u najgorim slučajevima...
laaCoo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 01:06   #244 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika g.g._nemesis

Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 32
g.g._nemesis se izdvaja iz mase

Sve ovisi o zločinu, ali ja definitivno JESAM za smrtnu kaznu (a neke bih, vrlo rado, i vlastoručno izvršila)! Nema goreg od silovanja djece!! Mislim da je najgora stvar za koju sam čula da je tip silovao DVOMJESEČNU bebu!! Mislim, kako ostaviti čudovište poput toga na životu?!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 13:36   #245 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,875
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

aha, lik silovao dijete od cure cinimise dijete zavrsilo na operaciji.. mislim.. nemam rijeci...

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 14:54   #246 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-08-07
Poruka: 482
Radanus se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Radanus

Postoje neki ljudi koji su jednostavno tako bolesni i izopaceni da ne zaslužuju drugo.
Znam da je primitivno ali još uvijek današnje društvo to zahtijeva da bi se održalo kakvo-takvo strahopoštovanje prema zakonu.

Za!
I'm away forever, but I'm feeling better!!!
Radanus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 15:51   #247 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-10-07
Godina: 22
Poruka: 348
rommel~ se izdvaja iz maserommel~ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Radanus Pogledaj Poruke
Postoje neki ljudi koji su jednostavno tako bolesni i izopaceni da ne zaslužuju drugo.
Znam da je primitivno ali još uvijek današnje društvo to zahtijeva da bi se održalo kakvo-takvo strahopoštovanje prema zakonu.

Za!
Šta da ti kažem na ovo? Uglavnom tvoja izjava je totalno glupa.

U Americi postoji smrtna kazna, ali kriminal se samo povećava.
Ljudi koju su bolesni i izopačeni ne snose nikakve poslijedice kad ih ubiješ za svoja djela. Stoga smrtna kazna uopće i nije kazna.
rommel~ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 16:06   #248 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: rommel~ Pogledaj Poruke
Šta da ti kažem na ovo? Uglavnom tvoja izjava je totalno glupa.

Ljudi koju su bolesni i izopačeni ne snose nikakve poslijedice kad ih ubiješ za svoja djela. Stoga smrtna kazna uopće i nije kazna.

Bravo. Izopacene ljude treba pustiti na slobodu da jos malo uzivaju u ubijanju, ipak jednom se zivi ne? Ili jednostavno stavit masovnog ubojicu u minimalno cuvani zatvor sa plazma TV-om i internetom.

Way to go rommel
Radanus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 19:23   #249 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-12-07
Godina: 22
Poruka: 150
Boro1986

Citat:
Pravi autor: Radanus Pogledaj Poruke
Bravo. Izopacene ljude treba pustiti na slobodu da jos malo uzivaju u ubijanju, ipak jednom se zivi ne? Ili jednostavno stavit masovnog ubojicu u minimalno cuvani zatvor sa plazma TV-om i internetom.

Way to go rommel
Smiri se Radanus niko nepe na slobodu.To se samo Rommel napio pa priča pizdarije barem mislim da je pijan
Boro1986 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 20:54   #250 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: rommel~ Pogledaj Poruke
Šta da ti kažem na ovo?
.
Dobar je ! Znaci po nekoj logici bi trebalo ukinut smrtnu kaznu i zakon opcenito pa nitko nebi krsio zakon jer ga nebi bilo?
Radanus je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kazna, smrtna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114