| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Smrtna kazna u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Radanus Bravo. Izopacene ljude treba pustiti na slobodu da jos malo uzivaju u ubijanju, ipak jednom se ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Smrtna kazna - za ili protiv | |||
| Za | | 60 | 42.55% |
| Protiv | | 81 | 57.45% |
| Glasači: 141. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #251 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 348
![]() ![]() | Re: Smrtna kazna Citat:
Ja mislim da si ti jako pametna i bistra osoba, još više kada piješ. Zadnji Uredio rommel~ : 03-04-08 u 22:43. | |
| | |
| | #258 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Smrtna kazna ja sam da se na čovjeku izvrši smrtna kazna,jer ako on smije odlučivati svojim postupcima,tj svojima zločinima tko će živjeti a tko neće e onda i mi smijemo odlučiti za takvog idiota da umre,danas je svijet okrutan,za što uvijek mi mali ljudi moramo najebati zbog budal.......... a i ovako i onako,kakva je kazna zatvor za čovjeka koji je ubio 2-3 ljudi,kad u zatvoru imaš tri obroka na dan,svaki dan imaš dopušten izlazak izvan ćelija,sobe u kojima imaš čak i televiziju |
| | |
| | #260 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Smrtna kazna Citat:
![]()
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kazna, smrtna |
« Nijemac pedofil kamerom snimao djevojčice na plaži
|
Otac i djed seksualno zlostavljali djevojčicu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:24.

pa priča pizdarije barem mislim da je pijan